1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Mně kolikrát přijde, že vy nadávající snad vůbec nechodíte nakupovat... Ta částka, konkrétně za smažený sýr, není čistý zisk a je vidět, že si to nikdo z vás neumí pořádně spočítat...ten sýr je dnes paradoxně pomalu dražší, než maso, je tam mouka, vejce, strouhanka, olej, energie a práce kuchaře...fascinujeme mě, jak se všichni navážíte do hospodských, ale nikoho nezajímá, kolik si řekne například kominík, přijede, spustí kouli, řekne si 600kč a za pár minut je pryč...že si elektrikář řekne 400kč na hod. a čekáte na něj měsíc, než bude moct, to samé zedníci, truhláři apod. Všichni jen do těch hospodských...

18
Před 1 rokem
Martin Zdan

To rikas jak kdyz na ten pidi kousek spotrebujes 3 vejce, cely olej a kilo strouhanky a kuchar ho obaloval 2h... Jasne ze to neni cisty zisk.. mozna kdyby jste ceny nehnali do nesmyslu tak by se do vas nikdo nenavazel.

(To jeste pocitam s tim ze syr obalujete a delate na panvi a ne ze vytahnete pixlu z makra a hodite do fritaku)

Před 1 rokem

vcera sem byl v Plzni v Olimpii a dal sem si tam luxusni kachnu s rejzi po secuansku, porce jako blazen a 190,-. davat za blbej smazak bez prilohy 240,- muzou dat opravdu jenom prazaci.. osobne nechapu ze ta restaruace jeste funguje u nas by do ni nikdo nechodil...

17
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Je to zlodějna kilo sýru se dá sehnat z Makra za 120kc s DPH takže 150g stojí cca 18 Kč plus hranolky 1kg 60 Kč 200g je za dvanáct Kč a tatínka cca 6 Kč dohromady je to přibližně 36 Kč plus náklady zaměstnanci 10 min práce plus energie 40 Kč to je skoro 350% nárůst...hrůza... smažený sýr restaurace předražují jen protože jsme národ smažaků. Vždyť i guláš je levnější který je nákladově dražší.

10
Před 1 rokem
Fíla Šuplik

Já v pátek viděl 1 kg eidamu v jedné sámošce v Modřicích u Brna za 140 Kč, čili 100 g za 14 Kč. Majitelé restaurací jsou nehorázní lotři a zloději, vůbec tam nechodit, to bych raději žužlal suchý rohlík. Peněz mám dost, to není o tom, že bych si to nemohl dovolit, ovšem zde se jedná o to, že prostě takovým zlodějům to zkrátka nedám, ať klidně zkrachují, litovat je nebudu. Mohou jít třeba makat do montovny.

6
Před 1 rokem

Proč máte pocit že je draho? Restaurace neni sociální služba. Také zadáváte na Porsche že je drahé. Pro někoho ano pro někoho ne. Stále platí bez peněz do hospody nelez. Každý podle svých možností. Najíst se dá v této lokalitě levněji např plavecký stadion Podolí. Vy i redaktor ze sebe děláte hlupáky. Napsat:jsem student nemám na to je stupidní. Víte třeba jaké má provozovatel náklady? Udělal jste ze sebe hlupáka.

18
Před 1 rokem
Dvorak Frantisek

Pane chytrej hospodskej 😆 zkuste mi ospravedlnit cenu 230kc za ctverecek smazaku. Nechcete mi snad rict ze je to dobra cena ne?

Před 1 rokem

"nemám na to abych takto pravidelně jedl" no na to snad asi nemá většina lidí,aby tak pravidelně jedla, ale od toho asi restaurace na takovem místě není. Ne že bych se restaurace zastával, je to vesměs pakáž nenažraná, hlavně v Praze. Ale co pražák čekal. Doma si smažák může udělat za 50. Pokud nemá tu možnost, zcela jistě najde vhodnou alternativu.

8
Před 1 rokem
Pavel Hooker

Přesně tak. Třeba já byl před 11 lety na stáží v Británii. Kolega, kluk 3 roky po škole, inženýr technickeho oboru.

Do restaurace s přítelkyní 4x do měsíce. Víc ani prd. Jinak musel sakra počítat.

Naprosto čuměl, když jsem.mu řekl, že na brigádě v ČR chodíme do restaurace každý den na oběd 😀

Před 1 rokem

Kamarádi mají pět dětí. Třem dětem zemřela maminka a tak potom vznikla nová rodina a je jich celkem sedm. Myslíte si, že si můžou dovolit jít na oběd do restaurace? Spočítejte si to a i s pitím by tam nechali veliké peníze a děti jsou stále při chuti... Samozřejmě musí vařit doma. Už jen jít na koupaliště je velký problém...

A tam, kde tak navyšují ceny se může stát, že taky zkrachují...

6
Před 1 rokem
Dana Klimešová

Tak kdyz si poridi tolik deti, tak jsou bud těžce za vodou a nebo tezce miluji deti. Kazdopadne to neni bezny vzorek. Je to jak poridit si auto s obrovskou spotrebou a pak se rozcilovat, ze ma drahy provoz

2
Před 1 rokem

Tak to tedy moc levně a příjemně nevypadá. Nelze do takove restaurace chodit na obědy z práce, protože by to člověka stalo čtvrtinu výplaty. Obědy vždy byly v restauracích za přijatelnou cenu, aby lákali firmy kolem. Tohle ale už asi neplatí, jak vidím.

8
Před 1 rokem
Lucie Pokorná

Jo jinak jsi vygooglujte jejich ceny! Vypečky 158, Kureci řízek 168! Přestaňte vypisovat hovadiny, zjistěte jsi fakta!

5
Před 1 rokem

Quake ponaučení z toho plyne,kup si 2platky sýru v obchodě(100g za 24kč),a udělej doma.

Podniky tak přijdou o zákazníky,a donutí je to časem slevnit. Ale to by museli udělat vsichni

19
Před 1 rokem
Pavla Florianov

Fajn doma není problém,ale když je člověk na výletě nebo cestuje někde se najíst musí, a ceny v restauracích začínají být extrémní.

1
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Vše je jen o nabídce a poptávce. Pokud nemám na tito ceny peníze tak tam nejdu! Já chodím jen tam kde na to mám, a pokud tento podnik má klientelu která to platí tak hold má! Pokud by neměly tak by brzy zavřeli. Toto je tržní hospodářství které tady kde kdo chtěl! Tak si nestěžujte, nikdo tam chodit nemusí ! Až zavřou třeba to otevře někdo pro lidi z normálním příjmem!

Před 1 rokem
Jaroslav Řezáč

Máte pravdu - tržní hospodářství , trhni co můžeš .

1
Před 1 rokem

Já si v pátek chtěla koupit v centru láhev vody, protože jsem si pití zapomněla doma. Nedaleko Staroměstského náměstí jsem vešla do prodejny a 1,5 l vody byl za 140,-

Samozřejmě jsem odešla s jízlivou poznámkou, že to je zlodějna. A to mi nikdo nevyvrátí. V Kaprovce pak normálně za 20,-

22
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt