1600/1600Zbývá 1600 znaků

Joe jí kazetovou municí spíše poslal blíže do hrobu

20
Před 1 rokem
Vladimír Kouřimský

Nechci vidět ten masakr až v odvetě Rusové pošlou kazetovou munici na Ukrajince v minových polích, před třemi liniemi obrany.

9
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Větší ptákoviny jsem dlouho nečetl. Takže USA přesunou vše k Tchajwanu a na Evropu se vykaslou? Jasně...a ultrasilna ruská armáda zatím obsadí pobaltské státy.... Navíc k tomu nedojde.. 1. Čína není padla na hlavu jako Rusko. Uškodila by si hlavně obchodně 1000x víc než Rusko. 2. Ví moc dobře, že USA by to nenechaly jen tak.... Rusko už nemá tu sílu. ..a autor úplně zapomněl na základny v Evropě + silně posilování východního křídla NATO......takže jen blábolení a blábolení.

20

No pokud máte za to, že pojišťovna škody zaplatí , tak ano, ale já bych doporučoval spíše postavit hráz. A voda tam nemůže, pokud přesto tu hráz překoná, máte čas zmobilizovat síly, např. pytle s pískem. Ale vraťme se k pojišťovně, jediná záruka vyplacení peněz je její slovo a smlouvy. A představte si, že by se pojišťovna zachovala jako Rusko....

15
Před 1 rokem
Vojtěch "adalbert" Maruška

Nebo lépe oboje stěnu i pojišťovnu a je to na beton jistota je jistota 😁

4
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Autor , podle mně , má pravdu v tom , že NATO bez USA je v podstatě bezmocné .Můžete sečíst , armády jednotlivých států a vyjde vám , druhé nejsilnější uskupení na světě , ale realita , bojové , velící zkušenosti , samostatnost ? Bez USA neznamená NATO vůbec nic. S tím ostatním , v článku , nesouhlasím .

8
Před 1 rokem
Karel Vlček

Zkuste se podívat na národnostní složení velení NATO-OTAN v Europě a potom to hodnoťte!

Zkušenosti s velením v bojových situacích mají i Europané a to nedávné!

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Budování silné a bojeschopné armády je proces na mnoho let. Evropa je bez USA v řiti. Zásadní otázkou je, za jak dlouho zaútočí

bolševická Čína na "čipový poloostrov". Jedinou silnou armádu má

Turecko, ale pochybuji, že by Turci pomáhali bránit např. Pobaltí.

Doporučuji sundat si "růžové brýle".

14
Před 1 rokem
Jan Klas

Británie, Polsko, Francie. Mají také velmi silné armády.

12
Před 1 rokem

Aneb boomer promluvil. A to už mi bylo 40, ale z téhle generace a jejího uvažování je mi smutno. Hlavně že se k tomu vyjadřují lidi bez znalostí...ach jo.

15
Před 1 rokem
Haris Silajdžič

Za to ty jsi chytrej jak rádio 👉🤪👈

4
Zobrazit dalších 13 reakcí
Před 1 rokem

Velmi přesné. Ukrajina skončí jako Afghanistán - USA se stáhne za novými cíli, Evropa nezvládá ani sebe, natož aby se měřila s Ruskem. A ne, nemyslím, že by Rusko zamířilo do Pobaltí. Zato by mě nepřekvapilo, kdyby na Ukrajině došlo ke změně režimu, a ten nový halasně vyhlašoval změnu kurzu a nerozborné přátelství s ruskými bratranci.

57
Před 1 rokem
Kateřina Němcová

S vypelichanym " medvědem" se civilizovaný, tzv.Západ, nepotřebuje " měřit" 😬

8
Před 1 rokem

Souhlasím, že brát vážně věčně ožralého Medvěděva, už ani náhodou nejde. Na druhou stranu i on může mezi svými zmatenými plky vypustit (snad omylem) větu, která stojí za pozornost.

Před několika týdny tak do hromady verbálního průjmu vypustil myšlenku, že Evropa potřebuje novou Helsinskou konferenci, která znovu definuje poměry v Evropě a nastaví pravidla. Pod tohle se kdykoliv podepíšu, protože už ta původní konference znamenala významné zklidnění situace v Evropě, pomohla obrousit hrany mezi východem a západem a nastolit větší důvěru. Hlavně ale nastavila pravidla (např. Závěrečný akt stanovil neměnnost evropských hranic) a to dnes potřebujeme víc než kdy dřív.

19
Před 1 rokem
Daniel Dvořák

Jenže Rusko chce "novou Helsinskou konferenci" jenom proto, aby se v ní znovu ustavilo rozdělení světa tak, jak bylo dáno v závěrech původní Helsinské konference.

A o něco takového, alespoň já nestojím.

Žít ve stínu Ruského fašistického impéria? Děkuji, nemám zájem.

25
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 1 rokem

Tak větší blbost jsem už pár hodin nečetl... je to nesmysl od prvotního příměru o pojišťovně až po úvahy o odkopané bezbranné Evropě a přesunem všech sil USA na Tchajwan 🙂. Neustále mě udivuje kolik lidí, kteří o problematice nic neví, mají potřebu rozdávat rozumy... proto jsme měli za prezidenta Zemana a půlka republiky tleská Burešovi...

19
Před 1 rokem
Petr Novák

Hmm, patrně zcela záměrně jste zapomněl zmínit, že další zhruba polovina jednodušších a naivních voličů naletěla pohádkám party poněkud nesourodého zaměření o tom, že vše budou dělat jinak a lépe ... jasně se ukázalo, jak to opravdu mysleli.

9
Před 1 rokem

Ukrajina co uctívá a glorifikuje Banderu , UPA a OUN nejen že nepatří do NATO ale už vůbec ne do slušné společnosti a já s ní nechci mít ani v EU nic společného !

58
Před 1 rokem
Martin Gorin

A rusáci Stalina

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt