1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 dnem

Vždyť Lubomír Veselý už ve svém jménu dvakrát lže, když si říká Luboš Xaver Veselý...a s tím ostatním co říká pan Hrušínský souhlasím také...

378
Před 1 dnem
Přemysl Havel

Hrusinsky je lhar nad lhare - jeho otec byl leta komunistou..

437
Před 1 dnemUpraveno

Směšné, za sociku hrál v kde čem, a to byl synáček někoho a přitom je a byl špatný herec a teď tu takhle brečí a pomlouvá jiné..byl jsem na Jezerce a nedá se to nazvat jinak než jako drahé panoptikum o ničem..

543
Před 1 dnem
Michal Němec

..nějak jsem jméno Němec mezi divadelními a filmovými kritiky přehlédl, asi moje chyba, nebo je to jen další hospodský žvanil - diletant

7
Před 1 dnem

Jako obvykle, Honzo, absolutní souhlas. S jednou výjimkou - jistěže lze jakýmsi výnosem zrušit stranu. Ale neexistuje vysavač, který by jed komunismu vycucal z hlav našich spoluobčanů, kteří jsou jím zasaženi. Takže by to bylo opatření jen administrativní a tedy neúčinné. A žádná strana není škodlivá , leč její voliči jsou ten průser. Totéž platí pro ANO, SPD, PRO a další nedemokratické strany, které samy o sobě jsou ničím, jen výplodem frustrace a nenávisti spousty lidí k demokracii a povinnosti starat se sám o sebe a být odpovědný sám za sebe...

162
Před 1 dnem
Pavol Urbánek

Jak si dovolujete nazvat nedemokratickými strany řádně do parlamentu v demokratických volbách zvolené? To vy se chováte nedemokraticky!!!

21
Před 1 dnem

Vždy si ráda přečtu politické komentáře pana Hrušínského. Obvykle mi mluví z duše. Kromě herectví by se mohl živit i psaním. V pohádkách a rodinných filmech oslovuje už kolikátou generaci, rádi se díváme na filmy, v nichž hraje.

304
Před 1 dnem
Liana Mráčková

Tak to se moc nepodíváte.

51
Před 1 dnem

Kdybych vše pominul,tak i jako malý kluk se mi v pohádkách jak hraje nikdy nelíbil,,herec je to opravdu špatný,,prostě jeho rolím nevěříte,,jeho táta naproti tomu byl opravdu snad jeden z nejlepších a geniálních herců

216
Před 1 dnem
Zdenek Kulička

Špatný herec s mečivým hlasem. Na divadle to je ještě horší.

113
Zobrazit další reakci
Před 1 dnem

Politická angažovanost těchto pseudocelebrit typu Hrušínského,Polívky a dalších je trapná a odpudivá.Hrají si stále na morální svědomí národa,ale v realitě se jen lísají vládní garnituře ,aby získali lepší pozici v boji o státní podporu.Dělají ze sebe nyní disidenty, ale za komoušů točili skoro denně....

355
Před 1 dnem
Jaroslav Rittschel

Járo ty si vážně osel! Pokud ovládáš abecedu, pak ses, tak jako ostatní dočetl, že jeho divadlo žádné dotace NEDOSTÁVÁ! To si vážně taková guma?

134
Před 1 dnem

I kdyby se XTV mýlilo, což je možné, věřím, že to na rozdíl od mainstreamových médií, přiznají.

Ostatně pokud se skutečně mýlí o něčem tak bezvýznamném, jako je náš slavný umělec a jeho divadlo, je to naprosto marginální.

Rozhodně je budu sledovat dále, neboť tam i při možnosti omylu, najdu více pravdivých informací, než ve všech tzv. veřejnoprávních médiích apod..

A rozhodně o důležitějších věcech než je p. Hrušínský.

172
Před 1 dnem
Tomáš Hutka

A nenapadlo vás někdy, že když lžou o tak nedůležitých věcech, jako je p. Hrušínský, že můžou lhát i v dalších?

12
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 dnemUpraveno

Jsou herci poplatní režimu a na ty se už nedívám. Může to být výborný film, ale tyhle tváře mi ho kazí. Zažívali jsme za komunistů obsazování stále stejných uvědomělých tváří a nyní se to opakuje. Takže děkuji, nechci . Hrušínský by se nejraději viděl na Hradě,

139
Před 1 dnem
Vera Simickova

Věro, ty bys fakt měla být viditelně označena, aby každý viděl jakou ..... právě potkal!

76
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 dnemUpraveno

ok, ale v roce 2020 přijaté dotace ve Vaší účetní závěrce uvádíte přes 3mega, je pravda, že v roce 22 a 23 už ne a rok 21 nemáte zveřejněný! je to jen slovickareni, že dnes je nedostavate. Přesně to odpovídá Vašemu slizactvi. Mimochodem když jsme u toho slovickareni, tak XTV zase neni Xavera 😁

296
Před 1 dnem

Je neskutečné, co píše p. Hrušínský o dotacích pro senátora Tópfera. Hnus. Skutečný hnus. Proč jedno divadlo dostane, druhé ne! Celé dotace jsou k ničemu, ničí morálku, ničí umění, ničí všechny.

136
Před 1 dnem
Pavel Hradecký

Vyvedu vas z omylu 2.3 milionova Pariz..ma 120 divadel..neni dotovane jedine..Praha se svym 1 milonem obyvatel...jich ma 125..dotovane jsou vsechny

112
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt