1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Buď si celý život platila nejnižší sociální pojištění, nebo jak se psalo,že herci si ho nemuseli platit vůbec,tak pak dostali důchod nejnižší. Ake taky si myslím,že v roce 1999 důchod tak nízký nebyl a hezky se jí valorizoval, neboť i v současné době důchod 17 tis.je normální. Také se mi nelíbí, že se snaží ty nízké důchody dorovnat s těmi vyššími, které si lidi zasloužili každodenní prací,splněním odpracovaných let a odvodem soc.pojištění,které jim v zaměstnání automaticky odvedli státu podle výše platu,což byla téměř 1/3platu a ne jak podnikatelé,kteří vesměs odvedou nejniží povinné minimum.

24
Před 1 rokem

Co je to teď za módu? Všichni herci si musí veřejně stěžovat na penzi? Je jasné, že jaké odváděli daně takový jim vyměřili důchod. Navíc, koho to zajímá? Jen se svým divákům, kteří je do té doby měli rádi úplně zprotiví. Nebylo by lepší odcházet nějak důstojně?

22
Před 1 rokem
Jana Šimůnková

Chudaci radoby umělci !

Před 1 rokem

Zajímavé, že většina těchto komediantů má na zahraniční rekreace, které si normálně pracující nemůže vůbec dovolit. Též na nemovitosti v zahraničí je, viz. p. Holubová a další! Když pak příjde stáří, tak najednou je nízký důchod? Velmi zajímavé.

33
Před 1 rokem
Vladimir Cerny

Pane Vláďo, hezky jste to napsal... Paní Urszula může být ráda, že ji nechá principál ještě vydělávat a bavit lidí. V normálním pracovním procesu by Vás dávno v těchto letech nechali odejít, ať nestrašíte mladé zaměstnance. Měla by odejít sama. a nestrašit již veřejnost svými již otřepanými 5O let starými historkami a hloupým smíchem.

13
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Výši důchodu vám nevyměřili za 39 let práce, ale z toho, kolik jste si do systému odváděla... A jestli málo, o to víc vám zůstávalo, tak byste měla mít úspory...

48
Před 1 rokem

Mně tyhle titulky (výroky) že má někdo po 40ti letech práce důchod pouze 9000 přidou hrozně divný. Celý život jsem makal ve fabrice, plat nic moc, a dnes pobírám důchod 24 000 čistýho. Tak ať mi někdo říká že jsem za svůj činnej život bral větší plat než slavní umělci :)

7
Před 1 rokem
Jindřich Bíža

9000 ji vyměřili před 25 lety nyní to bude min. 20 000

Před 1 rokem

Další z těch podvodníků. Celý život pracovala a na nějaké daně a sociální kašlala. Nevím jak si to mohli všichni dovolit, byla jsem vždy zaměstnanec a peníze mi strhávali automaticky. Asi se mohli rozhodnout jestli něco odvedou státu. To byla malá domu a ono to nějak dopadne. Peníze ušetřila, nebo také ne a teď bude žádat sociální příplatek ne? A jsou to všichni, kdo si stěžují na malý plat, že se nestydí.

2
Před 1 rokem
Marcela Sladká

Čtěte pořádně je ji 82 do dúchodu šla asi před 25 lety takže nyní musí mít 20 000

3
Před 1 rokem

Milá redakce, jsi trapná. Paní Kluková je vzdělání zdravotní sestra. Ze zdravotnictví odešla k umění. Bylo to její rozhodnutí. Skřehot vydávaný za smích je to jediné co si spojuji s jejím jménem. V 80 by si jako zdravotní sestra ani neškrtla. Osmdesátiletá umělkyně si k důchodu přivydělává vystupováním v divadle, televizi, rádiu a natáčí filmy. Určitě za plat. Který zedník, tavič železa, řidič TIR či MHD v jejím věku se se věnuje své profesi?

12
Před 1 rokem
Dušan Pečínka

9000 ji vyměřili před 25 lety nyní má min. 20 000

2
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Nelíbí se mi ten nadpis, ze kterého mi nejdříve vyplynulo, že nyní má důchod 9000 Kč, jenomže to bylo v roce 1999, nyní má 17 000 Kč. Proč se pisálkové snažíte lhát lidem?

26
Před 1 rokem

Mamce spočítali po více než 45 letech práce důchod 6 450 kč o drobek dřív než paní Uršule. Málokdy jsem mamku slyšela stěžovat si na příjmy , v důchodě už vůbec ne. Je pravda, že jsme žili skromně, dovolené byly občas, - u moře jako rodina jsme nikdy nebyly. K moři se mamka podívala až v důchodu...... a do lázní neměla nikdy nárok.....

18
Před 1 rokem

Malé odvody do systému, malý důchod.. tak to je.

Nechápu čemu se diví...

138
Před 1 rokem
Hynek Hout

Přesně, jak píšete. Toto, je teď o jiném, co si stěžoval na výši důchodu. Byl to i Babiš, kdo říkal, že dostal vyměřený důchod asi 19tis.. To v jeho případě svědčí jen o nepřiznání příjmů a pak odvodů z nich. Ale ano, článek je o Uršule Klukové.

22
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt