Šla jsem do důchodu v r. 2001 a dostala 8 tisíc. To vůbec nebyl v té době malý důchod. A dnešních 17 tis. přece není až tak málo. zvlášť když je tak skromná, jak prohlašuje. Mnoho lidí je na tom hůř.
Trochu tomu nerozumím. Do důchodu jsem šel taky v roce 1999, měl jsem jsem vypočtený něco mezi 8 až 9 tisíci a po valorizacích mám dnes cca 23 tisíc ...
Asi jde hlavně o to, na jaké příjmy je člověk zvyklý. Chudák prezident Zeman bude muset také vyžít ze 127 tisíc / 27 tis. důchod a 50 + 50 renta/ Vyprávět lidem, že si mají šetřit z nevelkých příjmů je tristní, ale Uršula mezi ně určitě nepatřila.
Paní Uršula by se měla dívat na to kolik zaplatila na daních,asi byla moc vičůraná,tak se nemůže divit že má malí důchod,ODS v minulosti neustále připomínala že OSVČ je sůl národa a tohle je výsledek😁😁😁😁
Celý život vyjednávali se systémem a teď se jím to vrátilo.
Tyhle uplakaný nesnáším. Zapomněly jak si žíly. Jsou ostudou a výsměchem obyčejných lidí
Přesně.Taky nesnáším ty,co hodně mají,ale nejvíc brečí.
Já herce, a vůbec kulturu, velmi uznávám...Sama si bez nich neumím život představit 🙂..Ale prosím je, aby se veřejně politicky neangažovali. Velmi si tím škodí.
Herci, které jsem uznával, už umřeli. Teď? Šmíra. Ale hlavně že mají žlutomodrý pentličky nebo placku s jenerálem.
9 tisíc, ale v roce 99! Tak jděte s tím clickbaitem někam a pěkně napište do nadpisu, že má 17 a né 9!
Přdejte má min 20 000
Ježíši, jde přeci o odvody z platu !!! Kdo nic neodváděl, nemůže čekat vysoký důchod !!!
Tohle přeci musí vědět !!
Přesně tak!!!
To se rozhazuje po barech a pak není na kloudné placení platby-jo dámo nato jste měla myslet dříve a ne si teď stěžovat-nejste první!
Údajně mà někde dům který částečně pronajímá a byt v Praze.
Kdybyste dělala na montážní lince v automobilce tak nemáte takový názor aby důchodci pracovali dál. Jsou dvě možnosti . Jste lobista vládních ministrů , nebo nevíte co je práce.