1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 25 dny

O víkendu jsem navštívil farmu ve Vraňanech. Viděl jsem v životě hodně nesmyslů, ale tady to byl cenový úlet na všem. Kilo jahod 250 Kč 😱 a lidi to brali útokem 🤣 malá zmrzlina 100 ml za 55 Kč. Domácí rybí salát 460 g za 185 Kč. 10 ks vajec za 109 Kč😱 atd atd. A dav kupoval. Jestli někdo si opět začne stěžovat na drahotu v Chorvatsku, jeďte si nakoupit sem. A jestli někdo bude tvrdit, že Češi chudnou, jeďte sem, aby jste viděli chudobné Čechy 🤣 neuvěřitelné. A také už vím, proč je u nás dráž než v okolních zemí. Češi jsou hloupí 😱🤔

79
Před 25 dny
Rostislav Raška

Lepší vajca stojí v Kauflandu 12.90,-

10.90 za farmářské je vklidku

1
Před 25 dny

Jsou lidé, kteří vydělávají, a jsou lidé, kteří si udělají bramborovou spirálu doma k televizi. V tomto ohledu mi dává víc smysl umět vydělávat, než mít u televize bramboru a na pouti slintat chutěmi.

3
Před 25 dny
Miroslav Šilhavý

Přesně

Před 26 dny

Proč tak vysoká cena? Opravdu to nevíte? Prodejci těch bramborových spirál nejsou idioti - když lidi jsou ochotni Kč 150,-- za jeden zemák, zaplatit, proč by prodávali laciněji?

Nelíbí? Nekupujte!

Žijeme v kapitalismu, kde není plánovací komise a státní tvorba cen.

85
Před 26 dny
Marek Věchýtek

Bohužel u nás je spousta lidí, co to prostě koupí a proto jsou taky u nás vysoké ceny všeho možného.

40
Před 26 dny

Asi jako dva bramboráky za 380, - loni Země živitelka, obsluha taky nemluvila česky. Chápu všechny náklady...zaměstnanci, nájem, elektřina atd...jenže tohle s tím nemá nic společného, tohle je prachsprostá zlodějina.

40
Před 25 dny
Viktor Veřtát

nadavat na vysoke ceny je dost ubohy. jednodusi je si to nekupavat, a prodejce to nebude prodavat. A za druhe dost casto tihle prodejci musi za to prodejni misto zaplatit takovy balik, ze jim moc prostoru, aby byli treba o 50-70% levnejsi ( jak vy by jste si predstavola) nezbyva. Ale nejjednodusi je to nekupovat.

2
Zobrazit další reakci
Před 26 dny

Na jedné straně je to o poptávce a nabídce. Když někomu stojí za to vyhodit nehorázný peníz za nesmysl, proč to takhle neprodávat. NESE to. Na straně druhé je to o slušnosti. Proč asi vyháněl Kristus kupčíky z chrámu. Tenhle obraz vypovídá, že tomu tak bylo, jest a bude. Je to na kupujících. Praha je česká metropole a předražené jídlo je jen malým problémem. Co takhle ceny nájmů a nemovitostí, které pak lámou i zbytek naší země, zneužívání nedostatku, možná i trochu řízeného, k ožebračování národa. Smyslem podnikání je vydělávat - to oprávněně. Kde končí slušnost a začíná cosi jiného určuje trh - kupující. Stačí NEKUPOVAT, kde se Vám to nezdá. U bytů, domů a třeba u energií je to horší - tam musíte.

28
Před 26 dny

Pamatujete se, za kolik se za socíku prodávali na Václaváku krajíčky chleba ke klobáse? To byla taky rána. A cena hranolků? Zažil jsem před covidem, při výlovu Bezdreva , že jedna paní platila platila za deset deka hranolků už tenkrát 150 kč.

6
Před 25 dny
Josef Šátava

Pamatuju ,že krajíček chleba na Václaváku za socíku stál 0.20 hal . Byly pevně daný ceny . Celý špekáček stál 3,60 Kčs. Že chleba byl slaboulinký a hořčice ředěná,to je taky fakt.

4
Zobrazit další 4 reakce
Před 25 dny

Objev tisíciletí 😂😂😂

Před 26 dny

Plně chápu a souhlasím, že cenu spoluurčuje zákazník, který to kupuje. Nicméně po mnoha zkušenostech s kvalitou bych řekl, že v centru Prahy už si dá na ulici jídlo jen dobrodruh a člověk se sklony k sebepoškozování.

33
Před 25 dny

Každý si to může udělat doma píše paní. Může, tak proč chodí pro opečenou bramboru na Václavák.

Jestli je cena správná, nebo ne, nevím. Ale když se mi něco zdá drahé tak to nekupuji.

Sice to s tématem tak úplně nesouvisí, ale včera jsem viděl dokument o tom jak za války na nádraží v Treblince stáli místní a prodávali vodu Židům a prodávali ji za dolary, zlato nebo diamanty. A těch místních se k vlaku vždy hrnuly davy, že se to dozorci snažili rozehnat střelbou do vzduchu. Jedna z těch střel zasáhla 21 letého kluka, který tam má dnes pomník jako odbojář proti okupantům. Všechno je relativní.

2
Před 26 dny

Tak to nekupuji co kde? Dovedeš si představit nájem , sociální, zdravotní ,zaměstnance,amortizace,svůj výdělek (zadarmo nikdo nedělá)penzijní spoření ,investice, prostě všechno co má blbej zaměstnanec běžně?A to nemluvím o dovolené, prostě to nežer a udělej si to doma nebo zkus makat na sebe....to budeš čumět.

49
Před 25 dny
Martin Smejkal

Já jako OSVČ makám na sebe už téměř 20 let a vím co to znamená peníze poctivě vydělat. Právě proto bych to za tuhle sumu NIKDY nekoupil.

25
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt