Pořídí si hospodu, ale voni mu tam chodí lidi...
Buď jsou to nenažranci, nebo pračka na kačky.....nebo obojí
Hlavně, že v Covidu přesně tihle "manažeři" pořádali kampaně "zachraň hospodu" a prosili Čechy, aby přišli aspoň na pivo přes okýnko.
Tady je jediná možnost. Prostě tam nechodit a zjistit si předem podmínky a ceny.
Už jsem to psal několikrát na různých diskuzích že mě vyhodili z kavárny u Orloje když jsem se slušně zeptal jestli si můžu dát u nich kávu...?
"Hele vole tak na tebe jsme tu čekali"... řekl typicky pražský pingl... když si prohlédl mojí železničářskou uniformu...
Mám i video kde mě později vysvětlují číšníci že prý to mohlo být proto že mají smluvně zajištěné místa pro zahraniční turisty na obědy a večeře ...
Ovšem zveřejnění na diskuzích bylo velice k smíchu všem škodolibým...
Nedovedu si představit že by se to stalo v Bratislavě kde mě na podrobnou otázku na nejvyšší kavárně rozhledny Kamzík ochotně nabídli kávu a tak jsem si dal i oběd s nechal jím dvě eura zpropitné...
Tak neco podobneho zkusil pingl na manzelku v maticce mest, je to sice vice jak 20 let, ale stale si to pamatuji. Takze ihned jsem mu zdarma provedl resekci 6 zubu, nekolika kustek nosni dutiny a po tomto zdravotnim zasahu si dovolil asi na 5 minut v pracovni dobe nezdvorak usnout! Kdyz se vyspal, rekl jsem mu, at se zene omluvi, coz udelal, takze dalsi zdravotni zasahy uz nepotreboval. Plno lidi okolo a nikdo nezavolal cajty, dost podivne, asi ho nikdo nemel rad. Ja dost vydrzim, ale tenhle dobytek ve mne vyvolal sileny vztek.
Z Prahy jsem se odstěhoval a teď když tam nemusím, tak tam nejedu. Je to velmi nepřátelské město, necítím se tam dobře. To raději do Brna, tam jsou lidi fajn.
Přesně. Praha centrum hnus. Když do Prahy tak na periferie do přírody. Mají moc krásně kouty. Centrum ať si strčí dop. dele
Samozrejme to jsou pracky. Oni nepotrebuji prodavat, oni potrebuji vyprat spinave pradlo. Utrzi za den 5tacu, ale properou 50tacu, samozrejme kdyz jsou rozumni a nespechaji. Vim o cem mluvim. U nas napr.byvali radni maji, nebo meli / uz vyprali /, v palaci luxusni obchody a butiky. Znama tam pracovala a rikala, ze za den kolikrat v mesici nemela trzbu ani 1000kc, ale vyplatu dostavala luxusni. Ale timto zpusobem to dela vetsina tech " lepsich a sikovnejsich" podnikatelu. Nic noveho pod sluncem, tak to funguje po celym svete. To by pak neexistovali miliardari a chudsi milionari , i kdyz urcite jsou taci frajeri, kteri takove love vydelaji i poctive a ja takoveho znam i osobne.
Před mnoha lety při návštěvě Prahy jsme si v jedné restauraci vybrali pečené kuře a vepřové maso, špenát a bramborový knedlík. Manželovo kuře bylo nevábně cítit až ke mně. Řekla jsem manželovi, ať ještě nezačíná jíst a zavolala jsem číšníka a poprosila ho, aby zkontroloval kvalitu jídla v kuchyni. Po chvíli se vrátil s novou porcí, která už byla v pořádku nejen vzhledově. Číšník se ke mně sehnul a s oslovením madam, mi polohlasně děkoval, že jsem vše řešila v klidu a příjemným způsobem. Restaurace byla plná, většinou cizinců. Zpropitné odmítl se slovy, ne opravdu ne a ještě jednou JÁ děkuji Vám.
manageři restaurací a podniků ve středu Prahy jsou součástí mezinárodní mafie na okrádání lidí. Stát je nekontroluje protože z nich má provize a úplatky. Chudáci jsou především turisté a návštěvníci Prahy. Přál bych všem nepoctivým restauracím v Praze ( což je bohužel většina) aby zkrachovali a jejich zaměstnanci šli dělat něco užitečného . Hlavně ti rádoby manageři ...
Toto je specifická skupina lidí a mám pro ně název šmejdi z centra. Do jejich restaurací Češi nechodí a oni se věnují odrbávání zahraničních turistů.
Pračka peněz kdejakých veksláků typu Janoušek a spol a politiků. Kde myslíte, že končí část státních schodků? Ve státních zakázkách se točí miliardy a dluhy, které budeme platit za stát všichni, si ti přisátí na státní penězovody jako klíšťata, takto bokejšn penízky hezky vyperou a legalizují!
No, nedávno jsem měla jedno tak zapitý, že nešlo ani vytáhnout...že by někdo z vlády?
Zrovna přijela známá ze Staromáku,pingl přinesl jídelní lístek,řekli že by chtěli něco napít,již nepřišel,ale měli pivo za 200 Kč,narval bych mu ho do krku i s půlitrem