Tento článek už měl vyjít dávno, protože co vím tak spousta vesnických hospod už dávno zanikla spolu se zdražováním energie..🤔A nebyly to pouze nějaké nálevny..,ale hezké hospůdky..😉 Ale co jste si zvolili milí restauratéři to máte.. kdyby jste si zvolili EET asi by jste nezkrachovali..
Fiala nemůže zklamat akcionáře ČEZU. Proto elektřinu nezlevni. Jen nařídí aby všichni, při placeni faktur provolávali sláva Fialoví.
Vy jste si nekoupil akcie ČEZu když byly na prodej aby měl na nutné investic,já jo a po letech čekání prostě chci dividendy a je mi jedno kolik kdo zaplatí,já jsem mohl jezdit po světě ale investoval jsem tak teď nehodlám platit něčí lemplovitost.
Kdopak je volil hlavně Vy podnikatelé.A ted to máte co jste čekaly dobře Vám tak aspon to pocítíte též tu krásu jejich vládnutí.
A co se divíte .... byli jste u voleb ? Volili jste koho ? ..... každý si musí najit odpoveď u sebe...
Presne tak.....
Zavrel bych půlku hospod a kaváren v Praze, alespoň se tam přestane scházet ta “novodobá svazácká mládež”, která pak na druhy den nám tady šíři osvětu a jakoukoli oponenturu pak hrubě uraží🙈
Restauratéři snad nepochopili, že Fialenkova vláda je tu od toho, aby zničila celou zemi včetně českých obyvatel? Všechno co zatím udělali je, že ničí české obyvatele.
Pokud jsem někde četl ..že v ČR je V průměru na počet obyvatel mnohem více restauraci ..než je schopen trh pojmout..tak někteří skončí.. průměr potřeby trhu už je ve světě odzkoušen....a ten je nižší..tak to JE..//.to stejné.. dnes... někde jinde se Dnes řešila,, kultura,,... také chtějí po státu peníze...je jich také moc..to nejde uživit.. zkrátka.. musí začít dělat něco jiného...
Tahle vláda ničí všechno. Zabalilo to už i několik farem.
Dobře jím tak já je nevolil
Já je volil a vůbec mne to netizi...Na tocene skutečně hořke výborné pivo chodím do našeho minipivovaru jen 42 Kč za 12, většinou ale piju vybrane skutečně hořké značky piv .
No co no, jednoduše restaurace zdraží o 1000 % 🤣.
Asi bysme politikům měli zrušit výplaty, stačí jim náhrady 😖, by jsi pak možná uvědomili že dělají něco špatně.
Případně bysme je mohli vyhodit.
Já když v práci budu dělat něco špatně tak mě taky vyhodí 😖