1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Komunistům hrozí útlak?! 🤔🤣 To nevymýšlíš, to je asi jako kdyby si pyroman stěžoval, že může uhořet 😄

38

Jak může jakýkoliv komunista mluvit o mučení svých bratrů, když mučení, loupení, oddělování dětí od jejich matek a zvěrstva která si jen vzpomenete mají komunisté ve svém základním repertoáru? Ale oni uvažují jinak, tyto "přehmaty" jsou jen cestou ke komunistické nirváně, ale pouze pro komunisty..

19
Před 1 rokem

všichni voliči KSČ se zůčastnili demonstrace.....

28
Před 1 rokem

já jsem na té akci byl také, tak proč tam nejsem vidět? To je nějaká manipulace, vždyť já stál vedle toho transparentu.

22
Před 1 rokem
Miroslav Kelnar

Asi jste byl zrovna na(ve) straně, hahaha!

6
Před 1 rokem

Paka 😅

13
Před 1 rokem
Petr Novák

Vymaštěný

Jsem zastánce toho, že komunistická strana měla být po roce 89' zakázána. Její propagace a zveřejňování symbolů mělo mít stejné následky jako propagace fašizmu.

16
Před 1 rokem

Pokud komunisté cítí, že jim hrozí útlak tak je všechno v pořádku. Škoda, že je nepostavili mimo zákon jako ostatní zločinné organizace a škůdce.

2

Ale, tak na Ukrajině je zakázána politická strana? Vskutku demokratický stát!

42
Před 1 rokem
Miloslava Křenková

Tak jestli nechcete zákazy politických stran, doporučuji nepodporovat komunisty.

7
Před 1 rokem

Věřím tomu že pokud to není nezákonné , tak má každý nárok užít slunce , které na nás svití

4
Před 1 rokem
Vladimír Fischer

Pokud.

3
Před 1 rokem

Semelová má pravdu.Komunisté u nás čelí diskriminaci od voličů.Ti je nechtějí pustit do parlamentu.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt