Komunistům hrozí útlak?! 🤔🤣 To nevymýšlíš, to je asi jako kdyby si pyroman stěžoval, že může uhořet 😄
Jak může jakýkoliv komunista mluvit o mučení svých bratrů, když mučení, loupení, oddělování dětí od jejich matek a zvěrstva která si jen vzpomenete mají komunisté ve svém základním repertoáru? Ale oni uvažují jinak, tyto "přehmaty" jsou jen cestou ke komunistické nirváně, ale pouze pro komunisty..
všichni voliči KSČ se zůčastnili demonstrace.....
já jsem na té akci byl také, tak proč tam nejsem vidět? To je nějaká manipulace, vždyť já stál vedle toho transparentu.
Asi jste byl zrovna na(ve) straně, hahaha!
Paka 😅
Vymaštěný
Jsem zastánce toho, že komunistická strana měla být po roce 89' zakázána. Její propagace a zveřejňování symbolů mělo mít stejné následky jako propagace fašizmu.
Pokud komunisté cítí, že jim hrozí útlak tak je všechno v pořádku. Škoda, že je nepostavili mimo zákon jako ostatní zločinné organizace a škůdce.
Ale, tak na Ukrajině je zakázána politická strana? Vskutku demokratický stát!
Tak jestli nechcete zákazy politických stran, doporučuji nepodporovat komunisty.
Věřím tomu že pokud to není nezákonné , tak má každý nárok užít slunce , které na nás svití
Pokud.
Semelová má pravdu.Komunisté u nás čelí diskriminaci od voličů.Ti je nechtějí pustit do parlamentu.