Kdyby trvala debata ještě chvíli, přišly by na řadu slzy. Působila, jako by měla na krajíčku.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
No, Po včerejší superdebate již vím, koho rozhodně volit nebudu. Bašta to je ale exot, další ti kecalove nevyrazni, agenty StB taky nevolit. Zbývá jen Nerudova a Pavel. Tak kdo z nich? Toť stále otevřená otázka. Asi na 1.miste kultivovaný Pavel s chladnou hlavou. Toho bude pro tento svět tenkom nejvíc potřeba.
Všichni komunisté by měli volit Petra Pavla. Starší generace pomalu vymírá, je tady ale generace dědiců, synů, vnuků, a proto je poslední možnost, aby si komunisté zvolili prezidenta komunistického, předsedu jejich stranické organizace, agenta, který chtěl bojovat proti NATO a který má vynikající rodinné zázemí - otec plukovník, šéf Vojenské kontrarozvědky na velitelství 1. armády v Příbrami a maminka také ve straně.
Další volba prezidenta bude v roce 2028, 40 roků po vyhození komunistů z vlády a vedoucích orgánů a to už nebude šance opakovaně se spojit. Petr Pavel je jedničkou, straník, voják, politicky uvědomělý, prostě soudruh, jeden z posledních, který by mohl být prezidentem ČR...!
pozitivní hodnocení projevu Bašty je pro mě značně překvapující - neslyším žádný silný pevný hlas, ale roztržité, občas nesrozumitelné šumlání, podtrhující poněkud dezorientovaná slova
přesně tak ,stařecky rozklepaný hlas dědečka..
Paní Nerudová, vlasy jako kdyby neměla na kadeřníka, šíleně žluté zuby, jestli to bylo světly a kamerou, to nevím, byl na ni děsný pohled. Nemastná, neslaná. Ta nás má reprezentovat?
a třeba takový s. Babiš Vám přijde reprezentativnější ?
Paní Nerudová je typický produkt našeho obnoveného školství! Mnoho neumět, ale více se všude cpát!
Nu za tohle Vás Brňáci a jim podobní ukřižují !
Petr Pavel má dokonalý projev nikoliv státníka, ale agenta Pávka. Byl k tomu proškolen Macoune. Lhát s úsměvem na tváři. V terénu na tom totiž závisí vaše bytí či nebytí. Toliko k vašemu postřehu. A mít prezidenta se kterým mluvíte a nevíte jestli říká pravdu nebo vám jen sladce lže je asi mimo mísu. To je totiž primární vlastnost, kterou by měla oplývat každá hlava státu - být upřímný. Této vlastnosti se bohužel našemu bolševickoamerickému hrdinovi nedostává. 😜
Ano, dokonalý hráč pokeru.
Jj umělé vytvořená modla 🤣🤣
Bohužel nevím koho volit. Dlouho jsem zvažoval Nerudovou jen jako menší zlo, která má šanci porazit populistu Babiše a estébáčka Pavla.
By mě zajímalo,koupený titul na Mendelově universitě stojí 25000éček,20000shrábne zprostředkovatel,5000zůstane universitě a když si ved. pracovníci chtějí líznout,tak na jednotlivce moc nezbyde.
Sprostředkovateli zůstane 5000, 15000 je na úplatky aby to na universitě správně fungovalo.
Do debaty pro mě jasná volba...na debatě se chovala stejně jako fialová vláda...nemastna neslaná,hlavně nikoho neurazit a nerict nic...co by vyvolalo reakci... teoretické vědomosti hodne tak do skript...rozhodně ne ale k uvedení do života...chce vést pozitivní kampaň...a pár hodin po debate se pustí do Pavla...lekla ryba má více emocí než tato dáma...