Se podívejte do jiného obchodu, kolik tam co stojí... Penny je na tom s cenami pořád nejlépe...
Ano,Penny je dávno zavedený obchod.Málokdy jdu ještě jinam nakupovat.Jinde je to mnohdy ještě dražší.
A nenapadlo autora, že ta nejnižší cena za poslednich 30 dní je taky akční cena? Penny totiž většina běžných potravin se dává do akce po dvou až třech týdnech?
Osobní zkušenost v Kauflandu. Chtěl jsem si koupit nějaké křupky, jejichž cenu standardně neznám. Byly označené jako akční, ale nebyla uvedena minimální cena. No nic, zeptal jsem se na infu. Měl jsem štěstí, ta paní měla mašinku s vývojem cen (ne každá ji má, asi to přidělují podle pozice) no a ukázalo se, že za tu akční cenu byly v prodeji 28 dní a 2 dny byly v prodeji za cenu asi o 10 korun vyšší. Takže super akce. Mnohem víc se divila tomu, že se ptám, než tomu, že si to nechci koupit.
Tak Češi to chtějí, jinak by tam přeci nelezli. To je jako s vládou, každej pí-uje a pak je zase zvolí.
Je to marný, je to marný, je to marný...
Co dělají naši spasitelé kontroloři? Jestli nejsou schopni okamžitě zasáhnou tak jsou nám naprosto zbyteční jako příživníci.
Udělejte fotku, napište podání na ČOI a oni budou muset kontrolovat. Problém je ten, že mohou dát jenom malé pokuty a to řetězec netrápí. Kdyby dostali pokutu procento z obratu prodejny, to by byla jiná.
V týdnu od 27.11. do 3.12. se koná blokáda supermarketů tím že se zákazníkům doporučuje se předzásobit nebo nakupovat u drobných prodejců
V supermarketu jsem nebyl už tři roky , opravdu nejsou potřeba, ale když je mezi lidma furt dost peněz, je třeba jim od nich pomoct
V Penny mě baví u pokladny cena oplatky Lina. Létá nahoru a dolů jako jojo v rozmezí dnů. 12,90,-, 22,90,-, 18,90,--16,90,--22,90,--18,90,-
Zase článek k ničemu. Všichni to ví, ale stejně se nic nezmění... 🙂
Tak to tam nekupujte.
Az kdyz to ubtech podvodniku lide nebudou kupovat, tak teprve se to rychle zmeni... I bez kontrol zodpovednych uradu, ktere mi pripadnou v teto veci jlasicky necinne
Zjevne se jim to obirani lidi vyplati v pomeru k smesnym pokutam...
Tak sup tam dalsi...😂
No, Penny je teď nejdražší a k tomu přispívají i výrobci, kteří nenápadně zmenšují obsah balených věcí. A vánoční kolekci 700g za 499 Kč či jablka za 69 Kč i více si fakt mohou někam strčit... 🤔
Stát má vymáhat porušení což nedělá nebo spíš dělá nedostatečně ČOI neplní svoji funkci,placení úplně zbytečně, úředníci nemají žádnou osobní zodpovědnost za nedostatečnou praci ,a pokuty jsou vzhledem k obratu směšné.
Tak to nekupujte a nechoďte tam nakupovat. Když tam nikdo týden nepřijde tak uvidíte tu změnu.
Pane Kočí,už dva roky navrhuji akci " nejít nakupovat pouze jeden jediný den" do konkrétního řetězce, přijde o stamilióny. Druhý den zase nejít do dalšího, stejné ztráty, třetíden zase jinam atd atd. A víte co mi tady napsali ovce? A kam půjdu nakupovat?? To máte těžký,že. Hloupý zákazník si dělá své ceny, řetězce se jen smějí hlouposti českých zákazníků.