1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Pořídí si hospodu, ale voni mu tam chodí lidi...

Buď jsou to nenažranci, nebo pračka na kačky.....nebo obojí

62
Před 2 roky

Hlavně, že v Covidu přesně tihle "manažeři" pořádali kampaně "zachraň hospodu" a prosili Čechy, aby přišli aspoň na pivo přes okýnko.

89
Před 2 roky
Jan Weber

Tady je jediná možnost. Prostě tam nechodit a zjistit si předem podmínky a ceny.

58
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Už jsem to psal několikrát na různých diskuzích že mě vyhodili z kavárny u Orloje když jsem se slušně zeptal jestli si můžu dát u nich kávu...?

"Hele vole tak na tebe jsme tu čekali"... řekl typicky pražský pingl... když si prohlédl mojí železničářskou uniformu...

Mám i video kde mě později vysvětlují číšníci že prý to mohlo být proto že mají smluvně zajištěné místa pro zahraniční turisty na obědy a večeře ...

Ovšem zveřejnění na diskuzích bylo velice k smíchu všem škodolibým...

Nedovedu si představit že by se to stalo v Bratislavě kde mě na podrobnou otázku na nejvyšší kavárně rozhledny Kamzík ochotně nabídli kávu a tak jsem si dal i oběd s nechal jím dvě eura zpropitné...

49
Před 2 roky
Lubomír Blüml

Tak neco podobneho zkusil pingl na manzelku v maticce mest, je to sice vice jak 20 let, ale stale si to pamatuji. Takze ihned jsem mu zdarma provedl resekci 6 zubu, nekolika kustek nosni dutiny a po tomto zdravotnim zasahu si dovolil asi na 5 minut v pracovni dobe nezdvorak usnout! Kdyz se vyspal, rekl jsem mu, at se zene omluvi, coz udelal, takze dalsi zdravotni zasahy uz nepotreboval. Plno lidi okolo a nikdo nezavolal cajty, dost podivne, asi ho nikdo nemel rad. Ja dost vydrzim, ale tenhle dobytek ve mne vyvolal sileny vztek.

35
Před 2 roky

Z Prahy jsem se odstěhoval a teď když tam nemusím, tak tam nejedu. Je to velmi nepřátelské město, necítím se tam dobře. To raději do Brna, tam jsou lidi fajn.

36
Před 2 roky
F Kusák

Přesně. Praha centrum hnus. Když do Prahy tak na periferie do přírody. Mají moc krásně kouty. Centrum ať si strčí dop. dele

13
Před 2 roky

Samozrejme to jsou pracky. Oni nepotrebuji prodavat, oni potrebuji vyprat spinave pradlo. Utrzi za den 5tacu, ale properou 50tacu, samozrejme kdyz jsou rozumni a nespechaji. Vim o cem mluvim. U nas napr.byvali radni maji, nebo meli / uz vyprali /, v palaci luxusni obchody a butiky. Znama tam pracovala a rikala, ze za den kolikrat v mesici nemela trzbu ani 1000kc, ale vyplatu dostavala luxusni. Ale timto zpusobem to dela vetsina tech " lepsich a sikovnejsich" podnikatelu. Nic noveho pod sluncem, tak to funguje po celym svete. To by pak neexistovali miliardari a chudsi milionari , i kdyz urcite jsou taci frajeri, kteri takove love vydelaji i poctive a ja takoveho znam i osobne.

22
Před 2 roky

Před mnoha lety při návštěvě Prahy jsme si v jedné restauraci vybrali pečené kuře a vepřové maso, špenát a bramborový knedlík. Manželovo kuře bylo nevábně cítit až ke mně. Řekla jsem manželovi, ať ještě nezačíná jíst a zavolala jsem číšníka a poprosila ho, aby zkontroloval kvalitu jídla v kuchyni. Po chvíli se vrátil s novou porcí, která už byla v pořádku nejen vzhledově. Číšník se ke mně sehnul a s oslovením madam, mi polohlasně děkoval, že jsem vše řešila v klidu a příjemným způsobem. Restaurace byla plná, většinou cizinců. Zpropitné odmítl se slovy, ne opravdu ne a ještě jednou JÁ děkuji Vám.

21
Před 2 roky

manageři restaurací a podniků ve středu Prahy jsou součástí mezinárodní mafie na okrádání lidí. Stát je nekontroluje protože z nich má provize a úplatky. Chudáci jsou především turisté a návštěvníci Prahy. Přál bych všem nepoctivým restauracím v Praze ( což je bohužel většina) aby zkrachovali a jejich zaměstnanci šli dělat něco užitečného . Hlavně ti rádoby manageři ...

19
Před 1 rokem

Toto je specifická skupina lidí a mám pro ně název šmejdi z centra. Do jejich restaurací Češi nechodí a oni se věnují odrbávání zahraničních turistů.

20
Před 1 rokem

Pračka peněz kdejakých veksláků typu Janoušek a spol a politiků. Kde myslíte, že končí část státních schodků? Ve státních zakázkách se točí miliardy a dluhy, které budeme platit za stát všichni, si ti přisátí na státní penězovody jako klíšťata, takto bokejšn penízky hezky vyperou a legalizují!

10
Petr Köröši

No, nedávno jsem měla jedno tak zapitý, že nešlo ani vytáhnout...že by někdo z vlády?

2
Před 1 rokem

Zrovna přijela známá ze Staromáku,pingl přinesl jídelní lístek,řekli že by chtěli něco napít,již nepřišel,ale měli pivo za 200 Kč,narval bych mu ho do krku i s půlitrem

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt