Na co budou vojákům ty miliony, pokud ti evropští štváči vyprovokují konflikt s Ruskem. Ti půjdou v první linii na smrt. Pak se někdo diví že z armády utíkají ti nejschopnější vojáci.
Ještě se tu nabízí další možnosti. Vezmu příspěvek a nechám se přejdu k nepřátelské linii. Ve škole jsme oslavovali, že za první světové války založily Češi v Rusku Zelený kádr.
Myslím, že nestačí náborový příspěvek 1 mil . Kč. Je třeba upravit i vstupní prověrky ve všech ohledech : tělesný test : nahradit přeskok koně našíř přeskokem kozy , kotrmelec stačí pouze jeden netřeba 5x opakovat. Všeobecný rozhled : vyjmenovat 3 umělce kteří změnili pohlaví. Matematika : zrušit podmínku vysvětlení trojčlenky Síkela to taky neumí a je to ministr,
Za mé služby se kůň přeskakoval na délku, běhalo se na překážkové dráze- tzv. opičárna, šplhalo na laně a tyči a co já vím co byl o ještě. Běhalo se jen to frčelo. Fyzička byla. Dnes? Nevím.
K čemu jsou jakékoliv hezké společenské poměry, když je stát není schopný ochránit před cizím vlivem. Kdyby nás chtěl obsadit někdo kdo ještě zlepší úroveň života obyvatelstva tak prosím. V tomhle případu se nechá mluvit o hrozícím vpádu "barbarů".
Teď dobré vojáky potřebujeme. Knížák by měl mít zájem na soudržnosti a ne na rozdělování společnosti. Až bude klid jeho rozumy nebudou tak škodlivé.
Co to je kdyby, já znám heslo, kdyby byly v pr@deli ryby nemusely by být rybníky.
V armádě se teď nebude hledět na to co kolik stojí, nebo na to jak smysluplně jsou prostředky utráceny a za co, teď se bude řešit jen to kolik peněz už se konečně povedlo utratit, protože přece musíme zvyšovat výdaje na zbrojení, jinak jsme dočista ztraceni.
To jsme i tak. Koukněte se na mapu světa!!!
Ono to není tak horké. Nikdo ten milión nedostane. Příspěvek se bude pohybovat na úrovni 250.000 Kč,plus podpora bydlení,vzdělávání. Kumulací příspěvků a času může tento náborový příspěvek dosáhnout až jednoho miliónu Kč.Ale ten voják nikdy neuvidí pohromadě. Ministerstvo obrany jen velmi nešťastně formulovalo svůj návrh.nakonec jako všechno předchozí.
Nešťastníci z ministerstva dostanou kolik za tu blamáž?
Profesor Knížák to nepsal naprosto přesně. Co dělat, pomalu tu začíná vládnout vojenská junta v pozadí s bývalým soudruhem generálem, presidentem Pavlem.
Vláda neumí dobře prodat resp. vysvětlit svou práci, když to ani Knížák nechápe a to mě mrzí.
Pan Knížák, ač není můj oblíbenec, V tomto má naprostou pravdu.
Každopádně má pravdu že my žádnou válku rozhodovat nebudeme, i kdyby jsme na zbrojení dávaly 10 procent, občané též poukazují, mnoho generálů, kteří nejsou využití!
No, co - žoldnéřství je přece produkt obdivované západní kultury : - )