1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Vůbec nechápu smysl tohoto článku, pokud pán věděl že je to na něho drahé, mohl odejit a nic si neobjednat. Neřeknu kdyby měli zakryté ceny nebo mu napočítali něco navíc ale takhle nevím v čem je problém. V Luxoru jsou knížky taky drahé a když na ně nemám, tak tam nelezu.

2
Před 1 rokem

Tak ať to nežere u nás na Bedřichově stojí pouze předkrm 250, polévka 100-200, hlavní jídlo 300-450,deci a půl vína 90,karafa kouhoutkové vody 80 a je plno

2
Před 1 rokem
Martin White

U nas v Praze cele menu, je tam tedy i polifka, salatek, caj, dzban vody a cena v dobe obeda 112kc celkem 🙂 A nebo kus vedle cena 134kc 🙂

Před 1 rokem

Článek o klesající úrovni školství? Máte za cíl v lidech vzbudit pocit, že mladí vysokoškoláci jsou debilové? Pokud se to zakládá na pravdě, tak pan Petr musel do Prahy přijet traktorem jako Artemio do Milána, jinak takový gastrothriller není možné zažít.

1
Před 1 rokem

Poslední dobou mi ani tak nevadí ceny, ale jaké blafy vám přinesou na talíři. Nejsem nijak slavný kuchař, ale cca z 80% je to horší než když si to uklohním doma. Za pár korun

9
Před 1 rokem

Praha je jen pro politiky, lobbisty, nepoctivý podnikatelé a další zloděje... 🙂 a ty se tam vážně mají dobře

10
Před 1 rokem
Jan Beneš

Další blb!

13
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Za takovou cenu si ho mohou někam strčit

3
Před 1 rokem

Já teda chodím do hospody zásadně pít, ale jinak je tohle věc nabídky a poptávky. Když jim to lidi nebudou kupovat, budou muset zlevnit.

Jedná se o soukromý podnik, takže majitel si může stanovit ceny jaké chce.

1
Před 1 rokem

Jestli ti to přijde drahé tak si buď doma uvař, nebo bez do mekáče a nebo si to nedávej jednoduché nemáš prachy tak nechoď do restaurace 😉

2
Před 1 rokem
Richard Nemec

mekac tezko, podrazil silene taky. kde sou doby kdy se clovek napral cheesburgrama

Před 1 rokem

Inu tak. Ti cizinci musí mít pocit, že New York je docela laciný město. A nenažraní pražští podnikatelé nejen v gastronomii budou zas za chvíli bulit, jak nemají zákazníky.

6
Před 1 rokem

Osobně bych zašel spíš vedle do Rest.artu ale každý má jiné chutě. To by mě zajímalo kolik nechal dýško.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt