1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ano, potvrzuje se, paní Čistá není Čistá a to ani ve verbální či non verbální rovině.

27
Před 2 roky

Pohořela? Tak to mám hned lepší náladu. Nevolitelná.

52
Hana Flegrova

Nepředstavitelně závistivá madam Hana. - Zato Vy jste volitelná až se třese zeměkoule

12
Před 2 roky

Nerudova, nejslabší článek ze všech kandinátů.Jediní dva kandináti pánové Jaroslav Bašta a Karel Diviš chtěji být českými prezidenti a chtěji,aby my češi jsme se měli lépe.Všichni ostatní určitě nebudou pracovat pro dobro pracujícího českého lidu.Co předvedl Středula,tak to byla nehoráznost.

9
Petr Škrabal

Svatá prostoro.

1
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Bez urážky kohokoliv,kdo se zúčastnil předvolební debaty by měl případný kandidát zaujmout voliče,mimo jiné , také svým řečovým projevem. Osobnost,která dokáže reagovat na nečekané otázky bez emocí. Myslím si,že vzájemné osočování nikomu autoritu nevybuduje. Paní Nerudová,jako jediná žena byla v nelehké pozici,přesto musela počítat s tím,že cesta na hrad bude vyžadovat dobrou kondici ve více oblastech než jen skvělá kariéra z univerzity. Vzdělaná žena,která ve svém veřejném projevu byla nejistá, nedůvěryhodná.

8
Před 2 roky

Stále na mně působí jako by byla vedoucí velkoprodejny,než kandidátka na prezidentku.A ten titul profesor? Za co?

35
Před 2 roky
Ilona Smekalka

Tak po revoluci vystudovalo dost lidí, kteří na to nemají.Tituly má dnes kdekdo, vždyť se dají koupit.

Před 2 roky

Je zajímavé, jak do ní šijete?!

Vím o jiných, co se sápou na hrad a přitom...

Nechtěl jsem, ale asi ji budu volit.

16
Před 2 roky
Jiří Kot

Tak to Bůh s námi !

10
Před 2 roky

Tento článek nabízí zajímavé téma analýzy nonverbální komunikace prezidentských kandidátů, ale nakonec se zabývá hlavně tím, co kdo řekl. Navíc např. u Hilšera autor uvádí jako negativum, že občas unikal od nastolených témat, ale u Pavla mu přijde imponující, že se dokázal distigovaně na některá témata nereagovat. Takže za kladné hodnocení téhož u Pavla patrně může jeho sytý hlas, zatímco negativní hodnocení téhož u Hilšera je odůvodněno jeho autorem předpokládaným smíření se s předvolebními výsledky. No nazdar.

3
Před 2 roky

Chvíli jsem koukal a přišlo mi, že Zmožek natočil "Na Cikánské svatbě II". Chyběla mi tam akorát fistule "všeci kradnů!!!..."

9
Před 2 roky

Paní Nerudové vůbec nevěřím,ona jde jen za velkou mocí a penězi. Nejvíc by udělala ve svůj prospěch.

38
Před 2 roky
Eva Hörbeová

Kdežto ti ostatní jsou všichni nesobečtí altruisté... vy jste taky naivka.

Před 2 roky

Bašta že má sytý a pevný hlas...? OMG 🙂))))))

Dyť jen kuňká a zajíká se, blábolič-blábolivý, asi pan kouč včera slyšel jiného Baštu než já... :-)

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt