1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Zákusky jsou drahé, měly jsme podobné. Vypadají krásně - ovšem párkrát kousnete, ještě jste ani pořádně neochutnali a kde nic tu nic. Jsou jen jako pírko, například jen krém na tácku a navrchu nějaký potah z jahod. Vypadá hezky a dost obsažně. Až pak člověk zjistí, že si koupil jahodový vzduch. Jsou dobré na ochutnání, při nějaké slavnosti, ale jinak.... To raději zákusky z naší cukrárny. Jeden sice také za 40-60 Kč, ale není to takový sladký podvod.

91
Před 1 rokem

Jestli to dokážou prodat, tak jsou to borci. Jestli ne, jejich boj.

86
Před 1 rokem

Zase na druhou stranu si říkám, proč tu paní Fabešovou nějak urážet nebo hanět? Ve finále je to její podnik, její podniková politika a následky se může nést jen ona sama 🙂 .

Pokud bude mít prázdnou cukrárnu a nebude prosperovat , tak to zavře.

Je pouze na lidech jestli k ní půjdou a dají ty peníze nebo ne 🙂

49
Před 1 rokem
Jan Skopalík

Ona má narváno, je to zážitková záležitost na krásném místě

10
Před 1 rokem

Barevné nepečené či potažené hmotou přeslazené oku lahodící cosi...Ne děkuji.

168
Před 1 rokem
Dita Hoffmanova

Nikdy bych si nedala nic,co je modré,zelené, oranžové..... Jedovaté barvy ať si nechají.

112
Před 1 rokem

Když to někomu není líto, ať si dá.

32
Před 1 rokem

Tak určitě... Abych vyhodila tolik peněz jen za to, že můžu snobům říct, že jsem byla u Fabešový? Děkuji, nechci. Stejně, takovou chuť, jakou měl za mého mládí větrník za 2,60 v naší sámošce, už nebude mít nic. A nesmějte se, opravdu mi ten krém chutnal víc než jakýkoliv další, který jsem později jedla.

249
Před 1 rokem
Saskie Hájková

Já bych řek, že to možná nebylo tím větrníkem, jako takovým, ale právě tím Vašim mládím. Jednak v té době, kdy nic nebylo, tak jsem nebyli zmlsaní a pochutnali si i na gothaji a jednak, když vzpomínám na dětství, tak se mi vybavuje, že tráva byla zelenější a nebe modřejší...

104
Před 1 rokem

Někdo chce rychle zbohatnout a omlouvá to drahými vstupy...

19
Před 1 rokem
Tomáš Fijala

Jako v cukrarine drahé vstupy jsou,je to ruční práce, pronájem prodejny či provozovny taky darda, obzvlášť v Praze a zaměstnanec za minimální mzdu dělat nebude.Otazka kolik zákazníků taková cukrárna bude mít.

1
Před 1 rokem

paní Fabešová je obyčejná cukrářka, jen vsadila na atraktivnost prostředí tj. Werichova vila a ego celebrit, které / kteří si myslí, že když nezaplatí stovky a tisíce v této cukrárně , tak jakoby neexistovali. V Praze je hodně cukráren lepších a s odpovídající cenou. Mají "dokonce" úplně jiné a atraktivnější zákusky než na Kampě. Párkrát jsem tam byl abych se přesvědčil co je to za podnik a opravdu iluzorní svět hloupých osobností ...

54
Před 1 rokem
Petr Vok

Tak mi řekněte, když jste tam byl jestli najdete jinde v Praze tak skvělý pistáciový zákusek? Fabešová nabízí špičkovou kvalitu.

Před 1 rokem

Proč ne? Může si nasadit cenu jakou chce a současně je to její riziko podnikání. Na druhou stranu, když být Haute Cuisine s degustačním menu za mastnou sumu a stojí se tam fronty, proč by nemohla být podobná kategorie cukrařiny. A ty zákusky vypadají famózně. Zvlášť ta malinová tartaletka musela být dost pracná a být zrovna v Práglu, za pokus by stála ..

30
Před 1 rokem
Pavel Vysoudil

Tartaletka vypadá dobře,zrovna jako pistáciový dortík,ale chuť je mnohem horší. Vůbec mi nevadilo,že stál 189 Kč,ale vážně vůbec mi nechutnal. Jsem docela mlsná a za kus dobrého žvance nelituji peněz,ale tady to za ty peníze nestojí. Pro mě vlastně za žádné peníze.

9
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Pokud má někdo na to, aby dal za zákusek trojcifernou cenu, jeho boj, kdo na rozhazování nemá, upeče si doma, možná i lepší, ale hlavně podstatně levnější.

107
Před 1 rokem
Vlastimil Heryšer

Je otázka, jaké používají ingredience. Pak by asi levnější nebylo nutně lepší. Ale i tak, tohle je drsná cena a nestála by mi rozhodně za to. A žaludku je i jedno, jak to vypadá. 🙂)))

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt