Já to vidím asi tak,až člověk někam pojede,tak jídlo a pití s sebou,protože všude bude zavřeno
Tento komentář byl smazán uživatelem.
ODS se vždy kasala jak pomáhá drobným živnostníkům. Ovšem nyní se jim to vymklo z rukou a živnostníky má jako ty, kteří by jim měli napravit chyby, které udělala a to jsem slušný, Kdeže ty sliby ODS jsou.
To je státní ZŘÍCENÍ. Nikoho z papalášů nezajímá život mimo Prahu!!! Že má něco tradici? PRYČ S TÍM!!!
Co takhle PRYČ se všema co to tu likvidujou. Čuměj jen na svý kapsy a ostatní je jim šumafuk.
No tak pro lidi by bylo daleko lepší kdyby místo této hospůdky skončila vláda naprostých neodborníků.
Když tam lidi nechodí, tak to vláda opravdu nezachrání. Ale teď ma tak napadló, jeden nejmenované eštébák má ňákou nadaciu, ktorá by mohlá pár korunámi přispět 👍
Kdyby byla tak skvělá, tak má narváno od rána do večera a nemusí zavírat. Zase potřebujete poštvat lidi proti všemu? Jděte do háje.
je to divné sama zavře a dcera prosperuje.... kde je chyba?
Za to, že paní hospodská neumí nalákat zákazníky, může vláda? Pokud je to skvělá a úžasná hospoda, tak se tam dveře netrhnou a tudíž na výdělku to musí být vidět.
Ale ono je snazší to hodit na tu zlou vládu 👎
Take jsem 32 let provozoval ,,legalne" truhlarnu. A uz jsem skoncil.Mnoho psu,zajicova smrt,stale platne pravidlo.
Po vesnickych kramcich,hospudkach budou na rade dilnicky.Holt,pokrok nezastavis...
No a co....já chodím k Jarče v Novém Hrozenkově. A to s Máňou, Blážou a Renatkou.....prostě dobrý oddíl 😘
Další osoba co ze sebe udělala akorát ublíženou "blbku",kolikpak asi odváděla na sociálním pojištění,když má 12 tisíc důchod?!
Vzpamatuj se chlapče,meleš nesmysli.Rád bych ti odpověděl od plic ale oni mě vymažou jako vždy a to bývám slušnější.
Hospody je třeba zlikvidovat! Vždyť se tam scházejí lidi na pivo. No a když se lidi sejdou, hned vymýšlí voloviny a mohli by i kout pikle proti pětikoaliční skvělé vládě.