1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

To se opravdu roztrhl pytel s tím presentováním restaurací ve velkých městech, hlavně tedy v tom hlavním? Jít tam do restaurace dnes už není žádná levná záležitost. Tak člověk kvalitu očekává. Ale ve větších městech si snad na nedostatek zákazníků stěžovat nemohou. A tak se raději možná vyplatí najít nějakou restauraci mimo a tam si pochutnat i za menší náklady. A věřte, že kvalitu mají taky dobrou a určitě se snaží a pracují stejně tvrdě a dobře. Jen nám je tam, tak nějak příjemněji. To co si přečtu na jídelním lístků je předvídatelné a není to servírované na talíři do mrakodrapu a oblemcané stříkanci asi kvalitní redukované omáčky, ale studené. Takže čest i těmto nemediálně proflaklím kuchařům a restauracím a jejich pracovním kolektivům. Docela ráda bych si přečetla reportáž z nějaké vesnické hospody. Nebo hospoda je v dnešní době hamba a známka nedobrého jídla???? Jen jich je a bude stále asi méně a méně.

3
Před 1 rokem
Jana Brant

Co je to "hamba" a "proflaklím"? 🤔

A uvědomujete si vůbec, na jakém serveru jste se ocitla?

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Dělám to 25let a nepřipadá mi na tom nic profesionální,vaření ve stresu o ničem a ničí to akorát lidi a svarujeme tuny surovin,masa,kvalita,,😴můžete si myslet,každý jde po ceně ,,nejlevnější samozřejmě,🤟😚no jako umění to je,ale za jakou cenu,👏

2
Před 1 rokem

Ježiš to jsou bláboly ...jako by řídili jadernou ponorku...s tím vším se potýká každá hospoda

3
Před 1 rokem

161 porcí poledního menu je masakr? U nás taková klidná šichta. Ještě nevíte co je masakr.

Před 1 rokem

Dobrá reportáž, přečtená jedním dechem 👍

1
Před 1 rokem

Proč hosté z kanceláří kradou t.papír kořenky atd?

Před 1 rokem

Prostě profíci smekám

5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt