"Baštova výhoda je jeho silný a mohutný hlas, který působí na lidi dobrým způsobem."
Huh?
Můj dojem z pana Bašty je ten, že než se horko těžko vyjádřil, usínal jsem. Uspávač hadů, nemastný, neslaný.
Asi tak no, je to koktal kterej má problém dát dohromady souvislou větu a nechci určitě nikoho urážet kvůli věku, ale byl by to další prezident co bude jezdit na vozejku ke konci období protože už teď má problém s mluvením, tak na mě prostě působí. O čem mluví je pak věc další, podobně jako ten nacista Diviš si jede svoje politický proslovy totálně mimo téma, ale Diviš to aspoň umí říct rázně a srozumitelně, Bašta jenom koktá a kuňká jak 25letá učitelka která má poprvé v životě hlídat chodbu během velký přestávky.
Stačí že Pavel volil Spolu tím řekl vše. Komouse už ne. Nejlepší byl Fisher. Nestojí za ním zadna firma strana či korporace. Nikomu nebude muset dávat milosti Či podlejzat.
Slizký Fischer
Myslíte, že tihle kandidáti něco letos ovlivní? Nedejte se vysmát. My se bavíme výběrem kandidátů a celá země jde ke dnu... Ani jeden z nich není připraven, ani jeden z nich nebude pro lidi přínosem...
Prahain.cz nepatří to taky Babišovi?
Nikdy bych jí nevolila.....
O váš hlas paní profesorka Nerudová vůbec nestojí, hoďt raději hlasovací lístek slepicím...
a co říkají odborníci na řeč těla protřelejch estébáků?
kdo se neúčastní, vyhrává....
vzdyt tam STBak Pavek byl pritomen....
To je hrozna sebranka ... jeden lepsi nez druhej ... jeste ze do te baziny Babis neleze.
Velmi přesný obraz kandidátů.
Souhlasím. Až na nepatrné drobnosti si to samé myslím o každém z nich taky.
Na ČT pohořela, protože si na ni připraví. Dejte prostor někomu kdo postaví otázky generálovi a bude po něm jako po žábě.
Danuše Nerudová o sobě tvrdí, že je pěkná a proto to má těžký, tak holka pěkná nejsi, mohu tě uklidnit, ty zuby máš jak koník.
JE jako nána nána