1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

a Babiš tam nebyl a to se všichni tak těšili jak se na něm budou zviditelňovat - mistrovský tah od pana budoucího prezidenta

227
Před 2 roky
Roman Horák

Jojo, mistrovsky tah jeho poradcu nenechat ho se znemoznit uz pred prvnim kolem, pred druhym kolem ovsem uz do debaty jit musi, to za nej Prchal neudela, tak to se muzeme tesit, jak ten Vas "budouci president" bude blekotat v te jeho ceskoskovenstine, vztekat se jako harant a ztrapnovat se pred narodem

114
Před 2 roky

By mě zajímalo, jak se dívá pan odborník Macoun, na signály našeho velkého Péti...

64
Před 2 roky

V podstatě nechápu, k čemu ty debaty jsou. Poznáme pouze to, jak se ti lidé dokáží chovat v podobných debatách, které ale už nikdy ve funkci prezidenta nebude potřebovat. Lidé mohou lhát, kecat blbosti a stejně z toho nepoznáme, kdo bude nejlepší prezident. Bylo to vlastně jediné co Zeman uměl opravdu dobře, ale pro tuhle funkci je to trochu málo.

16
Před 2 roky
Josef Dryml

pozna se hodne... jaky clovek je a co umi... kdo se aspon trosku venuje psychologii apod, tak z takove debaty pozna osobnost kandidata velice dobre

5
Před 2 roky

Já tedy nevím, ale Baštův projev na působí tak, že se mi chce mlátit hlavou o zeď. Když pominu, co říká. Když přidám obsah vět, nejraději bych vyskočil z okna. Ale protože chci ještě žít, tak přepnu na jiný kanál.

125
Před 2 roky
Milan Medek

Přesně,.Tohoto pána si opravdu jako prezidenta představit nedovedu..totál.tro.....l.....kdo ho proboha kamkoliv zvolil???, stejná líheň jako svého času Foldýna, Volný..

89
Před 2 roky

Jako prezidentka naší země, to by byla pohroma. Mohla by si podat ruku s Černochovou a i s Čaputovou. Nic neví, žádné znalosti, v politice nula, nikdo ji pořádně nezná. Prostě je to kandidátka Fialovy strany. Nevolitelná!!!!!! Ať si myslí kdo chce co chce.

116
Jaromír Horák

Ale, ale pane Horáku. S Vámi také závist a nenávist tlučou na všechny strany. Nepřeji Vám nic zlého - asi Vám praskne cévka. Ahoj.

21
Před 2 roky

Paní Nerudová,podvody s tituly za nestudium a výběr od studujících Němců a Rakušanů,cca 600 000 za osobu,kdepak peníze skončily,rozkradením ???? Měla by jste stát před soudem a vše zodpovědět,ne pomýšlet na presidentku, jste ostuda tohoto státu

171
Před 2 roky
Dana Drábková

Podejte žalobu, pak mudrujte. 😄

7
Před 2 roky

Žena, která se nehodí do politiky, protože neumí lidi zaujmout, je monotoní a bez nápadů a hlavně neumíte v politice pohybovat!

53
Před 2 roky

zajimava a presna analyza. Nerudouvou jsem videt par sekund a prisla mi neskutecne vystresovana. Hned jsem si uvedomil, ze na to nema.

170
Jakub Ševčík

Chyba pane - ta dáma je inteligentní, vzdělaná a slušná. - Jen ti, rádoby "kandidáti" na prezidenta se projevili jako velice arogantní a hloupí lidé.

16
Před 2 roky

Nerudová je pání která se zjevila díky volebním placeným průzkumům stem a podobných firem, zakázal bych veškeré předvolební průzkumy.

Asi sází na stejnou notu jako na slovensku, abychom měli Čaputovou. Vidím tam akorát dva silné kandidáty, co je Babiš a Pavel. Myslím, že je Nerudová je jen něčí placené PR, aby měl Pavel menší preference.

73
Před 2 roky
Standa Novák

Babiš by se měl raději věnovat svým podnikům,co nahrabal..Je to pro mně takový typ prolhaného a uječeného kšeftaře se vším.Reprezentovat ve světě ČR nikdy nemůže .To by byla ostuda pro všechny normální Čechy.

22
Před 2 roky

Všichni komunisté by měli volit Petra Pavla. Starší generace pomalu vymírá, je tady ale generace dědiců, synů, vnuků, a proto je poslední možnost, aby si komunisté zvolili prezidenta komunistického, předsedu jejich stranické organizace, agenta, který chtěl bojovat proti NATO a který má vynikající rodinné zázemí - otec plukovník, šéf Vojenské kontrarozvědky na velitelství 1. armády v Příbrami a maminka také ve straně.

Další volba prezidenta bude v roce 2028, 40 roků po vyhození komunistů z vlády a vedoucích orgánů a to už nebude šance opakovaně se spojit. Petr Pavel je jedničkou, straník, voják, politicky uvědomělý, prostě soudruh, jeden z posledních, který by mohl být prezidentem ČR...!

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt