1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

"Psali jsme ... o seniorovi, který si chtěl zakoupit jednu meruňku, protože na víc neměl".

• Fakt jo? Já si vzpomínám, že jste psali o umíněném seniorovi, který se dožadoval prodeje jedné meruňky, které se ovšem v daném obchodě prodávaly pouze v uzavřených balíčcích. Jeho počínání bylo stejně racionální jako kdyby se dožadoval prodeje jednoho gumového medvídka z pytlíku nebo dvou čtverečků čokolády z tabulky.
47
Před 1 rokem
Petr Vaněk

No dřív se meruňky prodávaly na váhu, takže si člověk mohl klidně koupit i jednu.

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

I moje čtyřletá vnučka dnes proplakala nákup v "super"marketu kvůli třešním...

Slibovat však, že jejich čas teprve přijde ? Loni jejich cena nebyla únosná ani v plné sezóně. Banány z Afriky pětkrát levnější. Cena dopravy doplacena ze státního rozpočtu..

13
Před 1 rokem
Marie Novotná

Ono trhat třešně a banány je sakra rozdíl. U banánů se usedne trs, ale třešně musíte po jedné.

1
Před 1 rokem

To je zase slátanina,když na to nemám,tak nedávám na výběr a koupim na co mám.Příště pujde nakoupit s pubertálním synkem a zeptá se jestli chce kolo a on bude móc plakat,že chce auto Mercedes. A když mamka nebude mít prachy,tak bude synek móc plakat.

1
Před 1 rokem
Jitka Grey

Sama jste napsala ironickou slátaninu.

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

zkoušel někdo natrhat kilo třešní? V kvalitě aby mohli do obchodu (tedy přežít tak 2 dny cesty, a aspoň první 2 dny vypadali dobře). To většinou nenatrháte z jednoho místa. Trošku to kontrolovat, aby nebyly nahnilé, dostatečně zralé. Takže lézt po žebříku nahoru a dolů. Pro takové to domácí mlsání v pohodě, ale zkusit se tím živit? odvádět daň, mít pozemek, dost stromů, postřik, skladovací prostor, ... možná, kdyby maminka zkusila na jeden den tohle trhání a věci okolo, tak by maminka řekla to same, ale ve významu jak je to ještě levné...

22
Před 1 rokem
Libor Danek

Je 21. Stoleti, tresne uz se davno ze zebriku netrhaji. A kvalitou jsou dnes cca 99% vyberove a mene nez 1% nizsi kvality. Kdyz jsme letos vyhlasili samosber tak 70 stromu bylo otrhano za 3 hodiny. A budete se divit... Vetsina trhacu jsou maminky.

25
Před 1 rokem

Ani se té holčičce nedivím. Člověk by taky plakal nad tou drahotou. Dnes v Praze Štěrboholích na stánku 1kg třešní 245,-Kč odhaduji 1kus třešně 2,-Kč.

Argument " tak si to nekupujte" kupte si jablko je k ničemu. Jasně že nekoupím ale to se bude běžné sezóní ovoce vyvažovat zlatem?

10
Před 1 rokem
Mary Hubert

Jojo nejdřív zlatem, potom diamanty 🤣

2
Před 1 rokem

Tak mi máme na zahradě strom třešní a opravdu je NIKDO nejíme, každý rok necháme třešně špačkům, chudák holčička s radostí bych jí nechala, ať si natrhá už červenají.

10
Před 1 rokem
Nováková Daniela

Tak když to nejíte tak byste to mohli aspoň rozprodat nebo rozdat, ať to zbytečně nehnije

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Svůj podíl na cenách má i letošní průběh počasí. Na naší zahradě na jižní Moravě letos všechno v době květu pomrzlo. Takže třešně, višně , meruňky, broskve, jablka a ořechy čistá 0! I špačci se u nás už odstěhovali! I ve Znojmě, kde už jsou v této době v plném zrání je nyní cena třešní 200 Kč /kg.🫣

2
Před 1 rokem
Hynek Stehlík

No tak to je vlastně ještě levné, to by taky mohli dávat s 1000 Kč za kilo 😱😖😖

Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Presne, jeste nedozraly, ale at se mi pani s holcickou ozve na profil LuCie s obrazkem kosmonauta na FB a ja ji natrham cely kosik a zdarma.

23
Před 1 rokem
Lubos Ciernik

To je milé...

9
Před 1 rokem

Obnovil jsem 3skleníky nasadil 30stromu po tom co jsem zahradu vyčistil za ty prachy si to raději vypěstuji doma a zavařím a děti aspoň vidí že se nemusí všechno kupovat ale dá se to i zadarmo udělat. Mám vlastní FV takže cenu elektra přestávám řešit. Kdo chce moc nemá nic a nejhorší je nespokojený klient, chystám se na kontrolu pár obchodů

1
Před 1 rokem

Tak to jsou hodně naivní frajeři, pro samosběr se stačí přihlásit SMS, doma zvážit a pak zaplatit kartou 🤣🤣🤣.

Už to vidím jak lidi oči se jí všechny stromy a majitelům pak přijde platba za 10 kg 🤣🤣🤣

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt