Vždyť Lubomír Veselý už ve svém jménu dvakrát lže, když si říká Luboš Xaver Veselý...a s tím ostatním co říká pan Hrušínský souhlasím také...
Hrusinsky je lhar nad lhare - jeho otec byl leta komunistou..
Směšné, za sociku hrál v kde čem, a to byl synáček někoho a přitom je a byl špatný herec a teď tu takhle brečí a pomlouvá jiné..byl jsem na Jezerce a nedá se to nazvat jinak než jako drahé panoptikum o ničem..
..nějak jsem jméno Němec mezi divadelními a filmovými kritiky přehlédl, asi moje chyba, nebo je to jen další hospodský žvanil - diletant
Jako obvykle, Honzo, absolutní souhlas. S jednou výjimkou - jistěže lze jakýmsi výnosem zrušit stranu. Ale neexistuje vysavač, který by jed komunismu vycucal z hlav našich spoluobčanů, kteří jsou jím zasaženi. Takže by to bylo opatření jen administrativní a tedy neúčinné. A žádná strana není škodlivá , leč její voliči jsou ten průser. Totéž platí pro ANO, SPD, PRO a další nedemokratické strany, které samy o sobě jsou ničím, jen výplodem frustrace a nenávisti spousty lidí k demokracii a povinnosti starat se sám o sebe a být odpovědný sám za sebe...
Jak si dovolujete nazvat nedemokratickými strany řádně do parlamentu v demokratických volbách zvolené? To vy se chováte nedemokraticky!!!
Vždy si ráda přečtu politické komentáře pana Hrušínského. Obvykle mi mluví z duše. Kromě herectví by se mohl živit i psaním. V pohádkách a rodinných filmech oslovuje už kolikátou generaci, rádi se díváme na filmy, v nichž hraje.
Tak to se moc nepodíváte.
Kdybych vše pominul,tak i jako malý kluk se mi v pohádkách jak hraje nikdy nelíbil,,herec je to opravdu špatný,,prostě jeho rolím nevěříte,,jeho táta naproti tomu byl opravdu snad jeden z nejlepších a geniálních herců
Špatný herec s mečivým hlasem. Na divadle to je ještě horší.
Politická angažovanost těchto pseudocelebrit typu Hrušínského,Polívky a dalších je trapná a odpudivá.Hrají si stále na morální svědomí národa,ale v realitě se jen lísají vládní garnituře ,aby získali lepší pozici v boji o státní podporu.Dělají ze sebe nyní disidenty, ale za komoušů točili skoro denně....
Járo ty si vážně osel! Pokud ovládáš abecedu, pak ses, tak jako ostatní dočetl, že jeho divadlo žádné dotace NEDOSTÁVÁ! To si vážně taková guma?
I kdyby se XTV mýlilo, což je možné, věřím, že to na rozdíl od mainstreamových médií, přiznají.
Ostatně pokud se skutečně mýlí o něčem tak bezvýznamném, jako je náš slavný umělec a jeho divadlo, je to naprosto marginální.
Rozhodně je budu sledovat dále, neboť tam i při možnosti omylu, najdu více pravdivých informací, než ve všech tzv. veřejnoprávních médiích apod..
A rozhodně o důležitějších věcech než je p. Hrušínský.
A nenapadlo vás někdy, že když lžou o tak nedůležitých věcech, jako je p. Hrušínský, že můžou lhát i v dalších?
Jsou herci poplatní režimu a na ty se už nedívám. Může to být výborný film, ale tyhle tváře mi ho kazí. Zažívali jsme za komunistů obsazování stále stejných uvědomělých tváří a nyní se to opakuje. Takže děkuji, nechci . Hrušínský by se nejraději viděl na Hradě,
Věro, ty bys fakt měla být viditelně označena, aby každý viděl jakou ..... právě potkal!
ok, ale v roce 2020 přijaté dotace ve Vaší účetní závěrce uvádíte přes 3mega, je pravda, že v roce 22 a 23 už ne a rok 21 nemáte zveřejněný! je to jen slovickareni, že dnes je nedostavate. Přesně to odpovídá Vašemu slizactvi. Mimochodem když jsme u toho slovickareni, tak XTV zase neni Xavera 😁
Je neskutečné, co píše p. Hrušínský o dotacích pro senátora Tópfera. Hnus. Skutečný hnus. Proč jedno divadlo dostane, druhé ne! Celé dotace jsou k ničemu, ničí morálku, ničí umění, ničí všechny.
Vyvedu vas z omylu 2.3 milionova Pariz..ma 120 divadel..neni dotovane jedine..Praha se svym 1 milonem obyvatel...jich ma 125..dotovane jsou vsechny