1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 25 dny

Ostrov už není nad Ohří, autore....

14
Před 24 dny
Jaroslav Píša

Asi ani nikdy nebyl.

Město na úpatí Krušných hor to má se jménem trochu složitější. Jmenuje se Ostrov, ale železniční stanice má název Ostrov nad Ohří, snad aby se odlišila od mnoha dalších stejnojmenných obcí a městských částí. Když se však vypravíte z Karlových Varů do Jáchymova, správný Ostrov nemůžete minout.

Zdroj: Odkaz

5
Před 25 dnyUpraveno

Nejsem mistni, ale obcas se tam stavime a muzu potvrdit, ze je to tam vzdycky super! Dlouhodobe takova jistota, ktera se nastesti nemeni a zustava skvela kdykoliv tahnem kolem do/z hor.

13
Před 25 dny
Martin Svárovský

V Ostrově je na náměstí (ne starém) ještě jeden výborný bufet.

5
Před 25 dny

Jé, tak tenhle článek opravdu potěšit. Já naštěstí ostrovská jsem a hned jdu přeposlat všem okolo. :)

14
Před 25 dny
Romana Svobodová

A co ten bufet na náměstí? Ten je taky dobrý.

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 24 dny

Dnes hospoda kdysi potraviny u Rába kam jsme jako malí chodili s babičkou nakupovat..

2
Jaroslav Kuchař

Já jsem v domě za Rábem přes 20 let bydlela. Jsem ostrovský rodák a k Rábovi jsem chodila nakupovat. 😄

Před 25 dny

Jen tolik, že dotyčné město se nejmenuje "Ostrov nad Ohří", ale kupodivu jen a pouze "Ostrov".

9
Před 24 dny
Libor Stejskal

Bohužel se nedají vkládat fotky, takže doporučuji pustit Google maps a zvětšit mapu Ostrova. Všechno tam je pojmenované např: Kaufland Ostrov nad Ohří, Tesco Ostrov nad Ohří...atd. Z jakého důvodu to je, to fakt netuším 🙂

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt