Je to tragédie!! Jak tohle mohl někdo zvolit do EU! Co si od toho slibuje? Člověk to musí skousnout, kromě svých nevyšetřených skandálů je hlavně její neznalost a nekompetentnost pro práci v E.P. Ta nám teda ještě zavaří!! Ale tam se s ní nikdo nebude mazat! Každý cirkus potřebuje dobrého šaška!!
Představte si, že jí volili velmi chytří a inteligentní lidé ze všech sociálních vrstev společnosti! Je to naše nejlepší europoslankyne, která odvádí v Evropském parlamentu perfektní práci!!! Naopak, někteří vaši soukmenovci z této žumpy jsou lidé, jimiž já hluboce opovrhujji! Mám na mysli zejména ty, co píší urážlivé a nenávistné komentáře! Jsou to lidé, které já vyloženě nemám rád!!! Doufám, že Danuše Nerudová bude jednou prezidentkou ČR!!!
Volil jsem Stačilo! Nikdy bych to neudělal, nebýt toho, že většina si zvolila presidentem Petra Pavla. Tím úplně vymazali jakýkoli argument, že volit komunisty je nemorální. Tím jsme v ČR zavřeli za období před r. 89 dveře. Nechť. Pak jsem si tedy morálně omluvil volbu Stačilo! Z diskusi vím, že nejsem zdaleka sám, kdo to tak vnímá...
Volba byla komunista nebo komunista, ne?
Za výsledky voleb nekamenujte "popletené" voliče , protože jsou důsledkem spokojenosti s konáním stávajících vlád .Chce to jejich hlubokou sebereflexi a pootočení kormidla od zbytnělé ideologie k profesionální domácí politice.
Nic se nemění, za minulého režimu také méně schopnosti znamenalo povýšení. Její názory budou ale na škodu republiky a zabere místo tomu, kdo by usiloval o změnu skluzavky EU.
Před prezidentskými volbami Pavla i Nerudovou nikdo neznal. Je proto jasné, že je nějaká agentura je od někud vyhrabala a dále zviditelnila. Je proto otázkou, kdo to financoval a kde na to vzali peníze. Oba svým chlebodárcům musí být vděční a propagovat jejich politiku. Nerudová zase není tak hloupá když využila vzniklé situace zejména její podpory učitelem z Kolína. Mám podezření, že hloupí jsou ti co ji volili.
Je celkem pochopitelné, že lidé neznali paní Nerudovou, protože patřila do čistě univerzitního prostředí. Ale kdo neznal generála Pavla, ten byl nejspíš v komatu a probral se den po volbách.
Není nic trapnějšího, nežli situace, kdy něco nevíte. A to Danuši čeká tisíckrát , hrůza, až ji někdo anglicky osloví a na něco se jí zeptá.Bude koukat jako tele a zpotí se. To jí nezávidím.
...ale jistota do konce života dobrá, ne?
Hodnotovej signalista moc dobře ví, že Praha parlamentní volby nezachrání, proto se upnul na koresponďáky ze zahraničí. Teď budou muset PR poradci fialek správně odhadnout kolik koresponďáků pro SPOLU bude ještě vypadat věrohodně a kolik už ne.
Pane autore, to že je někdo " paní inženýrka " neznamená, že je chytrá. Otevřela ústa a byla to hrůza! Dostane křesílko na konci řady vpravo nahoře a bude od ní klid na 5 let ! No není to výhra.... je viď Blbuše!
Když otevře ústa tak se umí pouze zubit, ale padají jí z ni hrozné blbosti. Máte pravdu.👍 . Z toho vyplývá ponaučení pro voliče. Již nikdy nevolte profesory a profesorky. Škodí sobě i státu. Fiala i Nerudová jsou jako oheň a voda- dobrý sluha, ale zlý pán.
Mě se tak zdá, že paní Nerudové se již nechce pracovat a proto si hledá teplé místečko , za hezký bakšiš s malou mírou odpovědnosti. Jinak mlela během tzv. kampaně naučené fráze a ráda útočila na své konkurenty, ovšem špatně takticky. To neměla žádného poradce? Alespoň pan Rakušana. No a že je z Moravy? Z té je skoro naše celá vláda, naposledy jsem objevil, že i pan ministr školství Bek je z Hajan. Pokud se nepletu, je to blízko Ořechova na okrese Brno-venkov. Takže co?
To se vám nezdá. Jde jí jen o koryto.
A co by chtěla Praha zachraňovat? U voleb nám Praha obvykle zajistí pokračování grýndýlu, energetickou chudobu, drahotu a inflaci. A platby za odmítnuté islamisty. Zbrojení a válku s Ruskem.
👏👏👏👏👏👏