Já tam 25 let poblíž pracoval, chodil často na svačiny, chlebíčky, saláty, bylo to pravé české lidové lahůdkářstvý, vše čerstvé klasické občerstvení na stojáka, když je málo času, prostě vynikající slavný podnik. To co je tam nyní, opět Lahůdky Zlatý kříž se nedá s tím co byly dříve srovnávat, to již není pro běžné lidi, nevkusná moderna, předražená cenově a sortimentem dobrá tak akorát pro ty cizince. Všem Čechům doporučuji aspoň jakékoliv Libeřské lahůdky (nejblíže Vodičkova ul.), kde ještě ctí tradici co do sortimentu a cen zboží, za které si může výrobek dovolít koupit i finančně průměrný český občan.
Výrazně dražší , než dříve a sortiment také užší . . . . Nekup to !
Těšil jsem se až otevřou, ale nějak se to nepovedlo.
Nevím jestli je to chlebíčkárna, cukrárna nebo kavárna, sortiment nic moc zajímavého. Ceny možn odpovídají nákladům, ale nejsou konkurenceschopné. Sezení je prima, ještě jsem nepochopil, zda je s obsluhou nebo přines si sám. Personál nic moc, bál jsem se, aby chlapec při přípravě kávy neusnul. Žádný poutač na chodníku...
Nevím, asi dlouho nevydrží.
Hlavně, aby tam byly kvalitní lahůdky. Ne to, co se dnes za lahůdky vydává.
Nelitujte pár kroků navíc a zajděte si do Libeřských lahůdek ve Vodičkově ulici. Tam se prodávají skutečné lahůdky za (na dnešní dobu) velmi slušné ceny. Proč si dávat jeden chlebíček za 80,-Kč, když za tu cenu můžu mít dva.