1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Když si někdo nevydělá ani sám na sebe, tak končí, to dá rozum. Zřejmě platila sociální pojištění jen z minimálního vyměřovacího základu a teď se diví, že má malý důchod. Jak typické. Podnikatele stát podporuje, ale ne ty, kteří nevykazují záměrně žádné zisky, aby nemuseli nic platit a pořád by něco chtěli. Podnikám 30 let a důchod mi vyměřili na dvojnásobek, tak si dovedu živě představit, kolik asi zaplatila madam na daních a na odvodech😄

6
Před 1 rokem

Škoda, že se nedomluvila s mladýma rozšířit služby. Přejít na uhlí a dřevo, pořídit si malý pivovar. Nabízet jednoduchá jídla, bramborové placky a domácí výrobky, uzeniny . .

Holt se vracíme do minulosti. . . jak dříve vypadala hospoda . . .

Lze si představit při návštěvě britských "old historic pubs" - došková střecha, uvnitř dřevo, kámen, nízké stropy, přítmí . .

10
Před 1 rokem
Jan Vlk

ano,tak je to fajn,chtěl jsem udělat něco podobného,ale neuspěl jsem u naší hygieny,měl jsem nově zrekonstruovanou kuchyň dle nových norem,a stejně hledali stále chyby,jsem rád,že jsem se už zbavil hospody.....

21
Před 1 rokem

Co se zrušilo EET, tak žádná hospoda neodvádí DPH za pivo, pokud lidé neplatí útratu kartou. Tak nevím co hospodští pořád brečí, že se zdraží pivo 🤣 hospodští a vlekaři, největší uplakánci Českého byznysu 👍

18
Před 1 rokem
Jan Cina

Zřejmě jste daňový odborník, takže se vás zeptám co s tím pivem hospody dělají? Koupí ho s DPH od pivovaru a co dál? Jak ho odepíšou ze skladu bez toho aby ho zase oficiálně prodaly???

Před 1 rokem

Prošel jsem celou diskusi a nikde jsem nenarazil na doporučení osvědčeného receptu - použít fialový deštník proti drahotě. Dle návodu výrobce je to zaručený výrobek, který nenechá nikoho padnout. A kdyby snad v daném případě nezafungoval a ukázalo se, že je to šmejd z výrobny pochybné pověsti, tak snad i na něj platí zákonné záruky.

26
Před 1 rokem
Tonda Pelc

Pane jo, taková kravina a tolik práce to dalo. Dobré hospody nekončí.

26
Před 1 rokem

To je jedno Než předražené pivo a jídlo v hospodě tak si dám raději steak doma na grilu a lahvače z akce s kamošema takhle to praktikujeme a jsme spokojeni

53
Před 1 rokem
Zbyněk Jirka

Jo, takovej Staročech z Penny, nebo Bruncvík z Kaufáče, to je pivečko pro fajnšmekry.

Pán je holt znalec. A za stejky taky neutrácejte, stačí ogrilovat gothaj.

25
Před 1 rokem

Doufám, že si nenecháme na trvalo vzít hospody, které mimo jiné slouží jako kontaktní místa zejména na venkově s tradicí, kde se dá vše domluvit , potkat se a promluvit s lidmi. Těch garáží a jiných obdobných prostor zas tolik není, jedná se o nouzový momentální stav. Jsem optimista, chce to jen jediné - důraznější dialog s vládou!

10
Před 1 rokem
Langer Vladimir

Nedáme si je vzít pane Langer,zítra mažu na maryáš,kde bychom to hráli ,kdyby zrušili hospody,člověk se na to těší celý týden a doma by nás manželky vyhodily,protože se u toho občas pohádáme a v hospodě z toho mají lidé alespoň legraci.

1
Před 1 rokem

To je tak, když tento stát vedou netáhla, která si nevidí ani na špičku nosu. Kdo tohle volil, omg ? Vyházet je, ale bohužel já prostě nevím, koho volit. V té politice jsou samí vyžírkové a nemakačenka. Jen melou hubou a kde nic ,tu nic. Za každou cenu se dostat ke korytu a udržet se tam co nejdýl. Senát bych zavřel, je k ničemu a ty chrápající trombóny ve sněmovně vyhodil, bez nároku na cokoliv.

20
Před 1 rokem

Vlastně se jen opakuje historie, mého dědu také nikdo nenutil vstoupit do JZD, stačilo splnit několik nesplnitelných podmínek a mohl si klidně dál kulačit.

32
Před 1 rokem
Jirka Černý

Přesně, pamatuji 50 .léta, to samé..

21
Před 1 rokem

Nedokážu si představit, že by se něco podobného dělo třeba v Bavorsku. No to by si Bavorská vláda mohla hledat nové zaměstnání tohle udělat, co ta naše pětikoalice. Likvidují občanskou kulturu v téhle zemi.

18
Václav Burle

Kolik prosím stojí pivo v Bavorsku?

Před 1 rokem

„Dostala jsem vyúčtování za plyn 110 tisíc."

Tohle jde ještě i za Babišem. Jinak předpokládám, že jí buďto donutili na spotové ceny a nebo jí vykopli (dodavatel zkrachoval) a skončila u dodavatele "první instance". Každopádně nevýhodná smlouva.

Bohužel podniky žádné zastání neměly a to, že se potřebovali nažrat energobaroni odnesli fatálně.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt