1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Šla jsem do důchodu v r. 2001 a dostala 8 tisíc. To vůbec nebyl v té době malý důchod. A dnešních 17 tis. přece není až tak málo. zvlášť když je tak skromná, jak prohlašuje. Mnoho lidí je na tom hůř.

11
Před 1 rokem

Trochu tomu nerozumím. Do důchodu jsem šel taky v roce 1999, měl jsem jsem vypočtený něco mezi 8 až 9 tisíci a po valorizacích mám dnes cca 23 tisíc ...

10
Před 1 rokem

Asi jde hlavně o to, na jaké příjmy je člověk zvyklý. Chudák prezident Zeman bude muset také vyžít ze 127 tisíc / 27 tis. důchod a 50 + 50 renta/ Vyprávět lidem, že si mají šetřit z nevelkých příjmů je tristní, ale Uršula mezi ně určitě nepatřila.

3

Paní Uršula by se měla dívat na to kolik zaplatila na daních,asi byla moc vičůraná,tak se nemůže divit že má malí důchod,ODS v minulosti neustále připomínala že OSVČ je sůl národa a tohle je výsledek😁😁😁😁

4
Před 2 roky

Celý život vyjednávali se systémem a teď se jím to vrátilo.

Tyhle uplakaný nesnáším. Zapomněly jak si žíly. Jsou ostudou a výsměchem obyčejných lidí

18
Před 2 roky
Miloš Milda

Přesně.Taky nesnáším ty,co hodně mají,ale nejvíc brečí.

1
Před 1 rokem

Já herce, a vůbec kulturu, velmi uznávám...Sama si bez nich neumím život představit 🙂..Ale prosím je, aby se veřejně politicky neangažovali. Velmi si tím škodí.

4
Před 1 rokem
Eva Hanzlíková

Herci, které jsem uznával, už umřeli. Teď? Šmíra. Ale hlavně že mají žlutomodrý pentličky nebo placku s jenerálem.

4
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

9 tisíc, ale v roce 99! Tak jděte s tím clickbaitem někam a pěkně napište do nadpisu, že má 17 a né 9!

11
Před 1 rokem
Tomáš Budnikov

Přdejte má min 20 000

2
Před 2 roky

Ježíši, jde přeci o odvody z platu !!! Kdo nic neodváděl, nemůže čekat vysoký důchod !!!

Tohle přeci musí vědět !!

17
Před 2 roky
Eva Kruzejova

Přesně tak!!!

3
Před 2 roky

To se rozhazuje po barech a pak není na kloudné placení platby-jo dámo nato jste měla myslet dříve a ne si teď stěžovat-nejste první!

12
Před 1 rokem
Dana Stará

Údajně mà někde dům který částečně pronajímá a byt v Praze.

1
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Kdybyste dělala na montážní lince v automobilce tak nemáte takový názor aby důchodci pracovali dál. Jsou dvě možnosti . Jste lobista vládních ministrů , nebo nevíte co je práce.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt