1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Tak nevím, byl jsem teď 2x v Polských termálech a ceny v Polsku jsou hrozné. A protože jsme tam byli poprvé pořídili jsme si apky do Biedronky atd. a nekoupili nic!!! Něco se dá, ale je to omezené množstvím a karta vám dá slevu jen např. 5 kg masa a hotovo. To by mohli zavést i u nás. Jinak na trhu v Zakopaném draho draho. Ani naftu jsme nebrali, drahá... A ta fotka v článku je fakt zavádějící, zřejmě stará.

7
Před 3 měsíciUpraveno
Jaromir Vodicka

A co si myslíte, že budete vyžírat Poláky? Nestačí si koupit 1 nebo 2 másla za 30 Kč. on panáček musí mít hned 40 ks. Pak se nedivte, že Poláci nás mají plné zuby. Polák přijde z práce, jde nakoupit a jsou pryč pomalu i regály.

3
Před 3 měsíciUpraveno

Nemusíme komentovat, stačí se podívat, kde jsou Poláci o proti nám s ekonomikou. Větší důchody na rozdíl od nás, větší výplaty, děti od 4 třídy dostávají od státu laptopy, neomezené volání a internet za 17 zl , léky na předpis zcela zdarma a hlavně mají 13 a 14 důchody. A tak jim můžeme tiše závidět.

8
Před 3 měsíci

Vzpomínám na devadesátky, kdy ještě v Polském Těšíně fungovalo velké tržiště. Nachází se pár metrů pod úrovní hlavní cesty, takže když před vánocemi člověk na trh přicházel, viděl jenom alej pohybujících se vánočních stromečků 🙂

2
Před 3 měsíci

Česká Fialova bída dělá zase v Polsku ostudu.

16
Před 3 měsíci
Pete Zurek

Ale houby, v Polsku (alespoň v pohraničí) bylo levněji už dávno před Fialou a Babišem. Ale tak jste si aspoň ulevil, že?

24
Před 3 měsíci

Za vše může Fialová vláda.

8
Před 3 měsíci
Michal Šima

Mám se dobře za každé vlády po listopadu 89. Nepotřebuji vládu, abych vydělal prachy. Do Polska jezdím do termálních lázní . Je tam dráž než v Maďarsku, ale moc se mi tam líbí !!!

Zobrazit další reakci
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt