Strnad vybudoval skupinu, která zaměstnává tisíce lidí a investuje do výroby s vysokou přidanou hodnotou. V dnešní době je silný průmysl klíčový pro stabilitu celé ekonomiky.
Proč vyrábět traktory, když můžu vyrábět tanky. Však válka je jinde. Zatím.😉😉😉.
Války dělají politici, diktátoři typu Putina a se stroji na zabíjení lidí obchodníci. Na jejich rukou je krev. Ne na rukou lidí, kteří se ve válkach mezi sebou vraždí.
Spěte dál, spánek je zdravý. Války dělají prašule a za nitky tahají jiní kabrňáci.😉😉😉.
Tohle oceneni neuznavam...zije z valky a zbrojeni a za poslední roky dal praci a penize lidem, kteri byli či jsou ve vladnich spickach. To neni podnikani, to je cilene strojeny monopol.
Na to chce mit zaludek, penize a kontakty...a pokud toto vse clovek ma, nestiti se niceho.
z prodejce srotu nejbohati cech... proc nenapisou, jako Foreign Policy, ze byl senior financne podporovan z Kremlu a jeho obchod se smrti smer vychod mu vydelal obrovsky money... a diky valce na ukrajine se stal nejbohatsim z nejbohatsich💸💸💸✌️
Příběh růstu Czechoslovak Group je inspirací pro všechny, kdo věří v české firmy a jejich globální konkurenceschopnost. Michal Strnad ukazuje, že kombinace odvahy a strategického myšlení může vést k výjimečným výsledkům. Já smekám!
mam o podobnych lidech sve mineni. Jak uz byva v nasi spolecnosti zvykem, cim horsi, tim lepsi.
Přízeň politiků směrem k CSG jen podtrhla, jak důležitý je průmyslový rozvoj pro celou střední Evropu. Byznys CSG roste a sílí, což znamená více pracovních míst a vyšší prestiž pro český průmysl. Za mě vše v pořádku
Krvavé obchodníky se stroji na zabíjení lidí, diktátory a válek i pocitu moci chtivé politiky nebudou soudit lidé. Každý z živých tvorů bude u brány Tam souzen Dvěma Lvi Události nahý a sám.
A když slovenští politici tak i ostatní evropští??? Může to CSG pomoci v EU zakázkách??? Viz investice EU do obrany? Viz nákup Slováků Tatry!!!
V diskuzích je hromada závisti, já jim přeji vše nej, pan Strnad víc jak jedno kuře týdně nesní, tak co mu závidíte??? Ty starosti???
Nikdo mu mezávidí - jenom konstatujeme, že na jeho rukou lpí krev stejně jako na těch co války rozpoutali a tím mohl zbohatnout.