1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

No to je velké štěstí pro stát, podniky i občany. Ale takových by se našlo v politice daleko více. Hlavně mezi mužskou částí poslanců a vlády.

4
Před 10 měsíci

Místo aby za ty své postoje a výroky chodila kanálama, tak ten její předkus budeme vídat v poslanecké lavici EU.

26
Před 11 měsíci

Ta je vysmátá, na 5 let je koryto zajištěný.

82
Před 11 měsíci
Miroslav Palenik

A AK odchodné a důchod doživotní.A že pro lidi nic neudělá...si pište.Pomsta bude krutá.

10
Před 10 měsíci

Ona brzo přijde na to, že nebude dělat hvězdu doma a nebude středem pozornosti, ale ona si to vyrovná „nepatrným" příjmem jako poslankyně.

14
Před 10 měsíci

Babiš nepotřebuje nikoho burcovat. Jak ten Kozina, do roka a do dne a něco budou volby, pak se ukáže.

8
Před 10 měsíci
Milda Hlávka

Babiš má na burcování strýčka Fialu. Prozatím to šlape...

13
Před 11 měsíci

To „moje ANO a nikoho jiného" jste nakousl proč? Z debat pana premiéra bylo neustále slyšet „moje vláda" a to jste nezmínil ,proč?

9
Před 11 měsíci
Jaroslav Nitsche

Protože vláda je vždy premiérova, to nedokážete pochopit. Ale strany by neměli být ničí, což u ANO neplatí.

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 10 měsíci

Za podporu soudruha Pavla dostala zpětně už dost, i když jí slíbili evidentně eurokomisařku......

30
Před 10 měsíci

No když nás zastupeje v EU někdo s 969 hlasů jako zdechovský, to jsme na tom hodně špatně.

30
Před 11 měsíci

Na druhé straně, buďme rádi, že odsud vysmahne a nebude tady dále oxidovat.

18
Před 10 měsíci

Mě na tom fascinuje už jen to, že necelých 60 000 hlasů stačí na tuto funkci v Bruselu...o tom ostatním ani nemluvě....

7
Před 10 měsíci
Johanka Ulrichová

Velmi zajímavá je ta dnešní demokracie. Ta předčila již i komunisty. Gottvald by čuměl.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt