1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pana Zímy si hluboce vážím a mám ho rád už od dětství a to především díky svým prarodičům.

Nedávno vyšel nějaký časopis, Pátek LN tuším, na jehož úvodní stránce byla fotografie Petra Jandy s titulkem Praděda Rocku, nebo něco v tom smyslu. Já si ale myslím, že pana Jandu o něco málo přece jen předběhl právě Josef Zíma!

Ať se Vám dobře daří a vyprošuji mnohá Boží požehnání, Mistře! 🙏❤️💐

2
Před 1 rokem

Vyzařuje z něj pozitivní myšlení a radost ze života - to je bohužel u jiných (i mnohem mladších a zdravějších) lidí v dnešní době málo viditelné.

Přeji hodně elánu, úsměvu a hlavně toho zdraví pane Zímo 🙂🙂🙂

13
Před 1 rokem

Přeji moc zdraví a stálou chuť do života a ještě nějaké ty roky. Buďte fit a máme vás moc rádi, Jarka Trpková 😍❣️

35
Před 1 rokem

Jo jo každou neděli babička koukala na sejdeme se na Vlachovice.Preji všechno nejlepší k narozeninám.

49

Přeji panu Zimovi, který obohatil českou kulturu nejen na jevišti, ve filmu a na pódiích s doprovodem orchestrů, další roky ve zdraví. Jeho zpěv a profesionalita byla a je úžasná.

7
Před 1 rokem

jenom mě mrzí že česká televize nepřišla s nějakým pořadem o pepíčkovi zímovi,,velká škoda..nevím kdo tam vede tu přšernou dramaturgií,,,,,,

8
Před 1 rokem
Petr Jestřáb

Přesně tak,p.Zíma by si to zasloužil.Přeji mu hodně a hodně zdravíčka.

6
Před 1 rokem

Je to sympatak pozitivne naladeny a pan zpevak...jednicka...preju moc a moooc zdravicka.

11
Před 1 rokem

Všechno nejlepší Pepíčku, ať Vám to zpívá alespoň tak, jako doposud.

65
Před 1 rokem

Pan Zíma... Půvab, krásný hlas, elegance i švih, humor, vždycky úsměv. Za všechno díky a hodně zdraví!!!

20
Před 1 rokem

jeho nádherná vlachovka a další píseně jsou nezapomenutelné,d

45
Před 1 rokem
Dana Nováková

je trochu zvláštní, že i přes tuto slavnou historii, Vlachovku srovnali se zemí.....

24
Zobrazit dalších 8 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt