Nevím proč někdo brečí, že dá za smažák 250 Kč, už u vstupu se otočím ať si ho strčí do zardele.dokuď to budete kupovat,tak těžko budou zlevňovat.
Lidl ul. Na Slupi, vzdálenost 772m.
99% všech restaurací podává smažák jako mražený polotovar. Žádná práce, vybrat z mrazáku a šup do friťáku. Běs.
Když budu vědět, že se tam dobře vaří tak si to dám, když vím že nemám na zítřejší snídani doma nebo na nájem tak si budu vařit doma sám nebo přes kamarády...
Já jsem minulý rok v Liberci viděl smažák za 272Kč. Samozřejmě jsem si ho nedal.
Proč navštèvovat takto předražené restaurace? Dokud to budou lidé tolerovat, jejich chyba. Ať stojí smažák klidně 1.200 Kč.
Cocacola 0.3l 150,00 a použití WC 220.
U nás v místní jídelně je to už zavedeno, koukněte na pondělní jídelníček, menu č.4 zde: Odkaz
Když mám hluboko do kapsy dávám si čtverku.
Za me to v Praze tak drahe neni, chodim kazdy den do restaurace a ceny v pohode 🙂 Musi se jen clovek umet prizpusobit, umet postoupit a tim se posune dal 🙂
Smažený sýr je dnes drahý vepřový řízek vyjde levněji hold si to musí pán udělat domácí
Opravdu hold?
Je to pořád a dokola to samé. Nechodit do restaurací, rozhodně ne do předražených. Vařit doma a to z primárních zdrojů, ne polotovarů.