1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Titulek by měl znít:

Výborná a oblíbená herečka byla před 35 lety nejméně dvaadvacetkrát na výslechu u zločiiné StB vedenými estébáky ppr. O.R. a npr. V.H. (samozřejmě celá jména), kteří i dnes pobírají zasloužený důchod.

Zatímco paní herečka byla vyslýchána, jiní služebníci zločinného režimu dělali vojenskou kariéru a dnes ovládají nejvyšší orgány státu.

82
Miloslav Jirásek

Vy asi nechápete přečtené

34
Před 1 rokemUpraveno

"Redakce" by si měla uvědomit, že KAŽDÁ zpráva měla pro StB nějaký význam, jenom ho už dnes neumíme vyhodnotit. Už jen to, že se s nimi byl dotyčný ochotný bavit, i když o zdánlivě bezvýznamných věcech, které svůj význam získaly až v souvislostech....😡😡😡

33
Před 1 rokem
Petr Šraier

Je dobrý, že ty jsi byl kvůli politice v uranových dolech - vědátore.

13
Před 1 rokem

Já bych to už nechal být.Jestli se mělo oddělit zrno od plev mělo se to stát hned po listopadu.Ale to nešlo, protože členové KSČ byli téměř všude ve funkcích a když převlékli kabát,tak si svojí minulost ve většině případů dokázali ohlídat.Proto i dnes máme ve funkcích bývalé komunisty a prezidenta bývalého člena KSČ,dokonce školeného v Moskvě jako špiona...........

18
Před 1 rokem
Miroslav Supacek

..a měli jsme i velké zvíře, udavače ŠtB, agenta Bureše...

10
Před 1 rokem

To je zvláštní že se to objevilo po skoro 40 letech....

Ale věřím tomu.... stejně věřím že Pávek nebyl jen kontrarozvětčík s 2 tajnými byty...ale o tom se psát nesmí vím

48
Před 1 rokem
David Jaromír

A když se o jeho minulosti psát nesmí, proč, když do googlu zadas jednoduché hesla typu - Petr Pavel - minulost-Ksc- rozvědka vylezou ti doslova statisice odkazů ? Mimo to, nežer tolik dezinfo, kdyby byl taková s**ně, jaký o něm rozjeli dezinformatorsky kanály, nikdy by nebyl na vrcholu tak obrovské organizace jaké byl, tam si ho prolustrovali tak, že měli info na každýho s kým se vůbec kdy potkal...

39
Před 1 rokem

Evidentně neměla na vybranou,tak donášela pitomosti, které byly úplně k ničemu a přitom neohrozila odmítnutím svojí vlastní osobu, chytrá to žena 🌹

27
Před 1 rokem
Nováková Daniela

Plácáte nesmysly. Když vzala cizince, vyhazov můj i otce z práce. Předvolání. Otec-podáš prst, vezmou celou ruku, přemýšlej. Nemohu dělat co na mě chcete. Nechodím s čechama, jen s cizincema, vypiju flašku J Wolkera, vyspím se s nima a jako opilá bych to vykecala. Táta se na mě koukal, tati, co si o mě myslí, je mi jedno, já si toho pitomce brát nebudu a stejně odejdu.odsud. Holky se v práci smály.

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Moje paní řed. a tělocvikář museli odejít ze školy. Když jsem odešla ven, jednou přijela, potkala jsem ji. Vědělo se, kdo to byl. Chtěla to písemně. 2 muži ji přišli říct, že schody jsou vysoko a že je stará. Její sestra byla profesorka.Obě svobodné. A ta jí řekla, kde je pán a jeho dcera, která nosila lenina na svetru, chodila do dejvic na ty ruské povídačky a písničky. My jsme před ní ve škole nemluvili.To nám tenkrát paní řed. řekla. Proto jsem tu nechtěla žít. Byla bych ráda, kdybych tohle vše nevěděla, líp se žije. Někdy si říkám, že to napíšu.

10
Před 1 rokem

Prosim, zverejnujte data o vsech, co sli “na kafe” s StB. V Praze o nich vime. Ale at cela republika zna jmena skutecnych Buresu, ne pani Obermaierove. A to pak budete koukat, republiko. Bohdalku si nikdy nikam nepozvali??? Jake ta mela kryci jmeno, libacka Klause a Zemana?

24
Před 1 rokem
Jan Kolář

🙈👨‍⚕️🤔

Před 10 měsíci

Pánové, kteří tak rezolutně každého onálepkují, chováte se naprosto stejně jako komunisté. Každý kdo se nějakým způsobem vymyká vašemu myšlení je pro vás třídní nepřítel kterého je třeba zničit a nenávidět. Docela by mne zajímalo kolik je vám let a zda vůbec pamatujete tu hnusnou dobu. Mě je 77 a užil jsem si jí vrchovatě a proto v ČR nežiji a žiji desítky let v cizině, ale vidím, že nenávist je stále v Česku na vysoké úrovni.

1
Před 1 rokem

Stejně je divná když na veřejnosti vystupuje jako důchodkyně v nouzi, a to je při jejich příjmech bohapusta lež

27
Před 1 rokem
Slávka Roucharová

A vy znáte její příjmy ????

12
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

S dnešním obsazením Pražského hradu, Ústavního soudu, nejvyššího státního zastupitelství, považuji takové články za vrcholně pokrytecké a sprosté.

25
Před 1 rokem
Ivan Hron

Ústavní soud? Povídej, přeháněj ..ale bacha na platný český TZ.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt