Ať si dělá co chce ale neotravuje s tim ostatní. Nemám pro to pochopení,ale je to jeho(její) boj.
Pohlaví se změnit nedá, je jednou dané. Může se leda nadopovat hormony, něco si nechat uříznout a nechat si udělat do těla nefunkční otvor, aby na pohled vypadal jako žena, ale žena z něj nikdy nebude. Gynekologa nepotřebuje.
XY chromozomy bude mit v bunkach stale, tak jaka zena XX?? Pujde soutezit do sportovnich disciplin jako “zena”, hrat nefair, protoze mu muzska sila zustala?
At si každý poslouží,dle vlasních pocitů,ale nezatěžuje tím ostatní.
Ale operační změna pohlaví hrazená pojišťovnou ? A proč se tedy skládáme ve sbírkách na život zachraňující operační zákroky ,které pojišťovna nehradí. Asi jsem konzerva, ale něco tu nebude normální.
Skladame se na deti s nevylecitelnymi chorobami, ktere mohou zemrit, a pojistovna jim to nehradi. A toto ma byt hrazeno z pojisteni???
nedávno tu byl článek o tom jak mu podoný občan požaduje, aby to někdo zaplatil ( asi stát ) že se chce přeoperovat zpět, aby to nebylo pak za chvíli opět na stole. je mi to zcela jedno jeho problém.
A tím se vážení snížila jeho šance na sebevraždu 35% na 15%. Za to mu stoupá šance na rakovinu do 50 let, rozvod do 5 let, šance na domácí násilí o 50%. Bohužel změna pohlaví je super byznys a vydělávat na psychicky nemocných namísto jejich léčení bylo vždy snadné.
Vzpomeňte si, že se vás pokoušeli na základní škole naučit, že 1% = jednoprocentní, a jedno procento = 1 %.
To je hnus a proč s tím obtezujete nás co jsme v pořádku .Čím víc se bude o takových psát tím víc se budou zviditelňovat.
Tak to nemusíte číst...
Já jsem na LGBT alergický, ale v pohodě pochopím a respektuji, když se někdo narodí do jiného těla. A nemám s tím nejmenší problém, když se rozhodne svou situaci řešit.
Vadí mi ale to věčné zviditelňování a vnucování LGBT jako takového.
Pokud kandidovala jako žena, tak ať složí mandát. Jako chlapa by ji přece nezvolili (i když v Praze je možný všechno, viz Němcová, Benda atd.)
Máte to obráceně
Tak doufám, že s přepisem jména dojde taky k nevratné fyzické změně. Když je Adél pevně přesvědčena o svě ženskosti, jistě nemá problém vzdát se své mužské chlouby. Lidé by měli stát za tím, co tvrdí, že ano?
Proč se o takových magořinách veřejně píše? Ať si to ten novej "to" užije a neotravuje ostatní. A Adél není nic středního. To vzbuzuje dojem chlapa.
.....zastupiteli Prahy 1. Ačkoli nechtěli být jmenováni, uvedli nám....
V tom případě se zastupitel za něco stydí nebo lže.