Tady je to jako u blbejch na půdě.Proč se pořád čílíte,přece každej bude volit koho chce? A přesvědčovat druhé s jiným názorem nemá smysl.Ju?
Tak dlouhou nám vtloukali Drahoše, až máme Zemana. Teď si myslím také vsadili na chcíplé koně.
Muži se nejvíce strefovali do p. Nerudové. Ano asi nějak pochybyla, (a i chybami se člověk učí) ale není to zas tak velké pochybení, jako stát se členem KSČ a u Babiše navíc prokazatelný StB i když to bude stále popírat jako všechno. Debata na ČT nebyla vyvážená časově. Zklamala. Volit p. Fischera nebo p. Nerudovou, bude dobrá volba
Marcelko Vy se mýlíte u Babiše je to s StB stejné jako s čapím hnízdem takové zbožné přání. Pokud nevěříte soudům ale novinářům je Váš problém. Koho budete volit je vaše volba. Přeji pěkný večer.
Čekal jsem že určitě nejlepší v diskusi bude p Pavel. Možná by byl nejlepší i kdyby tam vůbec nebyl. Tak je to správné tak to má být.
"Tak je to správně, tak to má být "🙂. (Jen aby mu nezmizela pistolka a on se nám po jejím problematickém objevení nezastřelil. Volby jsou drahá záležitost... 😉)
Baštova výhoda je jeho silný a mohutný hlas, který působí na lidi dobrým způsobem. Lidé barvě tohoto hlasu věří.
Děláte si legraci? Vždyť to jeho skřehotání nemá ani hlavu ani patu. Roztřepaný stařec.
Nejvíce mne překvapil Středula, kterého prosazoval Zeman a on se teď o něho otírá, jaký to je špatný prezident? No to snad ne?
Myslím,že Středula moc dobře věděl už dávno,že nemá šanci stát se prezidentem.Tak nám jen veřejně zahrál divadlo,že se vzdává kandidatury.Chtěl z toho vytřískat co nejvíc a bude dál jako "pomáhat" odborářům a houby dělat za dobré prachy.
Za mě byl největší tragéd večera Diviš, ten v hulvátství a nepříjemnosti dokonce šlape na paty i Zemanovi a Klausovi. Bašta zase má problém říct souvislou větu, je na něm vidět že je to starší člověk a už na něj leze nějakej ten Němec co schovává věci, taky je možný že takhle koktal vždycky a věkem to neni, každopádně jeho projev je hroznej a nedokážu si vubec představit že by někdo takovej byl prezident. Nemůžu si pomoct, ale nevidim tam nikoho lepšího než Pavla a tim rozhodně neřikam že to je ideální kandidát. S tou Nerudovou bych se asi smířil, ale jak je i psáno v článku, je taková dost nejistá, furt taky nějak kuňká a neví co chce vlastně říct. Fischer má projev dobrej a asi má i dobrý zkušenosti z doby Havla, ale je to pánbíčkář a já chci modernějšího prezidenta než někoho kdo se bude furt ohánět nějakejma křesťanskejma hodnotama nebo čim. Středula mě překvapil jak moc se s Babišem poslední dobou znepřátelili. Nikdy jsem Středulu extra moc nemusel, ale celkem ho respektuju za to že jako jeden z mála socanů hlásá tu klasickou levicovou politiku kterou by ČSSD hlásat měla a neni kámoš s těma velkopodnikatelama typu Babiše. Možná by na tom ČSSD byla líp kdyby u voleb byl předseda on a ne rudej svetr, protože by přitáhl klasický levicový voliče který socanům utekli k jinejm stranám.
nejen Nerudová , ale i Hilšer v průšvihu od čt , kdy jednoznačně upřednostnili kandidáty podle svého průzkumu , ubohost která nemá meze .... pozvat někoho na fér debatu a pak z něho udělat komparz... vyhodit šéfa programu i moderátora který odmítal změnit tuto chybu
Naprostý souhlas, Nerudová překvapila, Bašta rozesmál (slyšel jsem prvně a říkal si, co je to za mentála), Hilšer tak pokorně genrtlemansky, Petr Pavel suverénně! 👍
Osobní dojem na " Debatu " - nelíbila se mi.
Hilšer - , ať se raději zpívá pacientům
Bašta - usiluje o VIP senior club
Fišer - přepuštěné máslo
Nerudová - ať si ještě počká , aby nekazila svým dětem dětství
Středula - odborářský boss, je to nejlepší rito
Zima- moc mně toho nenaučil
Fischer - zapomněl kde žije , agresivitou mnoho nezmůže
Pavel - služební vlčák co je shovívavý
Nesouhlasím, ale hlavně mi přišel moderátor málo důrazný a něco mu proteklo mezi prsty, kdy se kandidáti hlásili a jeho to nezajímalo. Hodně mě děsil Bašta a k němu protipól Diviš. Ten to zvoral - ale upřímně, on nemá stejně šanci, tak je to fuk. Stejně, jako Bašta, nebo Hilšer a Zima.
Zajímavý byl Hilsner svou výzvou k gentlemanství. To je velký skok od nahé zadnice, kterou nedávno veřejně ukazoval. Diviš byl vtipný a je vidět, že to má v hlavě srovnané. Má však nevýhodu ve svém hlase, který nezní moc příjemně hlavně v emocích. Pavel si zakládá na svém zjevu moudrého staříka, o čemž lze s úspěchem pochybovat. Moc nemluví, tváří se neurčitě a podle toho to bude na hradě vypadat. S tím svým kukucem pravděpodobně vyhraje. Ženy jsou z něj vedle. A on to ví. Možná na superdebate na Nově vytáhne generálskou pistoli a Hrad je jeho Nerudová už má to nejlepší za sebou a tento týden skončí. Na 43 letou blondýnu to vůbec nebyl špatný výkon. Bašta tomu dal humorný rozměr a oživil svým suchým humorem celou debatu. Středula míří k zapomenutí. Je to velké zklamání pro odboráře. Zima mě připadal také docela humorný a nevadil. Babiš hraje svou velkou hru ale myslím, že šedivý rozvědčík tentokrát vyhraje. A není to nakonec jedno?
Není to jedno! Babiš bude kontrolovat činnost vlády, sněmovny a senátu. Pavel bude jejich přisluhovačem. A podle tohoto by se měli voliči rozhodnout bez ohledu, zda mají či nemají Babiše rádi. Jinak se nám 5ti demolice bude další tři roky vysmívat.
Za mě největší blb večera byl Diviš , a to je v konkurenci Bašty “výkon “ . Drony do každé domácnosti 😂
přesně tak 🙂)))))