1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Ať si dělá co chce ale neotravuje s tim ostatní. Nemám pro to pochopení,ale je to jeho(její) boj.

57
Před 6 měsíci

Pohlaví se změnit nedá, je jednou dané. Může se leda nadopovat hormony, něco si nechat uříznout a nechat si udělat do těla nefunkční otvor, aby na pohled vypadal jako žena, ale žena z něj nikdy nebude. Gynekologa nepotřebuje.

78
Před 5 měsíci
Lucie Fořtová

XY chromozomy bude mit v bunkach stale, tak jaka zena XX?? Pujde soutezit do sportovnich disciplin jako “zena”, hrat nefair, protoze mu muzska sila zustala?

5
Před 5 měsíci

At si každý poslouží,dle vlasních pocitů,ale nezatěžuje tím ostatní.

Ale operační změna pohlaví hrazená pojišťovnou ? A proč se tedy skládáme ve sbírkách na život zachraňující operační zákroky ,které pojišťovna nehradí. Asi jsem konzerva, ale něco tu nebude normální.

72
Před 5 měsíci
Richard Reš

Skladame se na deti s nevylecitelnymi chorobami, ktere mohou zemrit, a pojistovna jim to nehradi. A toto ma byt hrazeno z pojisteni???

14
Před 6 měsíci

nedávno tu byl článek o tom jak mu podoný občan požaduje, aby to někdo zaplatil ( asi stát ) že se chce přeoperovat zpět, aby to nebylo pak za chvíli opět na stole. je mi to zcela jedno jeho problém.

26
Před 5 měsíci

A tím se vážení snížila jeho šance na sebevraždu 35% na 15%. Za to mu stoupá šance na rakovinu do 50 let, rozvod do 5 let, šance na domácí násilí o 50%. Bohužel změna pohlaví je super byznys a vydělávat na psychicky nemocných namísto jejich léčení bylo vždy snadné.

25
Před 5 měsíci
Jan Novák

Vzpomeňte si, že se vás pokoušeli na základní škole naučit, že 1% = jednoprocentní, a jedno procento = 1 %.

7
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíciUpraveno

To je hnus a proč s tím obtezujete nás co jsme v pořádku .Čím víc se bude o takových psát tím víc se budou zviditelňovat.

37
Před 6 měsíci
Milos Kratochvil

Tak to nemusíte číst...

Já jsem na LGBT alergický, ale v pohodě pochopím a respektuji, když se někdo narodí do jiného těla. A nemám s tím nejmenší problém, když se rozhodne svou situaci řešit.

Vadí mi ale to věčné zviditelňování a vnucování LGBT jako takového.

37
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

Pokud kandidovala jako žena, tak ať složí mandát. Jako chlapa by ji přece nezvolili (i když v Praze je možný všechno, viz Němcová, Benda atd.)

29
Před 5 měsíci
Stanislav Havran

Máte to obráceně

5
Před 5 měsíci

Tak doufám, že s přepisem jména dojde taky k nevratné fyzické změně. Když je Adél pevně přesvědčena o svě ženskosti, jistě nemá problém vzdát se své mužské chlouby. Lidé by měli stát za tím, co tvrdí, že ano?

5
Před 5 měsíci

Proč se o takových magořinách veřejně píše? Ať si to ten novej "to" užije a neotravuje ostatní. A Adél není nic středního. To vzbuzuje dojem chlapa.

13
Před 6 měsíci

.....zastupiteli Prahy 1. Ačkoli nechtěli být jmenováni, uvedli nám....

V tom případě se zastupitel za něco stydí nebo lže.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt