1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nevím proč někdo brečí, že dá za smažák 250 Kč, už u vstupu se otočím ať si ho strčí do zardele.dokuď to budete kupovat,tak těžko budou zlevňovat.

10
Před 1 rokem

Lidl ul. Na Slupi, vzdálenost 772m.

1
Před 1 rokem

99% všech restaurací podává smažák jako mražený polotovar. Žádná práce, vybrat z mrazáku a šup do friťáku. Běs.

10
Před 1 rokem

Když budu vědět, že se tam dobře vaří tak si to dám, když vím že nemám na zítřejší snídani doma nebo na nájem tak si budu vařit doma sám nebo přes kamarády...

1
Před 1 rokem

Já jsem minulý rok v Liberci viděl smažák za 272Kč. Samozřejmě jsem si ho nedal.

3
Před 1 rokem

Proč navštèvovat takto předražené restaurace? Dokud to budou lidé tolerovat, jejich chyba. Ať stojí smažák klidně 1.200 Kč.

Cocacola 0.3l 150,00 a použití WC 220.

3
Před 1 rokem

U nás v místní jídelně je to už zavedeno, koukněte na pondělní jídelníček, menu č.4 zde: Odkaz

Když mám hluboko do kapsy dávám si čtverku.

3
Před 1 rokem

Za me to v Praze tak drahe neni, chodim kazdy den do restaurace a ceny v pohode 🙂 Musi se jen clovek umet prizpusobit, umet postoupit a tim se posune dal 🙂

1
Před 1 rokem

Smažený sýr je dnes drahý vepřový řízek vyjde levněji hold si to musí pán udělat domácí

2
Před 1 rokem
Petr Rosůlek

Opravdu hold?

4
Před 1 rokem

Je to pořád a dokola to samé. Nechodit do restaurací, rozhodně ne do předražených. Vařit doma a to z primárních zdrojů, ne polotovarů.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt