1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Já to vidím asi tak,až člověk někam pojede,tak jídlo a pití s sebou,protože všude bude zavřeno

41
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

ODS se vždy kasala jak pomáhá drobným živnostníkům. Ovšem nyní se jim to vymklo z rukou a živnostníky má jako ty, kteří by jim měli napravit chyby, které udělala a to jsem slušný, Kdeže ty sliby ODS jsou.

9
Před 1 rokem

To je státní ZŘÍCENÍ. Nikoho z papalášů nezajímá život mimo Prahu!!! Že má něco tradici? PRYČ S TÍM!!!

Co takhle PRYČ se všema co to tu likvidujou. Čuměj jen na svý kapsy a ostatní je jim šumafuk.

17
Před 1 rokem

No tak pro lidi by bylo daleko lepší kdyby místo této hospůdky skončila vláda naprostých neodborníků.

23
Před 1 rokem
Pepan Kulisek

Když tam lidi nechodí, tak to vláda opravdu nezachrání. Ale teď ma tak napadló, jeden nejmenované eštébák má ňákou nadaciu, ktorá by mohlá pár korunámi přispět 👍

7
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Kdyby byla tak skvělá, tak má narváno od rána do večera a nemusí zavírat. Zase potřebujete poštvat lidi proti všemu? Jděte do háje.

13
Před 1 rokem
Milán Vosmik

je to divné sama zavře a dcera prosperuje.... kde je chyba?

6
Před 1 rokem

Za to, že paní hospodská neumí nalákat zákazníky, může vláda? Pokud je to skvělá a úžasná hospoda, tak se tam dveře netrhnou a tudíž na výdělku to musí být vidět.

Ale ono je snazší to hodit na tu zlou vládu 👎

13
Před 1 rokem

Take jsem 32 let provozoval ,,legalne" truhlarnu. A uz jsem skoncil.Mnoho psu,zajicova smrt,stale platne pravidlo.

Po vesnickych kramcich,hospudkach budou na rade dilnicky.Holt,pokrok nezastavis...

9
Před 1 rokem

No a co....já chodím k Jarče v Novém Hrozenkově. A to s Máňou, Blážou a Renatkou.....prostě dobrý oddíl 😘

2
Před 1 rokem

Další osoba co ze sebe udělala akorát ublíženou "blbku",kolikpak asi odváděla na sociálním pojištění,když má 12 tisíc důchod?!

26
Před 1 rokem
Pavel Richter

Vzpamatuj se chlapče,meleš nesmysli.Rád bych ti odpověděl od plic ale oni mě vymažou jako vždy a to bývám slušnější.

10
Před 1 rokem

Hospody je třeba zlikvidovat! Vždyť se tam scházejí lidi na pivo. No a když se lidi sejdou, hned vymýšlí voloviny a mohli by i kout pikle proti pětikoaliční skvělé vládě.

26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt