Ano, potvrzuje se, paní Čistá není Čistá a to ani ve verbální či non verbální rovině.
Pohořela? Tak to mám hned lepší náladu. Nevolitelná.
Nepředstavitelně závistivá madam Hana. - Zato Vy jste volitelná až se třese zeměkoule
Nerudova, nejslabší článek ze všech kandinátů.Jediní dva kandináti pánové Jaroslav Bašta a Karel Diviš chtěji být českými prezidenti a chtěji,aby my češi jsme se měli lépe.Všichni ostatní určitě nebudou pracovat pro dobro pracujícího českého lidu.Co předvedl Středula,tak to byla nehoráznost.
Svatá prostoro.
Bez urážky kohokoliv,kdo se zúčastnil předvolební debaty by měl případný kandidát zaujmout voliče,mimo jiné , také svým řečovým projevem. Osobnost,která dokáže reagovat na nečekané otázky bez emocí. Myslím si,že vzájemné osočování nikomu autoritu nevybuduje. Paní Nerudová,jako jediná žena byla v nelehké pozici,přesto musela počítat s tím,že cesta na hrad bude vyžadovat dobrou kondici ve více oblastech než jen skvělá kariéra z univerzity. Vzdělaná žena,která ve svém veřejném projevu byla nejistá, nedůvěryhodná.
Stále na mně působí jako by byla vedoucí velkoprodejny,než kandidátka na prezidentku.A ten titul profesor? Za co?
Tak po revoluci vystudovalo dost lidí, kteří na to nemají.Tituly má dnes kdekdo, vždyť se dají koupit.
Je zajímavé, jak do ní šijete?!
Vím o jiných, co se sápou na hrad a přitom...
Nechtěl jsem, ale asi ji budu volit.
Tak to Bůh s námi !
Tento článek nabízí zajímavé téma analýzy nonverbální komunikace prezidentských kandidátů, ale nakonec se zabývá hlavně tím, co kdo řekl. Navíc např. u Hilšera autor uvádí jako negativum, že občas unikal od nastolených témat, ale u Pavla mu přijde imponující, že se dokázal distigovaně na některá témata nereagovat. Takže za kladné hodnocení téhož u Pavla patrně může jeho sytý hlas, zatímco negativní hodnocení téhož u Hilšera je odůvodněno jeho autorem předpokládaným smíření se s předvolebními výsledky. No nazdar.
Chvíli jsem koukal a přišlo mi, že Zmožek natočil "Na Cikánské svatbě II". Chyběla mi tam akorát fistule "všeci kradnů!!!..."
Paní Nerudové vůbec nevěřím,ona jde jen za velkou mocí a penězi. Nejvíc by udělala ve svůj prospěch.
Kdežto ti ostatní jsou všichni nesobečtí altruisté... vy jste taky naivka.
Bašta že má sytý a pevný hlas...? OMG 🙂))))))
Dyť jen kuňká a zajíká se, blábolič-blábolivý, asi pan kouč včera slyšel jiného Baštu než já... :-)