1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

On je přeci ten borec a největší chytrák co se všema vydupal,on má ten novodobý status nadřazené rasy a přece nebude platit takový balík za parkování. Ať si to zaplatí ta lůza,on přece nemusí. On je někdo.ko......t

1
Před 2 roky

95% těchto aut je na operativní leasing a nebo na úvěr to znamená že když pan majitel zaplatí splátku a zaplatí pohonné hmoty tak mu bohužel těch 80kč nezbyde zažil Jsem na pumpě nové Maserati a pán tankoval za 500Kč to je tak akorát do takového auta natankovat nastartovat dojet nakoupit a znova dotankovat

6
Před 2 roky

Jestli si někdo myslí, ze si milionáři kvůli pár drobným budou špinit ruce sundaváním značek, tak je fakt magor. 😂 Neviděl jsem to dělat chudáky, tak proč by to dělali oni??? Je to totální nesmysl, vycucaný blábol z prstu. Auto vypadá fungl nové a je tak možné, že ještě nemá přidělenou RZ. Vzhledem ke značnému zatmavení zadního skla nemusí být převozní značka vidět. Smyslem článku je zřejmě šíření nenávisti vůči bohatým. Sám nejsem, ale přijde mi to naprosto ubohé. Škoda, že pan redaktor neumí vyplodit nic smysluplného. Možná by si měl hledat novou práci...

20
Před 2 roky
Tomáš M

to se pletete,zkuste jit do centra prahy 1 ,otevrete si v prohlizeci proxio a sledujte kolik luxusnich aut nema zaplaceno,budete se divit..priklad,jeste jsem nevidel auto s ua znackou,bmw,mercedesy.nikdo to neplati.to same nemci i cesi

Před 2 roky

Všimněte si bodu a) 😉

§ 125c

Přestupky fyzických osob

(1) Fyzická osoba se dopustí přestupku tím, že v provozu na pozemních komunikacích

a) řídí vozidlo,

• na němž v rozporu s jiným právním předpisem38b) není umístěna tabulka státní poznávací značky (dále jen „registrační značka“) nebo je umístěna tabulka registrační značky, která nebyla vozidlu přidělena,
  • jehož tabulka registrační značky je zakryta, nečitelná nebo upravena anebo umístěna tak, že je znemožněna nebo podstatně ztížena její čitelnost,
  • které je technicky nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích34a) tak závažným způsobem, že bezprostředně ohrožuje ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích , nebo
  • jehož osvědčení o registraci bylo zadrženo,
5
Před 2 roky
Marek Netolický

Nepřijde mi, že by teď to vozidlo někdo řídil

8

Nemá značky a ani prevozky, tak to bude asi vrak. Stačí to trochu obejít hřebíkem nebo šutrem a myslím, že už tam nikdy parkovat nebude. A kdyby na tom MP vážně záleželo, stačí odvést na vrakoviště.

8
Před 2 roky
Štěpán Ondráček

Pak je to poškozování cizí věci nebo soukromého majetku

Před 2 roky

Papírová převozka za zatmavenym oknem nemusí být zrovna dobře vidět a nebo spadla někam do kufru. Běžná situace,ale aféra je na světě..Taky mohl zjistit znatelně poškozenou nebo ztracenou rz,tak,přesně dle zakona,auto odstavil a se zbylou rz jel na úřad vyřešit situaci resp čekat,až bude otevřeno. S autem s poškozenou nebo i jen jednou chybějíjcí rz se ject taky nesmí a postih je stejnej,jako bez značek.

3
Josef Dietrich

hm,snad jet ?

Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Myslím ze je to zrovna elektro, a za mě je ten článek postaven na hlavu . Je možné ze vozidlo má převozni zelenou značku papírovou za oknem akorát to není vidět přes to černé okno a ceka než mu dojdou klasické kovové . Spis tu nemá kdo o čem psát , tak tak vymysli jak někdo v drahem Porsche se jde špinit o ty značky od vody a blata kvuli 80 Kc a teď tu o Karkulce ….

6
Před 2 roky
Jiří Drahan

smyslem článku je jen rozeštvávat lidi a inkasovat za reklamy.

Před 2 roky

To je jasný,koupil si elektroauto a zjistil že se s tím nedá jezdit tak hodil značky do depozitu a teď čeka že ho toho vraku někdo zbaví.A ono nic,nikdo ho nechce:⁠-⁠):⁠-⁠)

3
Před 2 roky

bydlim na praze 1,je to tady naprosto normalni.nejluxisnejsi vozy nikdy nemaji zaplacene parkovani,anu vetsina cizincu ne..praha 1 vydala aplikaci kde si muze obcan overit zda ma auzo zaplaceno..skvela vec,co neni skvele je prace mestske policie a tech ,kteri by meli pokuty vymahat.pro rezidenty je parkovani a airbnb nocni mura.

3
Před 2 roky

Vzhledem k tomu, že se jedná o elektrický Taycan, který může na modré zóně s EL značkou parkovat zadarmo, úspora 80 Kč tak zřejmě nebude důvodem demontovaných značek. Ve spolupráci s "odborníkem" na Porsche jste tedy celkem slušně mimo

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt