Kolotočák od kočků
Prachy mu totalne sežraly zdravý rozum
Kdyby mu někdo vsechno sebral a povrazdil pribuzné cekal by v klidu na chleba s maslem.
No jo, každý kdo nesouhlasí, tak to nemá v hlavě v pořádku. Zeptám se Vás. Když uvidíte dva se prát, podáte slabšímu nůž?
Nedivim se, ze valkychtivi stvaci z iniciativy "Darek pro Putina", kteri jsou zrejme napojeni na zbrojarskou lobby, se do Davida pustili 🙂
Jasně, zákeřně ho vylákali na vizi území, jantare.
Tedy koukám, kolik se tu sešlo ubožáků, co by se raděj vzdali do otroctví, jen aby skončila válka. Válka je špatná, jsou v ní mrtví. Ale DVA druhy. Mrtví agresoři a mrtví obránci. Mezi nimi je nebetyčný rozdíl. Těch prvních mi líto není. Kdyby nebylo RuSSko imperiální a nechtělo si stále brát cizí území a podmaňovat jiné národy, byl by klid.
To jsou dezoláti alias rudí důchdci, ti by stále rozdáváli nějaká cizí území, nejradši by všechno prožrali, dokud ještě můžou. Často jde o ex komouše, kteří přece museli veřejně (prověrky) souhlasit s ruskou agresí ČSSR tzn. I s těmi na ulicích postřílenými Čechy. Jejich vrcholem kulturního rozhledu je návštěva Alexandrovců doprovázených strašidla jsko je Vondráčková nebo David. V jejich rodinách už je všichni nesnáší a tak už chtějí jenom škodit, tam kde na to ještě stačí.
Koukám, že spousta hlupáků závidí Ukrajincům i tu válku...
Ano, bohužel , je to dost smutný obrázek části společnosti...
Pokud by demokracie neprojevovaly solidaritu s ostatními zeměmi,
už dávno by žádná demokracie na této planetě neexistovala...
Jestli je správné být solidární s národem, co přes 8 let vraždil svoje lidi na Donbase a v Luhansku a jeho vzor je Bandera a zástava jejich hrdinství je hákový kříž a těmto pomáháme i přes naše zákony, které tyto znaky nacismu zakazují veřejně prezentovat, tak se všichni padlí ve 2. světové válce hrůzou v hrobech obracejí. Nechápu to zlo, co zastřelo pravdu
Od tohohle bolševického kolaboranta bych nečekal nic jiného.. Překvapení se fakt nekoná.
A jineho bolsevickeho kolaboranta jste si zvolili na Hrad, vy klauni 🤡🤣
Michal David je borec. Je to borec ve sve profesi, a je borec i jako člověk v životě. . . má můj souhlas. Názor o posílání zbraní řekl na základě informací, které posbíral za dlouhá léta pozorování vývoje na Ukrajině, ten názor má jistě i pokračování, určitě by ho i rozvinul víc. Je to vlastně jenom taková zkratka. . .politické ovzduší a objednávka současných elit nepřeje většímu a odvážnějšími rozvinutí těchto názoru a myšlenek. Naproti tomu dostávají Chcivalkove od establishmentu neomezený prostor k realizaci. 😁
Lépe bych to nenapsala 👍👏 kéž by bylo více takových jako je právě Michal David 🙏🙏🙏
Jen si klepu na čelo.
Strejda z Kremlu zvaný "Krvavý Zloprcek"by ho určitě uznale poplácal po zádech.
Lidičky,kterí nevidí dále, než za kopičku vlastního hnoje mi za víc slov nestojí🙄
No na rozdíl od Vás vidí dál 😉a to , že Vy s tím máte problém je problém Váš 😉
David má pravdu ať se to místním eurohujerum líbí nebo ne !!! Demokracie je mimo jiné i schopnost respektovat názor druhé strany i když mi nevoní. Nutit někoho aby změnil názor podle mě tak tomu se říká třídní boj !!!
Jsem ráda, že není pan David srab a má svůj názor!
Milý Michale, produkte bolševické popmusic, raději se dál věnuj svým skotačivým rádobyhitům a ne.er se do Ukrajiny. A až ti někdo naplácá přes tu tvou vypapanou hubu, nevolej o pomoc, jistě se nějak domluvíte. Můžeš mu zazpívat, že jsi dítě mejdanů nebo podobnou hrůzu, možná pak uteče...
Jsem přesvědčená, že jste na tu ,,hrůzu,, trdlovala úplně stejně 😄. Jen těch keců máte zbytečně moc.