1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 dnem

Vždyť Lubomír Veselý už ve svém jménu dvakrát lže, když si říká Luboš Xaver Veselý...a s tím ostatním co říká pan Hrušínský souhlasím také...

376
Před 1 dnem
Přemysl Havel

Hrusinsky je lhar nad lhare - jeho otec byl leta komunistou..

436
Před 1 dnemUpraveno

Směšné, za sociku hrál v kde čem, a to byl synáček někoho a přitom je a byl špatný herec a teď tu takhle brečí a pomlouvá jiné..byl jsem na Jezerce a nedá se to nazvat jinak než jako drahé panoptikum o ničem..

542
Před 13 hodinami
Michal Němec

..nějak jsem jméno Němec mezi divadelními a filmovými kritiky přehlédl, asi moje chyba, nebo je to jen další hospodský žvanil - diletant

7
Před 21 hodinami

Jako obvykle, Honzo, absolutní souhlas. S jednou výjimkou - jistěže lze jakýmsi výnosem zrušit stranu. Ale neexistuje vysavač, který by jed komunismu vycucal z hlav našich spoluobčanů, kteří jsou jím zasaženi. Takže by to bylo opatření jen administrativní a tedy neúčinné. A žádná strana není škodlivá , leč její voliči jsou ten průser. Totéž platí pro ANO, SPD, PRO a další nedemokratické strany, které samy o sobě jsou ničím, jen výplodem frustrace a nenávisti spousty lidí k demokracii a povinnosti starat se sám o sebe a být odpovědný sám za sebe...

160
Před 20 hodinami
Pavol Urbánek

Jeho otec přispíval k demagogii komunistů skoro v každém filmu ve kterém hrál. A těch filmů bylo. Jako člen KSČ se obrátil až před rokem 89, když už to smrdělo a hodně. Pak byl hrdina. Nikdy nic nepřiznal.

Vadí mi jak se někteří obouvají do jiných a sami mají másla, že by ho mohli prodávat.

150
Před 1 dnem

Vždy si ráda přečtu politické komentáře pana Hrušínského. Obvykle mi mluví z duše. Kromě herectví by se mohl živit i psaním. V pohádkách a rodinných filmech oslovuje už kolikátou generaci, rádi se díváme na filmy, v nichž hraje.

304
Před 18 hodinami
Liana Mráčková

Tak to se moc nepodíváte.

51
Před 21 hodinami

Kdybych vše pominul,tak i jako malý kluk se mi v pohádkách jak hraje nikdy nelíbil,,herec je to opravdu špatný,,prostě jeho rolím nevěříte,,jeho táta naproti tomu byl opravdu snad jeden z nejlepších a geniálních herců

216
Před 18 hodinami
Zdenek Kulička

Špatný herec s mečivým hlasem. Na divadle to je ještě horší.

113
Zobrazit další reakci
Před 23 hodinami

Politická angažovanost těchto pseudocelebrit typu Hrušínského,Polívky a dalších je trapná a odpudivá.Hrají si stále na morální svědomí národa,ale v realitě se jen lísají vládní garnituře ,aby získali lepší pozici v boji o státní podporu.Dělají ze sebe nyní disidenty, ale za komoušů točili skoro denně....

354
Před 21 hodinami
Jaroslav Rittschel

Járo ty si vážně osel! Pokud ovládáš abecedu, pak ses, tak jako ostatní dočetl, že jeho divadlo žádné dotace NEDOSTÁVÁ! To si vážně taková guma?

134
Před 1 dnem

I kdyby se XTV mýlilo, což je možné, věřím, že to na rozdíl od mainstreamových médií, přiznají.

Ostatně pokud se skutečně mýlí o něčem tak bezvýznamném, jako je náš slavný umělec a jeho divadlo, je to naprosto marginální.

Rozhodně je budu sledovat dále, neboť tam i při možnosti omylu, najdu více pravdivých informací, než ve všech tzv. veřejnoprávních médiích apod..

A rozhodně o důležitějších věcech než je p. Hrušínský.

171
Před 15 hodinami
Tomáš Hutka

A nenapadlo vás někdy, že když lžou o tak nedůležitých věcech, jako je p. Hrušínský, že můžou lhát i v dalších?

12
Zobrazit další 3 reakce
Před 22 hodinamiUpraveno

Jsou herci poplatní režimu a na ty se už nedívám. Může to být výborný film, ale tyhle tváře mi ho kazí. Zažívali jsme za komunistů obsazování stále stejných uvědomělých tváří a nyní se to opakuje. Takže děkuji, nechci . Hrušínský by se nejraději viděl na Hradě,

139
Před 21 hodinami
Vera Simickova

Věro, ty bys fakt měla být viditelně označena, aby každý viděl jakou ..... právě potkal!

76
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 dnemUpraveno

ok, ale v roce 2020 přijaté dotace ve Vaší účetní závěrce uvádíte přes 3mega, je pravda, že v roce 22 a 23 už ne a rok 21 nemáte zveřejněný! je to jen slovickareni, že dnes je nedostavate. Přesně to odpovídá Vašemu slizactvi. Mimochodem když jsme u toho slovickareni, tak XTV zase neni Xavera 😁

296
Před 21 hodinami

Další otázka měla znít:Jaké máte pocity,že na hradě sedí bývalý komunista?A další jeho věta:

"Mělo by se postupovat razantněji k obraně demokracie a svobody."to je další blábol typu"Republiku si rozvracet nenecháme"kterou známe s předlistopadové doby.Jak by pan Hrušínský chtěl postupovat razantněji?Asi nepochopil význam slova demokracie.Nebo měl na mysli nějaké komando v dlouhých kožených kabátech?

46
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt