1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tak už to u některých boháčů bývá, nakupovat luxus za miliony jim jde, ale jak jde o kačky, ať už parkování či vstupenky, tak jsou to největší Skrblíci. Už jsem takových pár potkal a vždycky mi je to k smíchu. Jako když přijede chlap a manželka každý zvlášť ve vlastním Porsche, který podle vlastních slov "nebylo dráhy, jen 5 milionů", ale vstupenky na akci s parkováním jdou vydyndat zadarmo, jinak jedou pryč.

23
Před 2 roky
Roman Kudlička

Elektroauto má parkování zdarma, takže si nechte kecy...

23
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 2 roky

A co když ji sundává jen proto, že má individuální značku a už si zažil její odcizení?

Jeníku Svobodu, zkus místo psaní nesmyslů trochu přemýšlet.

22
Před 2 roky
Daniel Kraus

Dane Krausů, zkus zapřemýšlet. Když není legální mít auto bez SPZ, tak si je asi sundávat z jakéhokoliv důvodu nemůžeme, ne?

25
Před 2 roky

Ukrajinec.

17
Před 2 roky
Robert Kraus

Za to se nestyďte. Já jsem Čech, někdo Němec, nebo třeba Ital. Nikdo nemůže za to, kde se narodil.

11
Před 2 roky

prave proto ze nerozhazuje tak ma treba na porsche. Mimochodem neni to malo 80 kc za parkovani? v parkovacim dome bych to pochopil, ale na ulici kam nakreslite caru a prasknete hodiny.... to se pak rejzuje! asi nechce podporovat zlodrenu no.

2
Před 2 roky

Článek o tom jak udělat senzaci z toho, že si řidič šel na úřad vyměnit původní SPZ za SPZ na přání. To samozřejmě bez sundání SPZ nevyřešíte.

3
Před 2 roky
Petr Zitko

Ještě bych dodal, že se jedná o elektromobil a ty v modré zóně parkují zdarma, takže by neplatil v žádném případě.

Tím, že při parkování nemá čitelnou (žádnou) SPZ se žádného přestupku nedopouští (zaparkované auto může být zakryté plachtou, nebo celé zapadané sněhem a pak také není SPZ vidět a není to přestupek). Takže vlastně v článku není jediná pravdivá informace - dobrý výkon :-)

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Dle novely zákona o pozemních komunikacích je vrakem mmj. vozidlo, které není opatřeno registrační značkou. Toto vozidlo může město nechat ekologicky zlikvidovat. Tomu arogantovi bych to že srdce přál 👍

65
Před 2 roky
Jan Procházka

tak ti sundam z tveho vozu RZ a do par minut je na ekologicky likvidaci

12
Před 2 roky

Nějak mi to nesedí....tihle řídiči většinou pak parkují na kryplech...a pokud jde o obchody zajdou ještě dál...zaparkuji to rovnou před výlohu...já bych těmhle bourákum prostě auto odtahnul...a možná bych se ani nesnažil jim to při té manipulaci i trošku poškrábat...po dvou odtazich by je to přešlo...

14
Před 2 roky
Miroslav Šufajzl

A taky parkování přes 2 místa u obchodních center. Nevím,proč se řidiči drahých a luxusních aut většinou chovají arogantně vůči ostatním řidičům. Někdy si říkám,že bych si pořídil nějakou starou kraksnu a to jejich zaparkované auto přes 2 parkovací místa u obchodního centra,bych pěkně ozdobil nějakými škrábanci a otlaky

7
Před 2 roky

co rovnou zavolat odtahovku,jako na ty s trabantama,nebo Škodovkama???????

1
Před 2 roky

Vozidlo bez registračních značek, je dle zákona vrakem, který nemá na silnici co dělat a zprávce komunikace ho může nechat odtáhnout.

Jenom majitel bude mít problém s nalezením svého auta a prokázání vlastnictví když je auto bez SPZ.

Navíc není problém ztotožnit řidiče při převzetí vozu.

6
Před 2 roky
Robert Sál

Všechno špatně, něco označit za vrak není jen tak, majitele nebo provozovatele vozidla bez rz lze jednoduše dle vin, ale řidiče určit, pokud ho provozovatel nebo majitel dobrovolně neřekne, nelze

2
Před 2 roky

SPZ je už dávno zastaralý název, to asi zřejmě autor článku neví 🤦, správně je RZ ( registrační značka), než něco napíšete, chtělo by to doplnit si znalosti, jak co psát, to platí i o tomto vozidle.......

9
Před 2 roky
Miroslav Exner

Proc se ze sebe děláte blbce? Zákon č. 56/2001 Sb., po podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích, v § 4 odst. 1 písm. c) píše o evidenci „tabulek s přidělenou státní poznávací značkou (dále jen „registrační značka“)“, avšak v následujících písm. d) a e) píše o „tabulkách s přidělenou zvláštní registrační značkou“ a „tabulkách registrační značky vozidla“, z čehož je zřejmé, že legislativní zkratka „registrační značka“ se vztahuje pouze k předcházejímu sousloví „státní poznávací značkou“, nikoliv k tabulkám s touto značkou.

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt