1600/1600Zbývá 1600 znaků

"Baštova výhoda je jeho silný a mohutný hlas, který působí na lidi dobrým způsobem."

Huh?

Můj dojem z pana Bašty je ten, že než se horko těžko vyjádřil, usínal jsem. Uspávač hadů, nemastný, neslaný.

3
Před 2 roky
Jan Jindřich Večeřa

Asi tak no, je to koktal kterej má problém dát dohromady souvislou větu a nechci určitě nikoho urážet kvůli věku, ale byl by to další prezident co bude jezdit na vozejku ke konci období protože už teď má problém s mluvením, tak na mě prostě působí. O čem mluví je pak věc další, podobně jako ten nacista Diviš si jede svoje politický proslovy totálně mimo téma, ale Diviš to aspoň umí říct rázně a srozumitelně, Bašta jenom koktá a kuňká jak 25letá učitelka která má poprvé v životě hlídat chodbu během velký přestávky.

Před 2 roky

Stačí že Pavel volil Spolu tím řekl vše. Komouse už ne. Nejlepší byl Fisher. Nestojí za ním zadna firma strana či korporace. Nikomu nebude muset dávat milosti Či podlejzat.

8
Václav Pecka

Slizký Fischer

4
Před 2 roky

Myslíte, že tihle kandidáti něco letos ovlivní? Nedejte se vysmát. My se bavíme výběrem kandidátů a celá země jde ke dnu... Ani jeden z nich není připraven, ani jeden z nich nebude pro lidi přínosem...

2
Před 2 roky

Prahain.cz nepatří to taky Babišovi?

Před 2 roky

Nikdy bych jí nevolila.....

115
Před 2 roky
Zdenka Fialová

O váš hlas paní profesorka Nerudová vůbec nestojí, hoďt raději hlasovací lístek slepicím...

58
Před 2 roky

a co říkají odborníci na řeč těla protřelejch estébáků?

kdo se neúčastní, vyhrává....

8
Před 2 roky
Petr Zeman

vzdyt tam STBak Pavek byl pritomen....

9
Před 2 roky

To je hrozna sebranka ... jeden lepsi nez druhej ... jeste ze do te baziny Babis neleze.

3
Před 2 roky

Velmi přesný obraz kandidátů.

71
Před 2 roky
Václav Jůn

Souhlasím. Až na nepatrné drobnosti si to samé myslím o každém z nich taky.

28
Před 2 roky

Na ČT pohořela, protože si na ni připraví. Dejte prostor někomu kdo postaví otázky generálovi a bude po něm jako po žábě.

4
Před 2 roky

Danuše Nerudová o sobě tvrdí, že je pěkná a proto to má těžký, tak holka pěkná nejsi, mohu tě uklidnit, ty zuby máš jak koník.

8
Před 2 roky
Sachova Nika

JE jako nána nána

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt