1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Žatec 1965, jako učeň na chmelu a pan Zima tam měl rockovou kapelu a na tu dobu to byla fantazie, možná si vzpomene!

Před 1 rokem

Přeju Pepíčkovi hodně zdravíčka,děkuju mu za krásné písničky a ať rozdává radost ještě spoustu let.

56

Když jsem prožívala pubertu a dospívání, tak pro mě pan Zíma byl symbolem dechovek. Ovšem poté jsem našla v archívu mého tatínka několik singlů s písněmi, jako byl Tichý kout, Zelené pláně, Nej nej nej, Sentimentální a hlavně Bílá vrána, kterou si snad i sám otextoval. Od toho okamžiku jsem se začala o něj víc zajímat. Rodiče mi něco málo naznačili - pana Zímu něco ošklivého v životě potkalo a díky tomu přestal hrát ve filmech a skončil u dechovky. Podrobnosti nevím a spekulovat nebudu. Ale byla jsem ráda, když hned po roce 1989 vyšla tehdy ještě kazeta s jeho písněmi z 60. let. Pouštěla jsem si ji v autě a jednou jsem vezla stopaře, které zaujala píseň Nebuď staromódní. Nechtěli věřit, že to opravdu zpívá Josef Zíma. On sám poté začal koncertovat a když jsem se v roce 2010 vrátila z USA, viděla jsem jeho plakáty. To už mu táhlo na osmdesátku. Říkala jsem si - jak dlouho to ještě může vydržet? A ejhle - do devadesáti to táhl skoro jako dřív. Myslím si, že to je odměna osudu za to, že přes dvacet let si v pop-music neměl možnost zazpívat. A dnes naopak je pro mě pan Zíma symbolem krásných písní z 60. let a dechovku si s ním už ani nespojím. Tak ať se mu daří a přeji mu nejen formálně VŠECHNO NEJLEPŠÍ!

Jen tak na okraj - jednou v televarieté s panem Dvořákem a paní Bohdalovou pan Zíma zazpíval směs svých dechovkových hitů se světelnými efekty. Ať mi nikdo netvrdí, že disco nevzniklo z české polky. Tam to pan Zíma jasně dokázal... Přeji hezký den všem.

10
Před 1 rokem

vždycky zpíval svůj žánr pro své publikum a vždycky srdcem. Bylo na nem vidět, ze zpívá pro radost a ne pro penize. Klobouk dolů před tou životní energií a elánem. A preji Vám hodně dalších spokojenych let, pane Zímo.

44
Před 1 rokem

Pane Zíma přeji Vám k tak nádherným narozeninám hodně zdraví

i ještě osobních úspěchů. Pamatuji si na Vás i smojí manželkou ještě z našich i Vašich mladších let. Pro Nás jste byl vždy ten na kho jsme se rádi dívali v televizi i pposlouchali. Bohužel jsme Vás nemohli osobně vidět protrože bydlíme v pohraničí a od nás je to do \prahy 500 km. Tak tedy ať se Vám daří a snad vyjdou nějaké filmy i písničky na DVD a CD. Moc Vám za Vaše písně s fimové role děkujeme. Nevím proč nejdou sehnat všechny ty oísničk a filmy.

Děkuji Vám za všechno co jste dokázal a ještě jednou všechno nej. Milan Vávra st.

22
Před 1 rokem
Milan Vávra

Zkuste sledovat televizi Šlágr. Myslím, že jsem tam viděl buď CD nebo DVD se Zímou

1
Před 1 rokem

Pan Zíma je na svůj věk neuvěřitelný štramák. Přeji ať mu hlavně slouží zdraví a ať si stále zanechává pozitivní myšlení a úsměv na rtech. Protože úsměv mu moc sluší a mám ho tak nejradši. Všechno nejlepší Pepíčku.💖😍🍀🎂👑👏👍

60
Před 1 rokem

Dobrý den. Přeji ji mu do budoucích let již jenom zdraví. Odkaz, který daroval Československu svou rolí prince Radovana v pohádce "Princezna se zlatou hvězdou na čele" mu náleží poděkování a lidskou úctu.

36
Před 1 rokem

Mistře, Pepíčku, odvedl jste velký kus práce v umění, zejména zpěvu. Národ vás miluje. Mnoho dobrého zdraví. Stále s vámi - s vašimi písničkami.

49

Vše nejlepší pane Zímo, už jako malá jsem se na Vás těšila v neděli odpoledne. Jste štrámák, co umì svým zpěvem a chováním potěšit. A hlavně pevné zdraví!

31
Před 1 rokem

Hodně zdraví vážený pane Pepíčku Zímo do dalších let. Jste opravdu fešák ještě dnes a vždycky jste byl. Přeji Vám jen to nejlepší.

33
Před 1 rokem
Vaclava Hofmanová

ale pravdou je že by měl už odevzdat řidičák

7
Zobrazit další 4 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt