1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

A já s tím posílat na Ukrajinu peníze a zbraně také zásadně nesouhlasím. Proč?

Když začal válečný konflikt na blízkém východě, ihned se ozvalo několik politiků, že se nabízí jako zprstředkovatelé míru !!!

Slyšel, nebo četl někdo z vás za poslední rok, že by se měl spor UK / RU řešit mírovou cestou u stolu ??? Já NE !!!

Válka je byznys. Obzvlášť, když se koná daleko od USA a to z toho konfliktu jen finančně profotuje a výrobou zbraní si léčí nemocnou ekonomiku.

Tady se po městě vybírá na českého kluka, co potřebuje operaci, ale peníze na válku tento stát má !!!

Něco je hóóódně špatně !!!

93
Před 9 měsíci
Helena Pechová

Plně s Vámi souhlasím.

50
Před 9 měsíci

Ten samý názor mám i já a několikrát jsem to zde komentoval.Je to nejrozumnější co by se mělo udělat protože to nemá budoucnost.Dodáváním zbraní na Ukrajinu se válka akorát vyostří a stejně se Ukrajina nakonec bude muset podřídit a zasednout k jednacímu stolu.

66
Před 9 měsíci
Jaroslav Bruckner

Jde jen o byznys , ne o životy . Bohužel .

44
Před 9 měsíci

Souhlasím s Davidem. Na naše lidi vláda kašle, je přímo fascinována UA. Posílají tam zbraně, umírají tam zbytečně lidi na obou stranách. Ti, kdo souhlasí s posíláním zbraní jsou defacto vrazi . Co kdyby se všichni ti přitakávači, co tady v komentech s posíláním zbraní souhlasí, sebrali a nastoupili do řad armády UA? To ale nehrozí, že? Na to jsou velcí pose-routkové!!!

23
Před 9 měsíci
Věruška Trnková

Naše vláda není fascinována Ukrajinou. Jen poslouchá pokyny z amerického Bruselu...

15
Před 9 měsíci

Ten kdo si dovolí říct vlastni názor je ihned odsouzen a zaškatulkovan i když stejný názor na půlka národa, podle pisalka je pomoc Davida nosit kytky na hrob, styďte vy kteří toto priživujete

285
Před 9 měsíci
Jana Murasova

Vlastní názor měl při zřizování gulagů i v Katyni také Stalin. Vlastní nazory měli i nacisté v Německu v 30. letech a kdo je chtěl oškatulkovat či odsuzovat, dostal pendrekem a navrh kopanec. Vlastní názor na Ukrajinu má i zločinec Putin.👎

130
Zobrazit dalších 16 reakcí
Před 9 měsíci

Naprostý souhlas s Davidem. Už aby ten komik Zelensskyj kapituloval, ale nebojte do konce roku bude muset neboť je už na hraně.

319
Před 9 měsíci
Ondra Potucek

A vláda také, protože to není naše vláda, je zaprodaná a vlastizrádná.

129
Před 9 měsíci

Teď nekomentuji jestli zbraně dodávat nebo nedodavat,ale to že se mě opravdu nelíbí, že díky Fialovi a jeho vládě, když má kdokoliv jiný názor než oni,tak je dezolát a proruský, popřípadě miluje Rusko a Putina, což považuji za úplný nesmysl a teď se to za jiný názor děje i Michalu Davidovi.

28
Před 9 měsíci

M. David nás samozřejmě nijak nepřekvapil. A určitě by nepřekvapil ani L. Štajdl nebo R. Čech, Fr. Janeček atd., prostě prominenti minulého režimu.

29
Před 9 měsíci
Miroslav Bauer

F.R.Čech a prominent? To snad ne?

17
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

Pane Jiří Zemane,

mohu se zeptat, jak davidovo vyjádření "hýbe republikou"? Jak se to projevuje, kromě toho, že kolaboranti a bolševici jásají? Radost kolaborantů je "hýbání republikou"?

Novinářské dno.

52
Před 9 měsíci
Marek Kubín

Kolaboranti. Myslíte podporovatele Bandery, kteří nám v Evropě už veřejně a nepokrytě hajlují na ulicích?

117
Před 9 měsíci

,,Krátký, zhruba devítisekundový, výňatek z videorozhovoru na síti X přinesla například iniciativa Dárek pro Putina, která vybírá prostředky na obranu Ukrajiny".

Tyhle výstřižky vytržené z kontextu 🤦🙄

6
Před 9 měsíci

Nedodavat zbraně násobné slabší napadené zemi je ne přímá podpora agresora.

35
Luboš Chalupa

Asi tak 👏👏👏👌

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt