Knižáka vůbec nemusím, ale teď bych se pod to klidně podepsal.
Já také už z důvodů které on tu řekl.Má velkou pravdu.Ať ty generálové které má tato zem více než vojáků ať pošlou na vojnu jako vojáky.
Byť profesora Knížáka zrovna nemusím, musím s ním plně souhlasit. Místo povolávacích rozkazů politici rozdávají milionové úplatky. Místo lékařských umístěnek dáváme milionové bonusy a vybavené soukromé ordinace. No a kam to uplácení, místo chápavého vlastenectví asi povede? No jen k tomu, že ten milion už bude záhy málo, budou třeba miliony dva, tří, nebo čtyři??? No a když někdo bude chtít udělat dítě, bude mu za to namáhavé souložení také náležet nějaký ten rovněž milion? Podle toho, jak se nerodí děti (vojáci), k tomu docela jistě směřujeme...
Než přinutit některé lidi k práci(samozřejmně demokraticky) raději je podporujeme z práce druhých.Těch hloupějších co makaj.
,,Podle jeho názoru se do společnosti vrací některé totalitní rysy."👍
Ano, a tým v čele s Foltýnem, zaměřený na ,,ideozločiny" to jasně potvrzuje 😏
Copak nestačí že i celníkům platíme výsluhy? Civilům co pracovali u policie platíme výsluhy. Kolik to dělá ročně? Oddělají si dvacet let a odejdou, nebo si seženou zdravotní potvrzení...
Je to jak s těma nekonečnejma dotacema, lidé kteří dělají to seberete na daních a rozdáte za takové nesmysly.
Když VZP odchází z místa do civilu dostane výsluhu. Nastoupí do armády jako civil a dostává k tomu ještě plat. Takže jej armáda platí dvakrát. To už se těší léta.
Blbismus českých exotů bere na síle , náš franta se tam bude za ty prachy taky hlásit ty zdravotní a tělesné testy zvládá hravě hraje hokej, fotbal a už má plán jak ten milion získá a jak potom rychle z armády vezme dráhu
Tak bacha na milion dosáhnou akorát vysokoškoláci a musí podepsat závazek na 8 roků. Reálná částka je kolem 300 tisíc na 4 letý úvazek. Takový kdo s tím budou chtít vy,,,bat tak má smůlu a bude odhalen.
Vymyslet, že se bude dávat milionový příspěvek novým rekrutům, bude začátek konce armády. Stávající vojáci nedostanou nic, proto začnou hromadně odcházet a zůstanou tam pouze noví branci. Kvalita armády bude pryč. Taky nikde není jisté, jestli tito noví branci, při prvním válečném střetu, nevyvěsí bílou vlajku. Tak to vypadá, když o vojsku rozhoduje civil. Chtěl jsem ještě napsat poznámku o paní Černochové, ale raději ne, nebot by mě zase Seznam zablokoval, protože svoboda slova v ČR neexistuje.
Konec armády? Ten už dávno nastal. Třicet byla decimována. Slova jako vlast, vlastenectví byla považována téměř za sprostá. Viz. "flastenenci". Používané hlasateli jediného správného názoru. A teď se všichni diví, že jim na službě v armádě každý kašle. Jestli se někdo domnívá, že na ty halasně vytrubované benefity někoho kloudného nachytajií, hluboce se mýlí. Seženou, možná, kusy. Udělají čárku. Splněno! Ale nikdy odpovídající kvalitu. A můžou do armády cpát HDP třeba v dvouciferných hodnotách.
Kdo by dneska měl odvahu rekrutovat ty dnešní chcípáčky . Za tři dni by se psychicky zhroutili mamánci . 🤷♂️
Byli by 2 druhy odvedenců. 1. sportsmeni, kteří toho nemají moc v palici nebo obtloustlí ajťáci a včíl si vyber. Je fakt, že psychiatři by měli práce až nad hlavu. Kór, kdyby měli odevzdat mobily nebo neměli přístup k netu.
Evidentně o tomto nic neví jen plácá..na toho melouna dosáhne totiž tak sotva jeden z tisíce..apropos, že by se p. Knížák přihlásil do arm. záloh ?? To určitě ne, že..😄
Když to mají platit občané, měli by něco takového odsouhlasit jedině v referendu, ne že si o tom rozhodne pár zfanatizovaných politiků.
Už vidím s jakým nadšením budou staří mazáci učit bažanty, které bude hřát meloun v kapse, to se vládě a prezidentovi povedlo, tak rychle přivést armádu ke krachu nedokázal nikdo ...
Pana profesora Knížáka, jsem si vždy vážila. V současné době jsem mu vděčná za jeho veřejnou nespokojenost vlády, jejich poslanců, senátorů, jejich prezidenta. Jeho hudební činnost obdivuji. Děkuji pane profesore Knížáku za vaše veřejné postoje.