1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 29 dnyUpraveno

Tohle houpání cen např. u čokolád Milka je asi česká specialita Billy i I. Alberta Neporazitelného Českého. V Německu prostě Milka stojí dlouhodobě stejně, snad s výjimkou před Vánocemi. Jinak cena pro Milka více druhů 1,10Euro (ještě stále 100g) Případně ještě lepší cena při prodeji balíčků nebo více kusů. U nás se jedná jen o hru nenasytných obchodníků jak v souladu s českou legislativou z kupujících vypreparovat nějaký ten jidášský groš navíc. A vysvětlení s růstem ceny kakaa na světových trzích? Taková rychlost změna ceny kakaa nemá bratra ani na lipské burze elektřiny😃

8
Před 29 dnyUpraveno

Ano,obchod si z nás dělá srandu a dělá z nás blbečky.Dokud budeme to předražené zboží kupovat,tak to budou dělat.Jediná cesta je,nechat jim předražené zboží v regálu .

11
Před 29 dny

To se redaktoři teprve vzbudili.To se děje už jak dlouho a já říkám že si s námi hrajou řetězce.a zkouší co jim projde.Není možné aby trěba Hera jeden týden 48 a druhý 2O a těch věcí je spousta.Výrobce nepřekalkulovává ceny každý týden.Jenže lidi to nepochopí a pokud budou ty předražený věci kupovat tak to tak bude dál

5
Před 27 dny

Můžeme částečně poděkovat zákonodárcům. Obchodnici dělají co je jim umožněno a kam je zatlačili zákonodárci. Je to jednoduché, zákazník si zvyknul na slevy 40-60%. Obchodnici podle zákona musí mít nejnižší cenu za posledních 30 dnu. Běžná cena se musí předražit, aby proběhla akce s 40-60% slevou každých 6-8 týdnů. Pokud někdo nezarazí možnost 60% slev nic se nezmění a budeme jezdit nakupovat do zahraničí za chvilku vše. Žádný dodavatel neposkytne žádnou velkou akční slevu ca 5% a z toho řetězec 60% slevu neudělá!

Před 29 dny

Přesně proto tyto čokolády kupuji zásadně v Tamdě, kde je jejich normální cena stejná jako ve velkých řetězcích v akci.

4
Jaroslav Horáček

Mám dojem že stojí ještě míň, naposledy co jsem tam byl byla za 21.90 Kč

1
Před 1 měsícem

Lidi to chápou a doufám že takové zboží kde si dělají z lidi sasky nikdo nekoupi ani za 10kc.stejne je to předražené sádlo s cukrem

10
Marek Kedroň

Doufáte marně!Za komouše stála Milka 15 Kčs, to bylo víc než hodinová mzda!Tak si to přepočtete!

2
Zobrazit další reakci
Před 29 dny

Za mě klidně za 100 korun, je to podprůměrná ,,cokoska"...pokud nám za každou cenu chuť na sladké, existuje mnoho způsobů a nějaká Milka, je ten poslední způsob...

3
Před 29 dny

Čokoláda Milka, Kaufland cz 35-70kc

Kaufland Německo 0,75-1,25e

Ceny kakaa asi rostou,ale asi jak pro koho..

Zubní pasta Německo 1-2e v ČR 70kc+

5

Co je na tom k nepochopení? Jako ve všem, obchodník to zkusí. Když to zákazník sbaští, tak pokračuje .Když ne, tak zlevňuje.

3
Před 29 dny

Plastová brčka vadí, ale že na zabalení čokolády teď použijí o 10 % víc plastu je v pořádku.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt