1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Uvedla, že s důchodovou častkou ani nepočítá, tzn.že 17 tisíc považuje za drobné, ze kterých by nevyžila. To je realný pohled na život české důchodkyně. No to se snad nemá tak špatně, chápu to snad špatně?

15
Před 1 rokem

... a kolik Kč si paní Uršula, platila důchodového pojištění? Každý dělník už dnes ví, že musí odvádět na zdravotní a sociální pojištění a právě zde si platí na star. důchod. Jeden umělec kdysi říkal, že nevěděl, že něco takového vůbec existuje. ..co k tomu dodat .... možná vydělávala tak málo, že na to prostě neměla.

8
Před 1 rokem

Jednou jsem četl rozhovor s V. Postráneckým, že nemůže platit daně a soc. pojištění, protože má vysokou hypotéku a neměl by na to. Takové je smýšlení některých. Neříkám ale, že je to případ U. Klukové..

20
Před 1 rokem

Nevím, jestli tato paní je schopná pochopit, z čeho se počítá důchod.

Proč o těchto herečkách píšete zbytečné články? Když jim to pouze vysvětlíte, bude to jednodušší.

20

Co do soc. systému vložila,z toho se jí vypočetl důchod,pořad nějak mnozí nechápou,že si měli platit víc.

26
Před 1 rokem

Jako většina ukřivděných a ubrečených umělců. Když už řeknou "A" ať taky řeknou "B". Ne jak dlouho se "uměním" živili, ale kolik odvedli do důchodového systému a to byl většinou prd.

12
Před 1 rokem

Ať radši řekne kolik ovadela daně. Moje doktorka taky brečela že má důchod 7000 a když sem se jí zeptal kolik ovadela řekla že tu nejnižší částku.

24
Před 1 rokem

takových "osob" které neodváděli daně a mají malý důchod je plno. Čemu se diví ? A diví se až když se do důchodového věku dostanou.

Jejich problém

28
Před 1 rokem

jsem od 21 let invalidní na vozíku, vystudoval jsem 3 vysoké školy. A celou dobu jsem pracoval. Teď mám starobní důchod 26 tisíc. Tak nevím

9
Před 1 rokem

paní Uršula, kterou mám rád, asi zapomnela že má barák na náměstí s nem nejaké najemníky, před lety když jsem ji tam potkal tak v přízemí bylo neco přes finance, banka nebo neco podobnéhého 🙂 ???

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt