1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nikde sem se ale nedočetl kolik odváděla na socialní. Možná tu nejnišší možnou částku. Teď by se mohla ozvat Žilková, Krampol,Bohdalová, Obermairová a další celebrity.

28
Před 1 rokem
Zaruba Milos

Tak Žilkové byl vyměřen důchod něco kolem 7300,- kč , ale to je tak 2 roky.

2
Před 1 rokem

Pokud šla do důchodu v roce 1999 s důchodem 9000 Kč, tak musí dnes dostávat rozhodně víc, než 17000 Kč. Kamarádka šla do důchodu v roce 2004 s důchodem 8200 kč a dnes po 19 letech pobírá důchod 17362 Kč bez odpočtu na děti.

20
Před 1 rokem
Jana Koláčková

Máte pravdu, obdobně je na tom i moje tchýně. Celý život základní dělnická profese. Chyba bude asi jinde než v systému.

3

Jako každému, co vydělává statisíce měsíčně a na socialnim pojištění si plati co nejméně. Má nasyslíno ve slamníku. Bída ji určitě nehrozí.👍🌞

58
Před 1 rokem

Paní Uršulo jako herečku Vás mám rád a na prknech a na která znamenají svět bych Vás rád viděl co nejdéle. Nejste ani první z herců, kteří si stěžují na nízké důchody Ale jistě víte, že ať jste herečka, či ředitel nebo zámečník, tak se Vám důchody počítají podle stejného vzorce. Zřejmě jste si platila nízké sociální pojištění a peníze jste řádně nedanila a asi je odkládala na pozdější dobu. Chyba je bohužel u Vás, ne u státu.

9
Před 1 rokem

Tak paní Klukovou mám ráda. Její nízký výpočet původního důchodu z něčeho vycházel. Je otázkou, jestli vždycky všechny příjmy přiznala. Pokud vím z toho, co je o ni známo, má krásnou nemovitost a špatně si asi nežije. I když musí dělat i ve vysokém věku. Přeji této milé herečce hlavně hodně zdravíčka .

8
Před 1 rokem

Bavím se. Do důchodu jsem šla v roce 2007 s částkou 10 a půl tis Kč. Plat jsem měla přitom velmi slušný. Uvědomte si, že podle zákona se vyšší platy při výpočtu důchodu velmi krátí. 9 tis Kč v roce 1999 bylo zcela normální. Vyššího důchodu je možné dosáhnout pouze tzv napracováním let. V mém případě to činilo za 3 roky napracování nad zákonem stanovenou věkovou hranici odchodu do důchodu, 3 tis Kč.

11
Před 1 rokem

Kdybyste přiznávala skutečné výdělky, nikdy byste nemohla mít tak nízký důchod. Když jste státu málo dala, málo dostanete, to je myslím spravedlivé, takže nebrečte a buďte ráda, že nejste stíhána za krácení daní.

13
Před 1 rokem
Josef Kopecký

Ale 17 000,- je slušný důchod a dá se s tím skromně žít. Ještě si přivydělává, tak není co řešit.

2
Před 1 rokem

Tak například Jirka Lábus se v rozhovoru zmínil, že důchod od státu není na vyskakování, ale protože myslel na zadní kolečka nestěžuje si. Někdo to prostě v hlavě má a někdo ne.

26
Před 1 rokem

Žádná z mých kamarádek 92,83,80,77,76, let už dlouhé roky nepracují, protože po více než 40 letech práce už nemají sílu ani potřebné zdraví ještě pracovat.A jen jedna má podobnou částku důchodu co paní UK.Ostatní podstatně méně.A doposud jsem od nich neslyšela, že by si stěžovaly na to, že mají finanční problémy.A to létaly ještě před třemi lety k moři.Nad těmi lázněmi, které paní UK předepisuje její lékařka,jsme se včera s jednou hodně nemocnou kamarádkou dost divily.Kamarádka(věk 83r.) si o lázně musí žádat a po dlouhém vyběhávání nakonec i celé zaplatit.Já jsem asi naivní, když si myslím, že na lázně musí být diagnóza,aby se do nich mohl člověk odjet léčit.

Všechny moje kamarádky jsou vícenásobné maminky a babičky a jsme všechny rády za normální život, který nám spousta lidí okolo závidí.Ono se nadarmo neříká, že světská sláva, polní tráva.Každý strůjcem svého štěstí.A peníze skutečně nejsou všechno.Ano jsou k životu potřeba,ale podřídit jim celý život,tak to musí být hodně zoufalý život.A vidíme čím dál víc, že těch zoufalých lidí valem přibývá.A věřte mi, že mi jich vůbec není líto,je to totiž jejich soukromý život.Jen když čtu nářky některých lidí na internetu,tak si říkám:" Jo jaký si to uděláte,tak takový to máte."

4

No zase další chudinka co žije z ruky do huby.Herci si jen stěžují ale když celý život dávali do státního rozpočtu minimum tak ať se teď nediví.Oni si ty penízky co vydělali pěkně užili.Obermajerová taky chtěla spáchat sebevraždu a najednou si koupí byt. Chalupu má jako hrad peněz z natáčení taky a furt brečí.Jsou na tom lidi daleko hůř a už třeba nemůžu pracovat a musejí vyjít s minimem .Jste všichni stejní komedianti.Je mi z vás všech nanic když budu mít pár korun navíc tak vám je pošlu.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt