Pavel působil kultivovaně a s rozvahou,každopádně byl nejvíc lidský a tudíž srozumitelný......
Jak jste to poznal, studený čumák a faleš se kterou se umí dobře přetvařovat, nevěřím mu!!!!
"Bastuv silny a mohutny hlas pusobi na lidi dobrym zpusobem" 🤣🤣🤣 To nevim na koho: bucivej huhla, kterymu je spatne rozumet a kdyz uz je mu rozumet, jsou to nesmysly 🤪
Když vidím Baštu,tak nevím proč ,cale vybaví se mi hlavní postava filmu Rain Man!
Nerudova vcera jasne prohrala...
Kdo voli Babise, tak ji ani nezvazoval.
Kdo voli proti Babisovi, tak po vcerejsku ma vetsina jasno o svem hlasu - pujde Petru Pavlovi.
Finale muze byt zajimave. Jeste vcera bych rekl, jasna vyhra Petra Pavla...
Ale po osvobozujicim verdiktu v kauze Capiho hnizda to muze byt tesne - bylo by pro Cesko skvele, kdyby vladu z pozice prezidenta hlidal opozicni kandidat.
A to jim tedy nedaruje,za tu špínu,co na něj 9 let házeli.Závistivci!!!
Docela me prekvapilo, jak kandidati na prezidenta neumi klidne a s rozvahou dat dohromady delsi souveti, aniz by neudelali nejakou chybu. Nechtel bych poslouchat jejich projevy, ktere by meli rikat bez pomoci papiru. Snad jediny pan Pavel. Ale toho zase z presvedceni nemuzu volit.
Pan Bašta nemůže jelikož je nemocný. Tam ho zneužívá pro to Okamura aby skrze něj mohl vládnout. Ale to se mu nepodaří, lidé nejsou hloupí. Je mi ho líto. Nejradši bych poslala Okamuru někam, to je rouhání takto zneužívat člověka pro svoje nechutný zájmy.
Petr Pavel
Komunikační vítěz superdebaty. Jeho velkou devízou, které si je vědom, je jeho klidná povaha.
--------
To myslí tu leklou rybu??
Pro někoho leklá ryba, pro druhého rozvážný státník. Ať si každý vybere dle svých zkušeností a rozumu. Jediný nevolitelný z kandidátů je pro mě pan Bašta, jinak bych si jako prezidenta dokázal představit kohokoli.
Nerudova mafii vadi. Protoze dld cislo jedna byl Basta, pak Divis. Ale nejvic se sije do Nerudove...
Bašta je opravdu ne dld ale blb.
Že má být Baštovou výhodou silný a mohutný hlas?? Buď to má být ironie, nebo máte na mysli jiného Baštu, než je ten huhňavý mimózní dědula, co se nějak přimotal ke kandidátům.
Outfit ustrašené hajné byl příšerný
Pane Šimoník - už jste někdy zažil, aby v přímém přenosu na Vás několik namyšlených "kandidátů" vrhalo jednu lež za druhou?? Pokud byste kolem sebe nezačal střílet, tak byste se psychicky podělal. - - Ale ta dáma, ta to ustála !!
... nečekal jsem od ní kdoví jaký výkon, ale ten předvedený předčil všechna očekávání, tenhle "produkt" nás do Evropy nedostane, nu což paní Čaputová jezdí akorát k nám, tak paní Nerudová bude jezdit tam...
Bude jezdit šalinou na Mendelovku dokud nerozkryjí její kšefty dohazované manželově firmě.
Je tomu rozumět. Ale nejlepší řeč těla měl Babiš. Heslo - mlčeti zlato a prázdný stolek spolu s dnešním jeho překvapením dokonce zamávalo s kurzy. Takže odborník se sice snaží zcela v duchu rozdaných not pro tento týden - protlačit Pávka za každou cenu, ale jen aby se zase nepřepočítali. "Odborníci."