Takže týpek se koukne u vchodu na ceny a pak se strašně diví... I když jsou chudí a hladoví, objednají si pití za 150 a smažák bez hranolek. Jsou to buď blázni, nebo si někdo vymyslel nesmyslnou historku... Jinak smažák za ty peníze by ani nebyl drahý, kdyby byla skutečně domácí tatarska a smažený na másle, popř. Hranolky v loji. Ale o kvalitě jsme se nedozvěděli nic. Jen že velikost neseděla, a to není tak těžký reklamovat.
Týpek patrně přehlédl velikost porcí. Dostat malý sýr bez přílohy za ty prachy je fakt síla! Velikost mohla sedět, stačilo si nevšimnout údaje v jídelním lístku. Dříve byly běžné porce 150g, dnes 120g, někteří dávají jen 100g a dokonce jsem viděl i u několika odvážlivců porci 80g!
Bohužel mají to co si zvolili,zlodejskou pakaz
Od kdy se volí číšníci a majitelé restaurací, soudruhu 🤣
Většina lidí nema na to aby takhle jak říká autor "pravidelně jedl" víte restaurace nejsou zařízení na pravidelnou obživu lidí. Jsou tu od toho aby se tam šlo jednou za čas. To že jsme si za 30let zvyklí na nízké ceny jídel v hospodách (pardon restauracích) na špatně placenou obsluhu po které chceme aby se na nás smala a donášela nejrůznější kraviny co si vymyslíme a poslouchala naše keci a ještě k tomu jsme to měli na každém rohu.Je sice fakt ale je to neudržitelný model. Ono to je o tom že by se mělo do restaurace chodit opravdu jen na významnější události ne co týden dvakrát
Marně přemýšlím, k čem ten článek vlastně je. ...o tom, že někdo šel do předražené restaurace a nedal si sýry protože byl drahý? Divím se, že o tom ještě nová nenatočila reportáž a CNN nepozvala odborníka na všechno Lukáše Kovandu 😂🙈
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Někdy v roce 2019 se řešilo jak si pánové poslanci odlasovali snížení cen jidel v parlamentu. Kde se jim knedlo vepro zelo za 52,- pánům ve sněmovně zdálo drahé tak si odhlasovali snížení o 2,- Kč. Jak můžou potom takoví lidé (jestli se tak těm asociálním případům dá tak říkat) vést stát když žijí v úplně jiné realitě. Kážou vodu a pijí víno.
Teď nejvíc křičí Babiš, a můžu vás ujistit, že v Agrokantýně u nás v práci, je polévka za 46 korun a rohlík za 5, - za jednu svacinu, třeba 20 dkg salámu a 5 rohlíků dáme i sto korun. Není nad podnikovou prodejnu a pana Babiše, který káže vodu a sám pije víno.
Já mám tuhle restauraci ráda, co se týká kvality jídla, vždy spokojenost, pochutnali jsme si. Obsluha též příjemná. Ceny jsou bohužel obvyklé, neřekla bych, že se jedná o předražený podnik. Ale je jedna věc, která mě naštvala, a to, že když chcete kečup k jídlu, tak vám ho naúčtují za cca 50 Kč. To si pamatuji dřív v devadesatkách, ale dnes bych toto nečekala.
Jasně, cena smažáku asi trochu extrém, na to, kde se restaurace nachází. Nicméně, máme přece na výběr, zda si zde jídlo dát nebo ne. Pán to v Praze asi trochu zná, tak stačilo popojet o zastávku tramvaje dále (jakýmkoli směrem) a věřím, že by si mohl vybírat. Nebo mohl skočit hned vedle na čínu. Pro restauraci bude nakonec největším testem spokojenosti to, zda si tam někdo jídlo objedná nebo ne. Já bych tam nešel. Na druhou stranu, když vidím cenu za pití, tak tam nějak nevybočují ze standardu, který pro víno a vodu mají restaurace běžně nastavený.
Prostě tam nechodtě, neobjednávejte, neplaťte za mizerné nic. No a samozřejmě nejen centrum prahy ale též širší centrum prahy není určeno pro našince - běžné lidi. Současní progresivističtí magistrátní politici chtějí prahu jako jednu velkou cyklo atrakci pro turisty a sídla kanceláří firem. Co na tom furt nechápete?
no, pokud to budete žrát, bude to tak stát, pokud to jíst nebudete, musí jít s cenou dolu a snažit se aby to bylo k jídlu, jinak nemají důvod.
To že brečíte a stejně to dáte, aby ste nevypadali jako chudáci, na oko, tak se nic nezmění. Budete doma jíst dva dny starý, samotný rohlíky.
Tato doba je hodně o volnosti a nejsou hranice stanové kam až můžou zajít restaurace v nabídce a cenách.
Souhlasím s vámi jsem z Brna a tady se také najdou podobné podniky. Člověk musí hledat a porovnávat. Nic víc . Pan Šimek a Grosman by na to určitě udělali krásnou povídku. Jak zhubnout v této době konto verzus majitel 😂