Tak to nakonec nedopadlo s kandidátuší úplně špatně. Zbavili jsme se jí a ještě ji poslali rozložit Unii zevnitř. A ona rozloží prakticky cokoliv.
To je dar od boha... Kam se vetře tam je pruser.
Už při prezidentské volbě Brňáci upozorňovali na komunistickou minulost jejího otce, takže malá procenta v Brně pro tuhle komunistickou holčičku, která profesuru dostala bůhví jak, je jasná! Je ovšem tragédií, že nás něco tak otřesného bude reprezentovat v Bruselu! Na co sáhne, to zkazí, nikdy nic nedokázala bez stranické knížky jejího otce!
Díky tomu má taky tolik titulů, jinak když mluví tak mi připadá že nedochodila ani ZŠ.
Takhle to dopadne když politická strana
Ztrácí voliče tak si k sobě stáhnou někoho kdo by jim mohl je spatky získat 😄 no Danuše sice mně osobně nevadí ale ,nechápu co udělala tak zásadního že ji někdo z zvolil ?? No nic jen dobrý marketingový program na slepé voliče
Zblbla pouze studenty,kteří mají dobře vymyto.
Líbí se mi, jak se paní Nerudová upřímně směje do objektivu. To snad fotila něčí mrtvá matka.
Proboha, to nikdo nechápe, že Blbuši nešlo o nic jiného než se dostat do Brusele, mít super peníze a super důchod? Vždyť tam vydrží několik (kéž by málo) let a Česká republika jí může být úplně u brusele? Ona je tím vítězem... a my všichni jsme ... v bruseli, ach jo.
Neveselá současnost, ještě slabší budoucnost, arogance politiků a přehlížení potřeb starší generace, ba dokonce její veřejná dehonestace/ ujídají mladým chleba, je jich moc, málo nám umírají ,atd./ ekonomika s mnoha otazníky, to vše ovlivňuje myšlení lidí, i "socky" mají nebo chtějí mít lidskou důstojnost, myslím, že to vše ovlivňuje volby. I spory o " korýtka"-viz. sociální demokraté všech odtínů a tváří. Mladým patří budoucnost, začínají projevovat vlastní pohled na svět a to je dobře. Uvidíme, jak bude dál.....
Jděte s tou tuctovkou už někam. Že aspoň nenapíšete po kterých zádech se vyšplhala?!!! 🤮
kdyby jenom šplhala
vcera jsem v tv slysela jak rekla, ze nechape proc se ji lidi smeji a pomlouvaji, kdyz mela vic hlasu nez Dostalova..... umi nana pocitat? Dostalova 171 tisic.... Nerudova 59 tisic..... chapete to nekdo?
Prosím, vy nevíte že se vždy počítá podle toho kdo si myslí že je nejchytřejší? Ono 59 třeba v pětikolce je 295.
Snad se zachová jako většina europoslanců. Zmizí mi z očí a uší do Bruselu, kde si bude zcela anonymně užívat své statisíce. Přeci se jí to podařilo. Kdybych sázel na to, zda bude zvolena, těžce bych prohrál. Jejími voliči jsem silně zklamán.
Bůh ochraňuj Českou republiku před touto odbornicí s nulovou politickou zkušeností.
A s IQ tykve