Vůbec nechápu smysl tohoto článku, pokud pán věděl že je to na něho drahé, mohl odejit a nic si neobjednat. Neřeknu kdyby měli zakryté ceny nebo mu napočítali něco navíc ale takhle nevím v čem je problém. V Luxoru jsou knížky taky drahé a když na ně nemám, tak tam nelezu.
Tak ať to nežere u nás na Bedřichově stojí pouze předkrm 250, polévka 100-200, hlavní jídlo 300-450,deci a půl vína 90,karafa kouhoutkové vody 80 a je plno
U nas v Praze cele menu, je tam tedy i polifka, salatek, caj, dzban vody a cena v dobe obeda 112kc celkem 🙂 A nebo kus vedle cena 134kc 🙂
Článek o klesající úrovni školství? Máte za cíl v lidech vzbudit pocit, že mladí vysokoškoláci jsou debilové? Pokud se to zakládá na pravdě, tak pan Petr musel do Prahy přijet traktorem jako Artemio do Milána, jinak takový gastrothriller není možné zažít.
Poslední dobou mi ani tak nevadí ceny, ale jaké blafy vám přinesou na talíři. Nejsem nijak slavný kuchař, ale cca z 80% je to horší než když si to uklohním doma. Za pár korun
Praha je jen pro politiky, lobbisty, nepoctivý podnikatelé a další zloděje... 🙂 a ty se tam vážně mají dobře
Další blb!
Za takovou cenu si ho mohou někam strčit
Já teda chodím do hospody zásadně pít, ale jinak je tohle věc nabídky a poptávky. Když jim to lidi nebudou kupovat, budou muset zlevnit.
Jedná se o soukromý podnik, takže majitel si může stanovit ceny jaké chce.
Jestli ti to přijde drahé tak si buď doma uvař, nebo bez do mekáče a nebo si to nedávej jednoduché nemáš prachy tak nechoď do restaurace 😉
mekac tezko, podrazil silene taky. kde sou doby kdy se clovek napral cheesburgrama
Inu tak. Ti cizinci musí mít pocit, že New York je docela laciný město. A nenažraní pražští podnikatelé nejen v gastronomii budou zas za chvíli bulit, jak nemají zákazníky.
Osobně bych zašel spíš vedle do Rest.artu ale každý má jiné chutě. To by mě zajímalo kolik nechal dýško.