1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Je to tragédie brambory nové 29,90 cibule 40 třešně 200kc to vše už nyní náš sběr tak kde vlastně je zakopaný pes? Nekula se to snažil mediálně řešit tak to vládě silně vadilo tak pryč s ním Výborný ten bude mlčet jinak dopadne stejně a vše pojede dál, totalita je mlčet a je jen jedna pravda

Před 1 rokem

199,-za třešně je celkem běžná cena v supermarketech a neřekla bych že to v minulých letech bylo lepší.Deti často projevují nesouhlas když nedostanou co chtějí.

8
Před 1 rokem
Vladimíra Turková

Nepřeháníte? Loni si pamatuji cca za 100,- . A už to bylo hodně přehnané. Ale proč by prodejci nenasazovali ceny když takovým jako jste vy to přijde běžné a normální.

2
Před 1 rokem

Kdysi mi řekl děda počkejte přijde doba že půjdete nakupovat bude vše ale nebudete na to mít a bum je to tady , já mu nevěřil. A měl pravdu.

13
Zdenek Kuba

Tak to mi říkal můj tatínek taky,nechtěj dobu, kterou jsem jako dítě zažil z a 1.republiky já, smutné bude až půjdeš s dítětem okolo výlohy, kde bude úplně všechno a dítě bude něco chtít a ty mu to nebudeš moci koupit, protože to bude tak drahé, že nebudeš moci. Dnes vím, že bohužel měl pravdu.

10
Před 1 rokem

A co mi má dát tato zpráva? Vím, že je to všechno drahý.

Nemá dávat na výběr ať si vybere co chce, prostě jí má dát jablko. Pak nemají být ty děcka rozmazlený.

7
Před 1 rokem
Aneta Nováková

Rýsuje se nám tady budoucí super maminka 🙂 . Předpokládám, že děti ještě nemáte a starají se o vás rodiče. Časem to třeba budete vidět jinak.

8
Před 1 rokem

Stačí se podívat na fb na Marketplace třešně kg za 50kč/ kg Odkaz Tak proč kupovat v Tescu

Před 1 rokem

Stejně "šokující" jako to Havlíčkovo lečo z importovaných paprik a rajčat uprostřed zimy... Na rozdíl od dvojministra jsou holčičce čtyři roky, ale intelektuálně jsou si podle všeho rovni.

15
Před 1 rokem

Opět se hodí vtip ze 70.let, podobný použil Troška ve svém filmu. Jablka za 2,50Kčs, hrušky za 3 Kčs, švestky za 4. To si strčte do zadku. To nejde, už tam mám třešně za 4,50.

1
Před 1 rokem

Je to smutné, ty ceny skutečně člověku vyrazí dech. Ale u mne si je může holčička natrhat zadarmo.

12
Před 1 rokem
Oldřich Pšenička

Hodný to člověk....

7
Před 1 rokem

Tresne jsou bohuzel drahy vsude, ovoce vubec. Ziju v UK a kdyz na ne mam chut, tak si bohuzel musim priplatit. Dnes jsem zrovna kupovala v Tesco 200g za £2.20

1
Před 1 rokem

Tchán nabízī každý rok sousedům (o 2 generace mladsí),ať si prijdou natrhat. A oni se nestydi,jestli by jim mohl par natrhat??!!Tak krmí špačky.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt