To není jen Praha.Restaurace Inge ,hned u řeky Vyšší Brod-
mini smažák,asi 15 hranolek mini obloha a 205 kč + Tatarka 30kč. Je to zlodějina
Že tam leze ke zlodějům,já nakoupim v polsku a uvařim si sám a líp.
Na pivo si zajdu do soukromé klubovny,navíc tam můžu kouřit🤣🤣
Mě spíš fascinují ty dvě deci za 65 Kč, to byl krabičák z Tesca? Tady (jižní Morava) nedostanu 0.2 pod 90
Teď o víkendu jsme byli na jižní Moravě na kolech. Restaurace ve Velkých Bílovicích smažák, hranolky, tatarka 220kč. Nechápali jsme.
Je mi líto že hospody došli k těmto cenám.Myslim že to je pomalu, ale jistě vražda těch hospod.
Smažák s tatarkou = na oleji smažený převážně tuk s tukovou přílohou.
Řešil bych spíš toto, než kolik to stojí.
A jaké z té nesmírně tragické a srdceryvné historky plyne ponaučení? Že by se v Praze měly zastropovat ceny smažáku?
Chápu to správně, že to je článek o tom kolik stojí smažák? O tom se fakt dá psát žurnalistika?
Muze si psát o čem chce. Tě někdo to nutí číst brblo?
Ono se přece nejednalo o obyčejný smažák. Proč v příspěvku nezmiňujete ty dvě kolečka šunky, ha? 😉
Pravidelně můžete chodit na menu. Za sýr bych tolik taky nedala.