1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tento článek už měl vyjít dávno, protože co vím tak spousta vesnických hospod už dávno zanikla spolu se zdražováním energie..🤔A nebyly to pouze nějaké nálevny..,ale hezké hospůdky..😉 Ale co jste si zvolili milí restauratéři to máte.. kdyby jste si zvolili EET asi by jste nezkrachovali..

12
Před 1 rokem

Fiala nemůže zklamat akcionáře ČEZU. Proto elektřinu nezlevni. Jen nařídí aby všichni, při placeni faktur provolávali sláva Fialoví.

9
Před 1 rokem
Imrich Beck

Vy jste si nekoupil akcie ČEZu když byly na prodej aby měl na nutné investic,já jo a po letech čekání prostě chci dividendy a je mi jedno kolik kdo zaplatí,já jsem mohl jezdit po světě ale investoval jsem tak teď nehodlám platit něčí lemplovitost.

3
Před 1 rokem

Kdopak je volil hlavně Vy podnikatelé.A ted to máte co jste čekaly dobře Vám tak aspon to pocítíte též tu krásu jejich vládnutí.

39
Před 1 rokem

A co se divíte .... byli jste u voleb ? Volili jste koho ? ..... každý si musí najit odpoveď u sebe...

29
Před 1 rokem
Jirí Volf

Presne tak.....

1
Před 1 rokem

Zavrel bych půlku hospod a kaváren v Praze, alespoň se tam přestane scházet ta “novodobá svazácká mládež”, která pak na druhy den nám tady šíři osvětu a jakoukoli oponenturu pak hrubě uraží🙈

26
Před 1 rokem

Restauratéři snad nepochopili, že Fialenkova vláda je tu od toho, aby zničila celou zemi včetně českých obyvatel? Všechno co zatím udělali je, že ničí české obyvatele.

28
Před 1 rokem

Pokud jsem někde četl ..že v ČR je V průměru na počet obyvatel mnohem více restauraci ..než je schopen trh pojmout..tak někteří skončí.. průměr potřeby trhu už je ve světě odzkoušen....a ten je nižší..tak to JE..//.to stejné.. dnes... někde jinde se Dnes řešila,, kultura,,... také chtějí po státu peníze...je jich také moc..to nejde uživit.. zkrátka.. musí začít dělat něco jiného...

7
Před 1 rokem

Tahle vláda ničí všechno. Zabalilo to už i několik farem.

58
Před 1 rokem

Dobře jím tak já je nevolil

13
Před 1 rokem
Kamil Hůlka

Já je volil a vůbec mne to netizi...Na tocene skutečně hořke výborné pivo chodím do našeho minipivovaru jen 42 Kč za 12, většinou ale piju vybrane skutečně hořké značky piv .

2
Před 1 rokem

No co no, jednoduše restaurace zdraží o 1000 % 🤣.

Asi bysme politikům měli zrušit výplaty, stačí jim náhrady 😖, by jsi pak možná uvědomili že dělají něco špatně.

Případně bysme je mohli vyhodit.

Já když v práci budu dělat něco špatně tak mě taky vyhodí 😖

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt