Bureš opět vylezl z nory, jako Slovenský medvědi po zimním spánku a hledal, koho by sežral. Kritizoval Vystrčila za jeho angličtinu, to je přesně ten důležitý volební program jeho sekty ANO, protože žádný program nemají. Nedávno jsem četl nádherný příspěvek ohledně Burešovo jazykové znalosti. Psalo se v něm, že Bureš mluví několika jazyky, problém je v tom, že všemi najednou a proto mu nikdo nerozumí. Smál jsem se dlouho, ale smutné je, že když Bureš otevře to co má pod nosem mele a mele stále mnoha jazyky současně a proto mu nadále nikdo nerozumí.
Hlavně aby někoho nepokousal.
Soudruh Babiš je svatý muž na svém tažení za spravedlnost. Všechny ostatní kritizuje za to, co nedokázal ON za 8 roků své vlády. ON přece nepodepsal green deal. ON přece nečerpal dotace pro svůj agrokomplex. ON přece vyrábí levné potraviny. ON přece tento stát zachránil ze svého. Soudruh Andrej Bureš Babiš je pokrytecký bolševik.
Jen ho lidi zvolte. Komu není rady, tomu není pomoci
Heeeezke a velmi velmi pravdivé!!!!
Z pana Babiše je už jenom starý nervozní děda který si uvědomuje že totálně stratil jakýkoliv respekt a tak už jenom nadává a uráží všechny kolem sebe a je ještě směšnější
To ale bohužel bude výsledek neustálého kopáni do Fauly a 5 kolonky. Za Babiše 3 školka. KSČM a ČSSD za Maláčové.2 x tzv.rouškovné 3 tisíce před Vánoci 5 tisíc. Babiš sám nic nenavrhl. Naopak když Komise za Malácové pro spradlivé důchody s předsedkyní Danuýs Nerudové , tak Babiš s minulou ministryní Schillerovou ji zamítli!!! Při volbách všechny propadly. Nejvíce mi bylo líto ČSSD.Když z Kalousek napařil dané všem dúchodcúm i u téch nejnižších, tak ČSSD nám je pak všem vrátila !!
.
Dorazil do kulturáku?! Ať už jde do pr dele, a hlavně ať tam zůstane !! Na to už se nedá koukat, stejně tak ty věčný lži s výmyslama stupidníma poslouchat.
Já jenom doufám že v příštích volbách nezvitezi. To by jsi opět navýšil svůj majetek a nas zatáhl do bahna. Jak nejsem věřící, tak se budu modlit.
Blbiš bláboliš
No lidí tam bylo strašně moc... asi jako na třídní schůzce. Nehráli "řečníci" nakonec přesilovku?
Nezapomeňte, že AB chce výsledky, jak jich dosáhnete je úplně jedno. A kdyby něco, tak letíte přes palubu...
Jsem důchodce, tak jsi prohlížím foto a mnoho mých vrstevníků tam není vidět. Tady na té fotografii je vidět , kdo tuto sektu volí a přitom se za to stydí!
Nejlepší nebo nejhorší (?) na tom je, že on už kritizuje a uráží i toho, kdo upřímně pochválí členku hnutí. Má to už úplně popletené.😪
Jak to že tahle zrůda ještě není pod kytička. Ani pánbůh ho nechce. A v pekle by dopadl jako Dorota Machálova.
Představte si že pan Babiš, dle Vás zrůda, ještě pod kytička není. To je ale mrzeníčko.
Pozor na cévku.Byla by Vás škoda. O hodně by jsme všichni přišli.