Zákusky jsou drahé, měly jsme podobné. Vypadají krásně - ovšem párkrát kousnete, ještě jste ani pořádně neochutnali a kde nic tu nic. Jsou jen jako pírko, například jen krém na tácku a navrchu nějaký potah z jahod. Vypadá hezky a dost obsažně. Až pak člověk zjistí, že si koupil jahodový vzduch. Jsou dobré na ochutnání, při nějaké slavnosti, ale jinak.... To raději zákusky z naší cukrárny. Jeden sice také za 40-60 Kč, ale není to takový sladký podvod.
Jestli to dokážou prodat, tak jsou to borci. Jestli ne, jejich boj.
Zase na druhou stranu si říkám, proč tu paní Fabešovou nějak urážet nebo hanět? Ve finále je to její podnik, její podniková politika a následky se může nést jen ona sama 🙂 .
Pokud bude mít prázdnou cukrárnu a nebude prosperovat , tak to zavře.
Je pouze na lidech jestli k ní půjdou a dají ty peníze nebo ne 🙂
Ona má narváno, je to zážitková záležitost na krásném místě
Barevné nepečené či potažené hmotou přeslazené oku lahodící cosi...Ne děkuji.
Nikdy bych si nedala nic,co je modré,zelené, oranžové..... Jedovaté barvy ať si nechají.
Když to někomu není líto, ať si dá.
Tak určitě... Abych vyhodila tolik peněz jen za to, že můžu snobům říct, že jsem byla u Fabešový? Děkuji, nechci. Stejně, takovou chuť, jakou měl za mého mládí větrník za 2,60 v naší sámošce, už nebude mít nic. A nesmějte se, opravdu mi ten krém chutnal víc než jakýkoliv další, který jsem později jedla.
Já bych řek, že to možná nebylo tím větrníkem, jako takovým, ale právě tím Vašim mládím. Jednak v té době, kdy nic nebylo, tak jsem nebyli zmlsaní a pochutnali si i na gothaji a jednak, když vzpomínám na dětství, tak se mi vybavuje, že tráva byla zelenější a nebe modřejší...
Někdo chce rychle zbohatnout a omlouvá to drahými vstupy...
Jako v cukrarine drahé vstupy jsou,je to ruční práce, pronájem prodejny či provozovny taky darda, obzvlášť v Praze a zaměstnanec za minimální mzdu dělat nebude.Otazka kolik zákazníků taková cukrárna bude mít.
paní Fabešová je obyčejná cukrářka, jen vsadila na atraktivnost prostředí tj. Werichova vila a ego celebrit, které / kteří si myslí, že když nezaplatí stovky a tisíce v této cukrárně , tak jakoby neexistovali. V Praze je hodně cukráren lepších a s odpovídající cenou. Mají "dokonce" úplně jiné a atraktivnější zákusky než na Kampě. Párkrát jsem tam byl abych se přesvědčil co je to za podnik a opravdu iluzorní svět hloupých osobností ...
Tak mi řekněte, když jste tam byl jestli najdete jinde v Praze tak skvělý pistáciový zákusek? Fabešová nabízí špičkovou kvalitu.
Proč ne? Může si nasadit cenu jakou chce a současně je to její riziko podnikání. Na druhou stranu, když být Haute Cuisine s degustačním menu za mastnou sumu a stojí se tam fronty, proč by nemohla být podobná kategorie cukrařiny. A ty zákusky vypadají famózně. Zvlášť ta malinová tartaletka musela být dost pracná a být zrovna v Práglu, za pokus by stála ..
Tartaletka vypadá dobře,zrovna jako pistáciový dortík,ale chuť je mnohem horší. Vůbec mi nevadilo,že stál 189 Kč,ale vážně vůbec mi nechutnal. Jsem docela mlsná a za kus dobrého žvance nelituji peněz,ale tady to za ty peníze nestojí. Pro mě vlastně za žádné peníze.
Pokud má někdo na to, aby dal za zákusek trojcifernou cenu, jeho boj, kdo na rozhazování nemá, upeče si doma, možná i lepší, ale hlavně podstatně levnější.
Je otázka, jaké používají ingredience. Pak by asi levnější nebylo nutně lepší. Ale i tak, tohle je drsná cena a nestála by mi rozhodně za to. A žaludku je i jedno, jak to vypadá. 🙂)))