1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Nevím jaké zkušenosti máte Vy,ale já jako milovník tvarůžků v poslední době,žádná sláva.Když pominu cenu,zhruba 20x vyšší oproti minulosti,ano opravdu stálo balení 1,50 Kč,tak mne udivuje,že si je nomohu koupit k okamžité konzumaci.To co se v prodejní síti nabízí je asi polotovar,nebot po rozkrojení na Vás zírá jen taková tvarohová směs,která vyzrálé tvarůžky vůbec nepřipomíná.Rada prodavače,že si je mám nechat uležet je hezká,ale neřeší mou chut je konzumovat ted.Jen doufám,že podobné nápady se moc neujmou,třeba uzené si doudte doma nebo proč by pivo mělo zrát v pivovaře,když to zvládne Vaše lednice.

71
Před 6 měsíci
Radim Jirout

Pamatuji jak smrděli i přes zavřené dveře lednice. A co teprve když se otevřeli, jako děti jsme raději chodily ven. Dnes má člověk nos přímo u nich, a neni cítit téměř nic.

67
Před 6 měsíciUpraveno

Nezralost by mi až tak nevadila. Nechat je dozrát není až takový problém. Ale ta cena, to je brutál. Dříve to bylo kupovatelné, teď už jen svátečně... A platí to pro malé i velké obchody. Zajímalo by mně, jaká je jejich výrobní cena, nebo alespoň za kolik to prodává výrobce. Je jasné, že dle odebraneho množství, ale někde ta cena začíná...

20
Před 6 měsíci
Bureš Jarda

S tím dozráváním to není tak jednoduché. Do konzistence původních tvarůžků ty dnešní vyzrají jen velice těžko.

A cena? Podívejte se kolik stál tvaroh za starých časů a zač jej koupíte dnes. A to je jenom cena základní suroviny. K tomu energie, mzdy atd.

Před 6 měsíci

Jsou to Loštické tvarůžky nevím proč si nárokuje Olomouc tuto značku jen proto že leží v okrese Olomouc. Někdy mám pocit že se radní chovájí jako dobyvatelé a uzurpátoři. To věřím že se jim to líbí zní to tak honosné.Já tomu budu říkat Loštické tvarůžky a vlastně jim tak říkám pořád i když na mně koukají jako telata.To je Olomoucký výrobek mně tvrdili prodavačky,říkám jim to ani náhodou ale je to dobrota.Znám nejen celou firmu ale hlavně pana majitele takových firem víc

2
Před 6 měsíci
Jiri Vnuk

Výrobci je jezdili prodávat na trh v Olomouci. Proto Olomoucké.

2
Před 6 měsíci

nedavno jsem si koupil jihocesky syrecek ..mnohem a mnohem lepsi ..tahle parodie z Lostic nema s tvaruzky tak jak byli cokoliv co spolecneho ..myslim ze je delali 2 firmy ..ale ta co mela lepsi -myslim cervene znaceni tu bohuzel vytunelovali a tohle je nejaky pokracovatel vyrabejici bile nechutne nesmrdici neco co doma jen zabira misto ..abych to nechaval rozlezet a stejne to potom nebylo nic moc radeji jine smakulady -romadur nebo jihocesky syrecek ..

19
Před 6 měsíci

No když čtu ty komentáře o špatné kvalitě a že kdysi a cosi... Uvědomujete si vůbec, kam se všechno posunulo? Už to není o tom, že se přímo v Lošticích nechávaly uležet a pak se teprve daly do prodeje do pár obchodů. Teď už jsou to tuny a tuny co jsou do celé republiky a kdyby měli v Lošticích pro takové množství mít i další prostory, kde budou dozrávat, tak by to asi taky někdo musel zaplatit. Opravdu je takový problém si je nechat doma odležet? U nás se taky nechávaly vždy ve sklenici s trochou piva a za pár dnů se daly namazat na chleba!

8
Před 6 měsíci
Roman Jarolím

Zvláštní, to by pak výrobci Nivy mohli celé koláče sýru jenom naočkovat plísní, a ty zákazníku si ji kup a šup s ní do sklepa (nebo někam) na pár měsíců ať dozraje.

A pravdou je dnešní syrečky už kdoví proč nedozrajou.

Takže za mě, jsou ty stesky po tvarglích oprávněné.

13
Před 6 měsíci

Olomoucké tvarůžky už bohužel nejsou, co byvaly!!! Pouštite do oběhu i ty, ve vlastních prodejnách, co nejsou vyzrálé. Jo, peníze dělají svět . Nestačíte vyrábět, ale vše na úkor kvality a kvalita vyzrálosti, ta by měla být. Promiňte, jestli jsem se někoho dotkl, ale jezdil jsem si pro ně přímo do Loštic a i tam nebyly vyzrálé. Přeji pěkný den a snad to bude do budoucna lepší.

8
Před 6 měsíci
Tomáš Kucera

Máte pravdu nebyly a nejsou vyzrálé já když si je koupím tak je nesmím hned ale čekám až přeběhnou parapet na okně tam i zpět a mouchy umírají ve vzduchu potom teprve jsou.Jde o zrající sýr

8
Před 6 měsíci

Český národní poklad, co stojí 100 g skoro 50 Kč..opravdu nechutné, radši si udělám pomazánku z nivy..

14
Před 6 měsíci

nejsou to co bývaly, protože je to nová receptura. To ve většině případů znamená úsporu na vstupech a tím horší kvalitu ( špatné zrání, jiná huť, plíseň atd.)

16
Před 6 měsíci
Hanicka Jeřabina

Čím větší úspora na vstupech,tím horší kvalita ale vyšší cena.Tady je něco špatně.🤔

2
Před 6 měsíci

Koupil jsem jich naposledy před dvěma roky. Kdykoliv jsem je koupil byly nedozrálé, hnus tvarohový a předražený. Kupuju v kauflandu

ty německé, ale nenarazil jsem na tvarohové.Už nikdy olomoucký

tvarohový předražený hnus.

18
Před 6 měsíci

V Kauflandu měli mít několikrát v akci větší balení, ale vždy byly v regálu pouze tvarůžky menšího balení ale vyšší ceny. Takto si Kaufland utahuje ze zákazníků pravidelně.

15
Před 6 měsíci
Josef Vondrsmen

Tak to dělají všechny řetězce ne jen Kauflandu Napíší že je akce na kávu kávy mají ovšem jen 5 palet to na prodejně už dávno vědí z Distribučního centra.Musíte číst leták pořádně úplně dole je psáno že si prodejce vyhrazuje právo na změnu nečtěte tak se rozčiluje není Vám to nic platné.A prodejce počítá s tím že i jiné zboží je v akci tak aby přišlo více lidí napíše že bude 1 kg Jihlavanky no ale káva je už dávno pryč.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt