Tak nevím, byl jsem teď 2x v Polských termálech a ceny v Polsku jsou hrozné. A protože jsme tam byli poprvé pořídili jsme si apky do Biedronky atd. a nekoupili nic!!! Něco se dá, ale je to omezené množstvím a karta vám dá slevu jen např. 5 kg masa a hotovo. To by mohli zavést i u nás. Jinak na trhu v Zakopaném draho draho. Ani naftu jsme nebrali, drahá... A ta fotka v článku je fakt zavádějící, zřejmě stará.
A co si myslíte, že budete vyžírat Poláky? Nestačí si koupit 1 nebo 2 másla za 30 Kč. on panáček musí mít hned 40 ks. Pak se nedivte, že Poláci nás mají plné zuby. Polák přijde z práce, jde nakoupit a jsou pryč pomalu i regály.
Nemusíme komentovat, stačí se podívat, kde jsou Poláci o proti nám s ekonomikou. Větší důchody na rozdíl od nás, větší výplaty, děti od 4 třídy dostávají od státu laptopy, neomezené volání a internet za 17 zl , léky na předpis zcela zdarma a hlavně mají 13 a 14 důchody. A tak jim můžeme tiše závidět.
Vzpomínám na devadesátky, kdy ještě v Polském Těšíně fungovalo velké tržiště. Nachází se pár metrů pod úrovní hlavní cesty, takže když před vánocemi člověk na trh přicházel, viděl jenom alej pohybujících se vánočních stromečků 🙂
Česká Fialova bída dělá zase v Polsku ostudu.
Ale houby, v Polsku (alespoň v pohraničí) bylo levněji už dávno před Fialou a Babišem. Ale tak jste si aspoň ulevil, že?
Za vše může Fialová vláda.
Mám se dobře za každé vlády po listopadu 89. Nepotřebuji vládu, abych vydělal prachy. Do Polska jezdím do termálních lázní . Je tam dráž než v Maďarsku, ale moc se mi tam líbí !!!